lägenhet till salu

min lägenhet är till salu (köp den inte!), kolla vad fin den är. (den är inte så städad på riktigt, de plockade bort alla mina grejer och gömde dem för mig). synd att den inte är min på riktigt :|
ska kanske kolla på en ny idag. får se om jag orkar. nu ska jag iaf hämta tvätten, sen handla. äntligen några timmar över. puss!

picknick, glass och skitiga strumpor!

tjoo!
jag har ont i ryggen/svanken. inte bra, inte bra alls. är halvt orörlig. för hård säng tror jag. måste kanske ta hit min vanliga sköna 120's från mama. men brukar det inte vara tvärtom? jag har hört att man får ont i ryggen av för mjuka sängar, och åtgärden är en hårdare. hmm. jag kanske är ett undantag, som vanligt. sen har jag ju sömnproblem också, som 1/4 av Sveriges befolkning! lovely!
annars jobbar jag way too much den här veckan, (som vanligt det också). jobbade på 7 kryddor hela helgen, playa i måndags (till 23.30), skola (jobb) och jobb på 7 kryddor igår (till 22), skola och förmodligen jobb på 7 kryddor idag, skola och praktik på aveny imorrn (till halv två ca), jobb på fre lör sön. nu var det ett tag sen jag var ledig sist... gosch. jag hade ont i huvet redan igår, och det var bara tisdag! måste ha en ledig-och-må-dåligt-dag snart. det är dags.

Mäklaren har varit och värderat min lägenhet, samt fotat den. De flyttade på en massa grejer i lägenheten, så jag hittade knappt igen hälften. Störande.. Förstår inte varför de inte vill ha med en pappersrulle, en grovsaltpåse och en massa sladdar på bild! :P Nä men varför tog de fram alla brev och flyttade på brödrost/vattenkokare egentligen? yeyee. shittesejm. den 10:e april är det visning här, så då ska jag visst hålla mig hemifrån. Jag vill ju helst vara med och se vad som händer i min lägenhet, men det är väl så det funkar i den här stan.

hade picknick på norra berget i söndags! med Linnéa och hennes kompis Maria. försökte ladda upp bilder, men det händer ju inget.

ska strax sticka och träna/sola/äta glass på stan med Linnéa. myys.
förresten pratade jag med Sanna häromdan, lääääängesen sist. så vi sågs på stan ungefär 2 sek. men det var bra. brabra.

fortfarande underbart väder! :D jag måste ha tid att läsa tidningen nån gång, och TVÄTTA! Herregud, jag tror inte jag har ett par rena strumpor. Halvt omöjligt att få en tvättid om man inte kan planera sin framtid, vilket jag verkar ha stora problem med. Det ordnar sig! Får väl köpa nya idag i värsta fall. :|

ciaao!

Västerås, javisst!

YO!
Kan varna om att det nog blir mkt ordbajs nu, som vanligt.
Veckan har varit soft som fajn. Tränade 2 pass i tisdags. ST var på afron och filmade. Perfekt att mitt linne var apelsinorange, lagom diskret! Gick till 7 kryddor och skulle höra om jag fick vara ledig på lör (idag), eftersom min mor fyllde år i torsdags och då jobbade (praktiserade) jag på aveny. Så vi tänkte fira henne idag. Men jag fick inte vara ledig, för mkt bokningar.. IALLAFALL. Playa hade ringt när jag tränade, så jag ringde upp dem från 7 kryddor. De sa "kan du jobba ikväll om 55 min?" ehh. visst! Så jag beställde lite kyckling på 7 kryddor, och gick ner o duschade under tiden. Mitt i duschningen ringde playa igen och sa att det inte behövdes. Nähä.. Allt slutade med att jag fick hoppa in på 7 kryddor istället, det strömmade in folk där. På en vanlig tisdag! Jag som skulle ta en lugn och skön kväll med hemlagad mat, men icke sa nicke!
Tis-tors dryckeskunskap. Vi ska göra en egen dryckesmeny som passar till nått visst tema, land osv. Jag ska nog göra en alternativ version på 7 kryddors meny, tyckte min lärare. Hon tyckte även att jag skulle sälja den till dem efteråt, men det skulle jag aldrig kunna göra :O för snäll för sånt.

