fönsterdamm

Nu i eftermiddag började de byta mina fönster. Hittills har de bytt det i sov/vardagsrummet. Men det finns visst inga persienner.. Himla trevligt när morgonsolen lyser rakt in genom mitt fönster! De skulle fortsätta imorgon. Har jag tur så plingar de på när de börjar jobba kl 7, då slipper jag vakna av solen åtminstone..!

image186
Mina tillfälliga persienner

PS. Vi åkte till birsta idag, satte oss i solen utanför Charm. Nu är det verkligen vår! :D ds.


jobbjobbjobb och mc

jag är helt slut. förra veckan bestod mest av jobb, har ju fått rycka in på playa nu några ggr sen jag var dit och visade upp mig. i torsdags fyllde P-A 50, så då blev det kalas, och i lördags var det partyparty. Vi kom sist, eftersom fina gäster alltid kommer sist (jobbade till 23..), sov över i timrå. i söndags tvättade papa min bil o bytte däck, medan jag var grillmästare på altanen.

Idag började vi med promenad 1 timme, sen jobba lunch, sen träning direkt (bröst & triceps, har inte gymmat på flera veckor :S), och direkt efter det jobb igen. kom nyss hem.. har kollat på nått scrubs-avsnitt hos S.
Och nu har äntligen grey's börjat igen efter strejken =) Me happy.
hmm.. imorrn är jag ledig på lunchen, de kommer och ska byta fönster. Jag ska på spinning (har bara tränat en gång på tusen år), och kolla igenom massa gamla kläder som jag hittade hos pappa. Jag som redan har fullt i garderoben som det är! Kanske dags för 10-årsrensningen..

Annars då ? Tjaa. Vi åker mc :) Tea och Linnéa kommer hem i helgen, riktigt trevligt. Vi ska ut på lördag, hoppas man kan smita iväg från jobbet liite tidigare än vanligt.



yeaaah. märks det att jag inte tar så mkt bilder längre? den här har inte ens jag tagit, men det är den enda nya bilden som finns på min dator ;P

förresten. är det ingen som vill springa vårruset med mig?!

4 par nya skor!

Herrejevvlar, idag har jag köpt 4 par nya skor. Så många köper man i vanliga fall på ett år, åtminstone!
Såhär på bilderna ser de kanske likadana ut, meeeen, jag är nog ganska duktig på att köpa rätt lika grejer. De är ändå helt olika, ett par klack, ett par ballerina o ett par lite "kraftigare", också de blå förstås.

 

Ingen enkel uppgift att få med sig dem hem på motorcykel =) Men huvva vad skönt det är att åka i finväder!

Jag har även köpt en ny jacka! Den är VIT! Får se hur länge jag klarar av att inte skita ner den :P Sölig som man är... Jag lyckades iaf äta choklad idag, och det gick bra. Duktig flicka, Tina.

Lapplisa

I tisdags var jag som sagt på Jop's och lunchade. Sedan gick vi en sväng till Brandstation för att de andra skulle visa mig resultatet efter renoveringen. Så jag träffade chefen och alla andra, och igår ringde Uffe (chefen) mig och undrade om jag kunde komma och jobba om 1,5 timme. Så igår körde jag Playabilen igen. Back on track. Och som vanligt stressar man upp sig alldeles för mycket i onödan. Som när jag skulle lämna mat på Storgatan. Jag hittade ingen ledig parkeringsplats, förutom en på andra sidan vägen. Så jag tänkte att "äh, jag ska ju bara stå där ½ minut", och ställde mig med bilen åt fel håll. När jag kliver ut ur bilen knackar nån på min axel, och säger "du vet att det är 500 kr för det där?". Gissa vem..?

Men det gick bra, jag slapp böter. No stress!
Appropå Jop's (och brandstation, he he) så brann det på Jop's imorse. Det är ju huset bredvid vår restaurang, så det luktade massa rök där idag, hoppas det gått över tills ikväll. Stod massa brandbilar utanför vår restaurang, och jag fick gå en himla omväg pga avspärrningen.

Läste ut boken igår, den på 632(?) sidor. Lämnade tillbaka den idag, två dagar för sent. Straffavgift på 10:-. När jag frågade om jag var skyldig dem nått svarade kvinnan typ "Ja, det börjar ticka på en gång. Alltid lika störande...", och jag vet fortfarande inte om hon menade att jag var störande. Lät som det. Focker :P Hon ska vara glad för den tian hon får ;P

Åkte MC igår, i finvädret (blåste kallt ändå, i den farten vi håller så ;D höhö). Ska nog åka en sväng idag också. Men nu har vi ju besökt alla småorter i hela Sundsvall i princip, och det på en dag (nästan en timme). Önskar ibland att stan var lite större!

det rullar på.

jaja, det händer inte så mycket här according to me. så det blir bara lite tråkig uppdatering om vad som hänt på sistone.
var på drakborgen med Simon förra veckan. det var skoj. härligt med gratis för barn över 18 år ;P men jag hade faktiskt hoppats på mer, på nått sätt, för 120:-
undra om man får gå in utan barn? man kanske kan ha party i hoppborgen.

i söndags var några kompisar hos oss o käkade 3-rätters. gött att man har en karl som är en riktig drömkock.
såg en film igår, vantage point. riktigt bra, man satt på helspänn hela filmen. de lyckades riktigt bra som lät oss se samma scen ungefär 70 ggr utan att bli less! =)
och ikväll såg vi det mesta av "In the Valley of Elah". 25 minuter kvar på filmen (orkade inte mer idag), och det har fortfarande inte hänt något positivt i hela filmen. Usch.. man blev nästan deprimerad.

idag kom solen iaf! så jag fick använda mina nya peace-brillor. var på jop's för första gången, lunchade med en gammal classmate och hennes jobbmate. jag gick dit för jag ville smaka deras pizza (alla säger att den är great), men när vi satt oss vid bordet såg jag bara "dagens" på menyn, så jag käkade nå medelhavsinspirerat istället. smördeg med köttgryta inuti, samt champinjonsås. typ. det blir iaf pizza nästa gång, måste kolla hur systemet funkar :D jag kanske bara var blind.

