Hushållspapper

Igår köpte jag nytt hushållspapper. Jag fick en rulle av mamma när jag flyttade in i förra lägenheten, i februari. Jag gör alltså av med en rulle på 8 månader. DVS, rullarna jag köpte igår kommer räcka till ca maj 2010. Det kallar jag att hushålla med papperet!


Update: Maskrosen

Jag antar att you're dying to know hur jag gjorde med foten/maskrosen. Jag ringde dit, de skrev upp mig i "rosa boken", och nästa gång jag kommer dit får jag ett gratis bad på SPA:t =) Det hjälper att klaga!


Tack!

Alla ni som grattade mig på födelsedagen, ni förgyllde verkligen min dag!
Och jag älskar min lurviga present :)
Kom hit på söndag, så får ni cheesecake!

Birthday in 1 day

Bara så ni vet så fyller jag år imorrn ;) Det blir nog öppet hus på söndag, om jag får ledigt från jobbet :) Kom och hälsa på vettja!

jäääy!

Nu är karln hemma och jag kan börja ha ett liv igen! Äntligen!!

Igår var vi på fotmassage ("mjuka fötter") på Maskrosen på södra berget, men massösen råkade rispa upp min fot med filen. Hon satte på ett plåster, och nu när jag tog bort det är det som ett sår där. Borde man gå tillbaka och klaga över sånt?

Såhär ser den ut iaf:Vad säger ni? Det är väl löjligt att gå tillbaka nu i efterhand..

Sådärja, nu har jag blottat mina skrynkelfötter och håriga tår (de är faktiskt manligt håriga, ni kan inte säga emot mig där!)

Meeeen det var en jättemysig dag. Vi var sedan på nya tandoori och käkade, o sen såg vi nya Bourne-filmen. Brabra =)

Nu ska jag börja med Psykologin, skulle vara inlämnad idag. Tur att dygnet har 24 timmar.

Vodka, spatsiba!

Igår hade vi 18 karlar från Ukraina som åt och drack hos oss. Elva av dem drack sammanlagt 3 st 70's flaskor vodka (en till förrätten, en till varmrätten och en till kaffet). De drack iofs mineralvatten också. I slutet av kvällen hade de kämpat i sig halva 33 cl-flaskan. Och apelsinjuice, det gillade de. De lyckades även tända eld på cigarettgrejen man slänger fimpar i utomhus, så vi fick kuta som dårar och dränka den i vatten. Han som kunde engelska av dem sa att de var väldigt lugna den kvällen, i vanliga fall brukar de dra i sig tio flaskor på en kväll. Jag besöker nog aldrig Ukraina. :|


iiihhhh låt det bli söndag nån gång !

Batteristopp

Ok, jag kom alltså hem från Kroatien i söndag. Det blev inget "kroatien del 2"-inlägg.
När vi kom till vår bil som stod på långtidsparkeringen på Arlanda visade det sig att en lampa lyst medan vi varit borta. Vi testade att rulla igång bilen, funkade icke. Till slut kom en snäll sthlmare i en BMW och hjälpte oss att starta bilen med startkablar. Bilen startade, men bara förardörren gick att öppna. Självklart hade vi ingen kombi heller, så det var bara att fälla ner sätena och stuva in alla väskor samt oss själva genom förarsätet. Även att det regnade. Se bild nedan.Dagen efter började verkligheten igen. S åkte till Turkiet i söndags, så jag skulle jobba heldag på mån. Före det hade jag lektion i Psykologi, kl 8.30-10.20. Gissa vad som hände när jag skulle starta bilen på morgonen? JO, batteriet är totaldött. Skillnaden här var att min lektion började om 10 min och att jag var helt ensam, dvs ingen starthjälp och ingen som kan rulla igång den. Likheten var regnet. Spöregn.
Jag ringde Senol på jobbet, fick låna hans bil som tur var. Kom en kvart sent, och mitt i lektionen var jag tvungen att sticka till jobbet. Bra skit va!

Jobbar heldag hela veckan, det är tur att man inte har något annat liv, speciellt inte denna vecka. Lite ensamt är det dock.

Jajja. På söndag ska vi få massage på maskrosen, sen ut och käka om jag får min vilja igenom :) måste kolla vart man kan käka på en söndag kväll. ciao!

Kolla www.resdagboken.se på Tayna eller pasopaso, där har ni bilder från Kroatien!
Förresten har jag skaffat facebook nu, haha. Som alla andra. Det gäller ju att vara inne. Tydligen är zombies och varulvar inne nu.


Kroatien del 1

yoo, ar i Kroatien pa ett internetcafe nu. Vadret ar hur bra som helst, forsta semestern med finvader :D
Vi har badat och varit pa stan m.m. Bor ca 1 mil utanfor stan, blev lite lurade eftersom det stod 2 km i bokningen, men vi fick en harlig promenad pa nagra mil extra haromdagen :) Fick se lite natur, exotiska frukter och arga hundar!
Imorrn ska vi ut pa en battur hela dagen, mellan kl 8 och 18. Vi ska aka till Rovinj och lite annat, lunch och dryck ingar i priset pa 180 kuna (lite mer an 200 kr) for en heldag. Sen ska vi cykla nanstans osv osv.

Jag saknar vissa personer dar hemma, kolla pa www.resedagboken.se , anv pasopaso. Han har skrivit och lagt upp lite bilder pa vara aventyr. Jag langtar inte tillbaka an ;P

ciaao!

Perfekt tid för rymning

Imorrn bitti lyfter planet. Vi åker direkt när jag slutat jobba ikväll, dvs jag måste ha packat klart om 20 min. Jag har inte börjat. Jag ska till min grannes granne en sväng också, och nu ska jag dra över lite musik på mp3:n. Planeringen fungerar lika bra som vanligt...

Finns som Tayna på www.resedagboken.se om jag orkar skriva nått.
Ta hand om er nu.

Och Tea, det är redan tomt efter dig.

Kroatien!!

Montenegroresorna tog slut precis när vi skulle boka, så nu är det ändrade planer. Kroatien nu på söndag! =) wiie!


Montenegro, Tunisien eller Algarve?!

Hilfe us! Vi ska kanske åka utomlands om några dagar, men vi kan inte bestämma vart. Var helt inställda på att åka till Montenegro på lördag, men vädret där är skit (regn & 13 grader, samma som här!) denna vecka! Tänk om det fortsätter så..
Sedan har vi Tunisien, vilket jag egentligen inte vill åka till pga äckliga människor (ta inte illa upp tunisier, det är bara vad jag hört) och tråkig mat (same there). Då måste vi åka på fre kväll, samma kväll som Tea ska ha avskedsmiddag innan hon flyttar till gbg. Jag hinner KANSKE med ett flyg från Midlanda till Arlanda, om jag får vara ledig från jobbet, och Tea kan ha en ganska tidig middag. Vädret verkar kanon i Tunisien.
Seeen har vi Algarve (Portugal), som verkar väldigt turistigt med mest bara stränder. Det går på lördag, och är dyrast men med fint väder. Nån som varit på nått av ställena som kan hjälpa mig att rensa mina fördomar?!

RSS 2.0