Jaa. I onsdags skulle vi hälsa på farfar på sjukhuset, men han skulle visst skrivas ut dagen efter, så istället åkte jag till pappa o käkade pannkakor, plus att han kollade på min bil. Besiktning på fredag..

Tors.. körde body pump med Anna som är back in town. Sen då? Jo! Praktik på aveny. Det var ett jättebra dansband som spelade = massor av folk. En kille från sthlm trodde att jag kom ifrån Västerås när han hörde min dialekt. "Du låter inte som andra sundsvallbor, du kan inte ha bott här länge". Ehh, nej, faktiskt en mil härifrån, i hela mitt liv. Låter jag verkligen annorlunda?? Folk tror att jag kommer från sthlm ibland också!

Fre.. Ledig! Hade värsta mor-dotterdagen med mamma. Vi klippte oss (hos en riktig frisör! :D), var på city café och fikade, tog en runda på stan o åkte sen till birsta city och köpte lite body butter & scrub =)
sen jobb 17-00. Blev så less, två sällskap på 4 och 6 pers satt kvar i tusen år. Jag hade redan sagt "sista beställningen" till 4:an, men långt efteråt kom de till serkan och skulle ha turkiskt kaffe, som är skitkrångligt! goooosch. Tea och Martin kom o hälsade på, så vi stack på svenssons med dem. Sen o'learys, träffade tokmycket folk jag kände, skoj. när vi gick ut blev det kanske inte världens bästa sammanträffande. verkligen så jävla underbart, klockrent eller vad du sa till vem det nu var. jaja. kan det bli annat än dumt? gick o käka på kebab city och sen hem.

kollade på lägenhet idag, den var alldeles för liten och hade ingen ugn. plus att den var möblerad. dumt det där med ugnen. jaja. synd på läget, det var grymt bra. men det går fler tåg!
ska till mamma och fira nu, sen jobb! have a nice weekend!


Utmaning!

Jahopp, nu har jag blivit utmanad av Sofiiiia.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1) Jag måste ställa väckarklockan med samma "slutsiffra", t.ex 08.08, 08.48, 09.19 osv.
2) Jag kan inte dricka upp kaffe/the, lämnar alltid slumpen.
3) Äter jag yoghurt med fruktbitar i måste jag äta upp dem innan jag häller i flingor.
4) Biter mig alltid på insidan av läppen, det ser ut som ett söndersprängt bergsområde där inne.
5) Appropå munnen så har jag en plasttand, förutom en liten kant som är kvar av min riktiga tand.
6) Alla vet förmodligen om detta, men jag är galet beroende av choklad och godsaker i alla dess former. Äter tills det tar slut, så är det med det!

Jag utmanar:
Jag har bara en att utmana, Linda! Resten blev utmanade av Sofia.


Upptäckte att jag inte skrivit på ett tag. Hoppsan Kerstin. Har tränat och varit ute o gått flera ggr förra veckan. Sen har jag varit på Grankotten, bartenderkurs. Vi har lärt oss lite drinkar och kollat på en film. Jag måste lära mig att snurra flaskor så jag kan styla lite för grabbarna ;)
Tränade i tisdags (tror jag), gymmade i onsdags (hoho, träningsvärk i bröst!), fikade och hade första praktikdagen på Aveny i torsdags. Det gick väl bra I guess. Lena, vår lärare, trodde inte att vi skulle få hälla upp ett fat öl ens, men jag hade mitt eget batteri och blandade fler drinkar än båda anställda tillsammans tror jag :P
Tjaa.. i fredags.. var ledig, hade så fruktansvärt tråkigt, jag satt bara vid datorn i brist på annat. Tränade igen (shitt pitt vad jag tränar) 16.30 i brist på annat. Kring 19 kom Erica och Tomas, sen kom Emilie och Cicci, och sist men inte minst Linnéa! Snackade skit, jag fixade drinkar osv osv. Sen gick vi på "pimp my soul" på oscar. Höhö. Skoj skoj! Jag hade klackisarna på mig, det underbaraste på hela kvällen var att ta av sig skorna! Mmm, då gick man i himlen :)
I lördags var jag segast.nu. Vaknade tidigt, käkade värstingfrukosten.. Somnade i soffan vid 15, vaknade 16.50. Problemet var att vi skulle käka middag hos pappa i Timrå kl 17.15! Hade grym huvudvärk när jag vaknade, men det var bara att sätta sig i bilen. Kusinerna på ca 3 och 5 år var också där, och de skrek "BUSUNGE!" och ville bli jagade hela kvällen. Det hjälpte inte mot min huvudvärk, tur att de är söta. Spelade lite kort och började kolla på nya wallander - hemligheten. Men jag åkte tillbaka till stan efter halva, orkade inte se klart.
I söööndags.. Morgonpromenad i skitväder! Snön is back in town. Det vräkte ner hela dagen, ångrar att jag gick ut överhuvudtaget. Kl 13 träffade jag gamla klasskompisarna Erica, Linnéa och Emilie och vi tog en fika på stan. Jag försökte vara halvnyttig med en macka och varm choklad, men Erica lämnade halva sin chokladkaka, och man kan ju inte kasta mat!
Ja, sedan blev det jobb till 20.50, och bio kl 21 :P Såg nya Eddie Murphyfilmen, herrejösses så löjlig :P
Idag har jag gymmat med Linnéa, varit på stan (bytt bord, YES äntligen!) o köpt en skjorta och en kjol. 10% rabatt för medlemmar på H&M :)