Jag har läst 599 sidor (av 632) i boken Brott och straff, den skulle vara tillbakalämnad idag. Det får blir imorrn, hoppas att de inte är så kinkiga på kultan! :S

Ska iaf söka till Matte C till hösten, både på komvux o universitetet. Nån som vet skillnaden?? Tänkte även läsa en webdesignkurs på distans, för skojs skull :) men matten kommer bli värre än blodigt allvar... måste damma av mattecellerna, om de finns kvar!

Va int' bitter!

Anna, du ska inte vara så bitter, här strilar regnet ner nu, det har snöat också, och ska snöa/regna hela veckan enligt SMHI. Jag är bitter med dig! Jag som har köpt mc-kläderna nu. De ligger i en kartong och skriker efter att bli uppackade. Men de får fortsätta skrika, jag kommer ändå inte att packa upp dem på ett tag :P

hmm, igår hade vi så sjukt mycket folk så vi trodde inte att det var sant. Det blev fullt mellan 17-18, de flesta gick strax före 19 (alla skulle på cabaret..), sen kom en ny omgång kl 19, det blev mer än fullt igen. Vi nekade massor, och drog isär vissa bord så de fick sitta så nära varandra att de kunde känna grannarnas andedräkt. typ. Det mesta gick bra, vissa bord fick vänta lite för länge på maten, men de verkade nöjda med resten. Vi kompromissade lite med dem. Vi gjorde iaf så gott vi kunde, och mer än så. När den andra rusningen var över kom det in nån och sa "Hej, vi är 12 st, får vi plats?". Och en till; Hej, vi är 5 pers, får vi plats?, och en till; Hej! Vi är 4 pers, får vi plats?; och telefonen; Hej! Vi är 5 pers, har ni plats för oss?

Vi har alltså 54 platser på restaurangen, om man sätter folk på hörnen. Sista gången jag räknade hade vi 70 bokade mellan 16.30 och 19.30, plus alla miljarder drop in. Så, ni kan tänka er.. ingen stress, inte alls ;P det blev en sen kväll..

Idag började jag med att baka en kladdkaka. Sen body pump, varenda muskel blev helt slutkörd! Himla skönt. Sen tog vi med oss lunch o åkte med S jr till Alnöbadet. Plaskade lite i vattnet. Jag har varit på kalas där när jag var liten (kände igen mig när jag kom dit), nån som vet vem som fyllde år då?! :P
Kom hem samtidigt som Ante o Malin kom till mig. Pappa, Putte, farmor o farfar kom också. O även S o S jr. Jag har plats för 9 pers i min etta, men det blir trångt.. Fikat räckte iaf och blev över :)

Och ikväll har vi druckit norsk öl på pet-flaska (1,25 liter) och spelat lite playing with fire ;P

Köpte förresten ett par skor igår, men jag måste lämna tillbaka dem för de var lite för små ändå (mina fötter MÅSTE ha växt sen igår), och de fanns inte i strl 38. :(
Såhär ser de ut:


Snygga va? ;P Synd... Nu måste jag ge mig ut på ny jakt.

Ännu mer sommar!

Idag var det hur varmt som helst. Vi skulle egentligen träna, men jag kände att jag absolut måste köpa en mjukglass på stan istället. När S kom hem tyckte han att vi skulle åka till yamaha center, där han råkar ha en språjlans ny mc som bara står och väntar på honom. Så vi åkte dit, reggade den, och tog oss en första provtur :D Kuuuul shit! Alla kollade på oss på stan ^_^
Hann iaf inte med någon mjukglass, jag skulle ju jobba. Men efter ett tag kommer karln in på restaurangen med en mcflurry till mig. Det är äkta lycka! ;D

På torsdag ska vi på teater, Cabaret, bara för att jag aldrig gått på riktig teater här (förutom en hemsk 3-timmars teater som vi såg med skolan ((jag fick dessutom se den ensam med hjälpläraren för jag var på badmintoncup när de andra såg den)). Och alla människor verkar ju ha sett den! Förutom folk jag känner, men alla som kommer o äter på restaurangen har sett den.. dessa gäster är numera de enda "utomstående" jag träffar :P så det ska bli kul att komma ut själv för en gångs skull! Fick plats på balkongen, för det lät så himla tjusigt.. Förmodligen är det en halvmil därifrån, för vi kunde bara välja mellan rad 3 och balkongen.. Då tar man ju balkongen. Trots allt. Jaja, nog med bullshit. Jag får helt enkelt ta med mina krossade glasögon, om inte alla ska se ut som utsuddade myror.
Sov gott folks!

RSS 2.0