Imorrn kommer en mäklare och värderar lägenheten, känns lite jobbigt. Hon beslutade sig för att sälja min lägenhet. Måste städa. Jaja. Det blir väl Timrå igen. Eller nått helt annat. Vi får se. Jag har nog inte tillräckligt med mod för "nått helt annat". Åtminstone inte ensam.

Vad är det du skriver? Om vem? Du gör mig helt förvirrad. Men det kanske du förstår. Eller, jag blir mest bara väldigt nyfiken. Varför skriver du det så att jag kan se? Du vet ju att jag läser din dagbok.

Vårkänslor!

Underbart! Den bästa tiden är när man får byta jacka till en tunnare vårjacka. Det är soligt och varmt, jag har haft balkongdörren öppen jättelänge och det är fortfarande bara friskt i lägenheten. Har varit ute och promenerat på morgonen. Iiih. Är så glad. Det beror nog även på att jag älskar min lägenhet, haha. Den är så fiin. Har lagt upp några bilder nu, ska se om jag lyckas länka dem till inlägget också eller hur det funkar här.
Var till birsta med familyn igår och köpte blommor för halva priset! Det blev ändå kring 400. Hmm. Jag är riktigt duktig på att göra av med pengar ibland!
Idag har bartenderkursen börjat, vi skulle få blanda lite coctails imorrn lät det som :)
Nu ska jag gå ner på systemet, sen träääna. Blev bjuden på tacos av pappa idag, får se om man klarar det efter 3 dagar tacos i rad nu i helgen...
Toa - konstig bildK?ksf?nster :)KitchenKitchenSovrum st?VardagsTVVardagsljus


Kolla, jag lyckades! This is my lägenhet, kom och hälsa pååååå! Skriv en kommentar och boka tid, haha. :)

Burn the witch

Bara en liten lista före disken. Snodde den av Erica som snodde den av som snodde den av... osv.


(1. Put your music player on shuffle.2. Press forward for each question.3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.4. No cheating.)


will it be ok? Du vill så du kan

how are you feeling today? The Animal Song

how do your friends see you? No ordinary love

will you get married? Invisible (My song)

what is your best friend's theme song? Tomten kommer snart =)

what is the story of your life? Falling away from me

what was high school like? Minority

how can you get ahead in life? Broadway

what is the best thing about your friends? From Paris to Berlin

what is tonight going to be like? Khaki Suit

what is in store for the remainder of this weekend? Spanish Caravan

what song describes you? Like a rolling stone

to describe your grandparents? Have you ever really loved a woman

how is your life going? Forest

what song will they play at your funeral? Just like heaven

how does the world see you? Mahna mahna

will you have a happy life? Come back

what do your friends really think of you? Burn the Witch =)

do people secretly lust after you? All for love

how can I make myself happy? My friends

what should you do with your life? Forever young

will you ever have children? Track10 (the sweetest thing)


förresten!
alla som är bra på datorer, vad tror ni om denna?
http://www.dustinhome.se/DacsaPortal/?ProdID=5010105122


My free weekend!

Helt otroligt. Jag var ledig igår, OCH är ledig idag. Har inte varit ledig en fre-lör-sön sen mitten av januari! Inte en enda dag! Och nu fick jag två i rad. Panik! Måste hitta på nått! Måste passa på! Aaahh!

Iaf. Vi tar dagarna i ordning, så det inte blir förvirrande. I torsdags var jag och majsan på grankotten (lunch). vi hade 4 gäster SAMMANLAGT! cheesus, uttråkad!
sen blev det bowling, tacobuffé på biteline (kollade på timrå-modo, förbannat att de skulle loooosa.). efteråt hjälpte mor och p-a mig med lite gardiner, lampor osv i lägenheten :) börjar bli riktigt fint här nu! jag börjar älska min lägenhet, phui. kommer bli jobbigt att skiljas i maj.
hmm. i fredags hade vi praktik igen.. lite mer gäster, plus att jag strök gardiner och pysslade lite inför ett bröllop.
sen fika på brandstation, träna body pump (första gången jag tränar på en fredag :O), release på nya mixen! dåliga låtar i början, sen blev det bättre och bättre! träningen slutade 17.30, och 18 skulle Tea och Sandra komma o käka tacos hos mig. Så jag åkte direkt och handlade, sen ringde Sandra och var nästan framme. Då fick hon hämta Tea vid bussen medan jag duschade på 2 min. Men Teas buss gick från Timrå när jag trodde den skulle vara framme. Det blev lite strul, men det ordnade sig. Vi käkade, sen kollade jag o Tea på en skitskum film, Edmond. Sen kom Martin och käkade. Jag och Tea spelade yatzy. Tänker inte berätta vem som vann.
Var på afro idag, och ikväll ska jag till mammafamiljen och bli bjuden på tacopaj (som om det inte räckte med 2 dagar i rad!). Jobb imorrn.
Nu blir det disk och dusch! Puss dåå.

Vad skönt att du förstått att jag förstår. En smula åtminstone. Jag hoppas du förstår mig en smula också.
Och äntligen, äntligen. Det där har jag väntat på över en vecka. Tack! Lite mer känsla nu.

Känn lugnet

Tjoo.
Var på grankotten i förmiddags, och på eftermiddagen var vi till Vin & Sprit på studiebesök. Interesting! Sedan tankade jag bilen och åkte hem. Var över till R en sväng med tallrikar och glas.. Konstigt :/ dumt. vill inte att det ska vara så. men nu är det som det är.
sen lagade jag mat och ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.. kolla på TV. skönt.. slött. men lite tråkigt.
förresten börjar bartenderkursen nästa vecka, vi kommer vara lediga måndagar o fredagar. herre jösses vad skönt! och varje tors i 5 veckor kommer jag ha praktik på aveny. bra, då slipper jag ta ledigt från jobbet på helgerna.

imorrn ska jag bowla och käka på biteline, sen kommer familjen hem till mig en sväng. mysigt värre!

jag måste åka utomlands när jag slutat plugga. vart som helst (nästan) och med vem som helst (nästan). go with me! i mitten/slutet av april och framåt. hör av er =)

Inga blanktecken!

Hej hopp!
Vad har hänt sen sist? (bloggen är bara till för att jag ska hålla koll på mig själv, sen om andra gör det så är det ert problem :D)
I söndags.. träning. film. jobb. patrik o hans kompis kom in precis före stängning och käkade, sen ville de ha med oss ut och dricka. hur fasen orkar man? efter en sån 40-årsfest. jajja. vi bangade!
i måndags.. praktik på brandstation, jag och Linda fick köra lunchen själva. Sen mötte jag upp mamma i stan, gjorde massa nytta! Köpte en skitsöt blomgrej och en elefantvattenkanna på mique. Sedan köpte jag en kökslampa (skitsnygg!), panelhållare o termometer på clas ohlsons. Seeedan åkte vi till mig och försökte installera skiten, men som vanligt blev det problems.. Sladden är för kort så nu hänger lampan i taket i fel krok utan lyse. hmm. jaja.
sedan åkte vi till IKEA och käkade pestolax. det var lätt INTE värt pengarna. smakade som skolmat och man blev inte mätt på långa vägar. jaja. mat som mat :|
köpte en vardagsrumslampa, massa glödlampor m.m. på ikea, och lyckades få ett nytt lock (kastrullocket jag kraschade häromdan), så jag är nöjd! sen gick vi på Ö&B och lämnade tillbaka några bunkar jag inte ville ha. Seeen köpte jag en blomma till vardagsrummet :)
på kvällen blev det kladd- & morotskaka, och fixa lite meny.

idag.. brandstation, lunch igen. köpte frusen fiskgratäng igår kväll, glömde den framme. så den rann mer eller mindre när jag skulle äta den. jajja. ska iväg och köra afrodans och bodypump (om jag får plats). hears!


Varsågod, en veckas wordblogg

Hej hallå! Nu jäklarns har jag också skaffat en blogg. Tyckte det kunde vara bra att ha, jag som glömt bort vad jag gjorde i förrgår =)

070227

Ledig. Första dagen på låångt över en månad! Hade ingen el när jag vaknade vid 9. Ringde Sundsvalls energi, som ringde Fyrfasen. Jag var tvungen att hålla mig hemma tills de ringde och fixade elen. Gick dock och handlade en sväng. Sen ringde de vid 12-13 och fixade strömmen. Skönt. Satt mest och var deprimerad hela dagen, skrev en halv novell i ett mail osv. Usch. Man har haft bättre dagar. Jaja. 
Tränade afrodans och pump på kvällen. Sen åkte jag hem till maama. Åt morotskaka och bastade. Jag blev helt svart, pelletspannan har exploderat och strejkat rätt ofta på sistone, så det var sot fulla bastun, hur nu det hamnat där. Tea kom vid halv elva, då åkte vi hem till henne, snackade massa skit halva natten och sen sov jag där. Just like the old days! Myspys.


070228

Skjutsade Tea till jobbet, sen prooov i servering. 5 fel var allt som behövdes för omprov. Jag måste garanterat göra om det, på onsdag. Orka! Slutade tidigt. Åkte på willys och handlade, gjorde egen morotskaka, hade genomgång av gymmet med Linnéa. Maj höll i genomgången, jag blev tokig på henne. Hon tyckte att jag hade alldeles för tunga vikter, och tvingade mig att sänka, fast jag knappt kände nått. Goosch! Irriterande. Sen gick vi på bandet nästan ½-timme. Gick direkt till jobbet därifrån, började 17. De flesta kom vid 18, slutade kring 22. kollade sen lite på Bon Jovi-dvd. Somnade i soffan. Gick hem vid 1.30 typ. Glömde ringa Jenny om lägenheten, så jag skickade ett sms till henne på kvällen och sa upp den. Känns lite tungt, men men, vad gör man när man inte har råd själv och så vidare... :(


070301

Ledig, IGEN! Så himla underbart. Sov faktiskt ut, första gången på tusen år. Vaknade vid 10, klev upp en halvtimme senare. Käkade gröt till frukost, oljade in ekbordet. Åkte till Birsta med mamma, nyöppning för Ö&B. Helt sjukt mycket folk, visste inte att det fanns så många människor i Sundsvall! Vallfärd till Ö&B =) Handlade en hel del, blev sammanlagt 422,50:- Billiga saker, men köper man mycket blir det dyrt. Betalade självklart kontant ;) Fick även en toffifee (redan uppäten), korv med bröd, äckligt kaffe och en kaka. Satte över 2000:- till mamma, stackarn som måste låna pengar av sina barn. Tur man har rika barn, sa hon igår! Jaa. Body step strax, har aldrig varit på det. Ska träna ensam också, får se hur det slutar. Ikväll kommer Sanna och Linnéa och fikar morotskaka! Trevligt!! Hoppas nån fler kommer också. Nu måste jag dra mig ner mot stan. Hears!

 

Later:

Tränade, det gick ganska bra, ska gå fler gånger! Gillar tränaren. Mia heter hon nog, hon som brukar ha pumpen på söndagar. Sedan gick jag hem, micrade lite spaghetti och köttfärssås, gjorde glasyren på morotskakan, duschade, och sen kom Linnéa o Sanna. Vi hade jättetrevligt, käkade, pratade, och skickade skumma sms till halva våra telefonböcker. Min sista dag med gratis sms, kommer bli tungt sen! Huvva. Nu måste jag börja plugga, har dryckesprov imorrn. Det är kört :/ Förresten ringde Jenny, jag får ha lägenheten till sista maj.


Tack Linnéa och Sanna, jag behövde detta!

Please, just remember me as the one I use(d) to be.. 

070302

Oh happy day! Gjorde dryckesprovet idag, jag klarade det! Och inte bara det, jag fick VG och bäst i klassen! 114,5 poäng av 140, där 70 var G och Zahra fick 113,5! Wohoo! Och som om det inte räckte, jag klarade även serveringsprovet! Inget omprov på onsdag!

Serkan är sjuk idag, så jag ska jobba med Jens och måste börja kl 17. Jaja. Nu ska jag diska, städa och göra lite fint i min fina lägenhet.


Later:

Jag diskade, städade, och skruvade ihop mina nya IKEA-kastruller. När jag skulle skruva ihop det sista locket blev det tydligen för hög spänning, så det sa SMACK, sedan var det glassplitter över hela vardagsrummet, inkl mina händer. Småsår överallt. Jag skulle gå till jobbet 2 min senare. Perfekt! Jag lämnade skiten, blir ett senare problem. Jobbade ca 17-23.

Imorrn tänkte jag träna om jag vaknar i lagom tid, annars kommer släkten kl 13 (måste göra en ny morotskaka imorrn också), och jag börjar jobba vid halv tre. Tea och Martin kommer och käkar imorrn, kuuul! Måste sova nu. G'night.


070304

Fullt upp hela dagen igår. Vaknade 10.41, fick ett ryck och åkte på afro power dance som börjar kl 11. Jag hann! Tur man har bil. Den dog dock vid trafikljusen mitt i stan, precis när det blev grönt. Bilarna bakom var duktiga på att tuta kan ja lova, men vad fasen gör man när bilen inte startar? Kan inte direkt göra mun mon mun-metoden. Fick vänta till nästa grönljus. Tränade, hem och käka frukost, samtidigt som jag gjorde en kladdkaka, samtidigt som jag duschade, och städade. Kl 13 kom mammasläkten och fikade. Vi satte upp nya bambugardiner i vardagsrummet, ganska fräna faktiskt. Måste fixa speciella hållare som jag kan trä in gardinerna i, borde köpa bruna paneler att ha bakom, passar nog bättre än de svarta jag har nu.

Mor skjutsade ner mig till stan, började jobba vid halv tre. Var på skitbra humör i början. En kille lämnade en lapp med sitt telefonnummer i notan, han skrev att jag skulle ringa om jag ville hitta på nått. Haha, det är väl lite status? Coolt tycker jag. :D Sedan började kaoset. Patrik - stamgäst och mångmiljonär, fyllde 40 och skulle fira med 31 personer, dvs hela nedervåningen. Vi hade köpt blommor, jag hade skrivit ett fint kort och tänkte få en jättetrevlig kväll. Men.. Gratis sprit betyder gratis fylla, och svenskar är grymt duktiga på att dricka way too much. Alla blev aspackade och började välta stolar och bord, krossa glas, hälla ut öl rakt på golvet (jag hade kunnat strypa karln), spy på golvet lite i smyg och skrika, sjunga och även vara allmänt otrevliga mot mig som ensam tjej. Boten Anna spelades flitigt på vår annars så fina lugna mysiga restaurang! Goosch, har aldrig varit med om nått liknande. Slutade iaf kring midnatt, då mötte jag upp Linnéa, Anna och Sofia utanför O'Learys, vi gick på Irish. Träffade ett stycke Marcus, vi satte oss där och surrade. Hans kompis ville ha mitt telefonnummer (två på en dag!!), men det fick han inte. Hah.

 

Idag (070304):

Klev upp 8. Satan i gatan, har sovit mindre än 5 timmar. Gick hem, tänkte sova men jag var för hungrig. Har nyss käkat frulle, nu är det väl lika bra att sticka o träna 11.15. Kommer ändå inte kunna somna om. Ska läsa tidningen nu, kanske äta lite kladdkaka som dessert efter frukosten!


RSS 2.0