skidor och fjällen!

me happy!
Igår köpte jag ett par slalomskidor! Och träningsskor (som jag måste byta idag, strl 36,5 var inte riktigt min grej, även fast det kändes som det igår), träningsbyxor o en halsduk/pannbandgrej från Tyskland. Halva priset på skor o halsduk, 15% på byxor, och 1900:- istället för 2500:- på fischerskidorna. yeaaah. me happy!
 
Om prick en vecka så är jag i Sälen eller Trysil (Norge). Och om två veckor är jag i Åre. Hihi :D Nu gäller det bara att besluta sig för om skidor eller snowboard är min grej. Måste byta bindningar på brädan, till de jag fick av S häromveckan (jag är så materialistisk ibland). Måste bara hämta brädan först, i Timrå..
 
Synd att det inte blev nån middag A och L. Meeen det kommer fler tillfällen! Linnéa, hoppas allt går bra med jobbet och foten! Viel glück.
 
Nu ska jag på bodypump, sen till restaurangen och styra upp i renoveringen ;)
pözz
 

bilvrak..

tjo! Jag har glömt berätta vad som hände mig och min bil i måndags.
Efter ett besök hos Linnéa i Granlo tog jag bilen direkt till jobbet. Men så fort jag rullade iväg började den smattra.. lite som spöregn i hela bilen. Den lät även värre än en epatraktor, plus att den hoppade och att gasen inte tog förrän man la gasen i botten, som vanligt. När jag parkerade bilen utanför jobbet så sa en förbipasserande man "du vet att du håller på att tappa ljuddämparen va?" jaha... hela avgassystemet hade rostat sönder. Så, jag ringde den manliga delen av familjen (far & bror), och de lossade på hela systemet direkt ute på vägen (isen), köpte nya delar på Biltema, och körde hem bilen. Det slutade med att pappa fick lämna in den på OK, så jag trodde det skulle sluta på ungefär samma summor som för mammas bil (ca 7700:-), men hela kalaset gick på ca 1200:-. Och nu rullar bilen som aldrig förr! Eller ja, den rullar som förr.. dvs man måste lägga gasen i botten i de flesta uppförsbackar :) men den har åtminstone personlighet, min charmiga sierra -88.

idag har jag bodypumpat, sen var vi till birsta o käkade på donken. sen lite handla, kolla på Bilar, fixa tacos o till sist äppelpaj. det börjar kännas att jag åt minst 2 portioner för mkt smulpaj.. blö!

Jag sydde förresten gardiner i veckan! Med lite hjälp av mamma! Det gick bra nästan hela tiden, förutom när maskinen började sy lejonman på undersidan.. men det ordnade till sig efter lite trixande :)



damnit, bilden är åt rätt håll i datorn. ni får helt enkelt vända på huvet! tadaa! ;)

strömavbrott & hjärtansdagen

i onsdags hade hela stan strömavbrott vid 15-16.30, typ. strömmen kom tillbaka precis innan vi öppnade för kvällen. men sen försvann den igen, allt blev kolsvart när vi hade två sällskap där inne. när jag gick upp med extra värmeljus sa en man "när börjar uppträdandet?!". kul kille =P

och igår var det alla hjärtans dag. vi hade tusen bokningar, varav de flesta var 2 pers (såklart). visste inte om vi skulle få ihop så alla fick plats, men det blev inte stressigt en enda gång! det gick hur bra som helst. sjukt. vi har lika mkt i helgen, dock med mycket större sällskap!

nu ska jag göra frukost to my man. have a nice day, och helg!

Spontanklippning

image168

Idag fick jag ett infall och gick till trudes o klippte av mig lite hår. Jag vet att jag ser ovårdad ut för övrigt, men vad tycks om frillan? Visst fasen syns det att jag klippt mig åtminstone? :P

vuxenpoäng

Yo!
Igår var vi på parmiddag, drack massa vin och åt massa mat (Jag kammar hem ganska många vuxenpoäng nuförtiden). Klockan tickade på rätt snabbt, så vi gick inte hem förrän kring halv ett. Tur att jag inte börjar jobba förrän 16.30 idag :) Ska däremot på spinning om en timme, måste snart bege mig hem. 
Efter snowboard/slalomåkandet igår tog vi en rejäl städrunda hos S (pga några långväga besökare som ev. kommer idag/imorrn), jag önskar att jag hade samma städinspiration hemma!
Nu har vi planerat badminton (i en inomhushall) på lördag, och snowboard på söndag, har äntligen hittat folk som är lika aktiva som jag ;D

Weekend..

Jag vill bara tillägga att jag är i behov av en weekend, om någon vill åka till en trevlig Europastad med mig i några dagar?

image167

Tuppen upp för Prag! ;)

Sunny daaay..

hur går låten? "sunny day blablablablaaa.."
Erica, I'm writing this only for youuu. Hehe. Har inget att skriva egentligen, that's why I didn't uppdaterade innan =P
S håller på att lära sig åka slalom. Och jag åker snowboard. Jag kommer att vara nybörjare resten av mitt liv...
Igår kväll fick Amin hoppa in och jobba, medan vi stack till Skönviksbacken (that's what I call onsdagslyx!). Det var ca -10 och knappt nån snö i backen, så man gled rätt rejält och hade inget fäste! Plus att min bindning halvt om halvt gick sönder. Jag hoppas att den rättar till sig tills nästa gång..
Jobbade heldag idag (med en birstasväng emellan), och imorrn blir det nog spinning före jobbet o allt annat..
Söndag body pump, snowboard, sen är vi bjudna på middag. Jag åker dit för guitar hero-spelet :D himla dumt att de bara har en gitarr dock, känns helt meningslöst att spela mot sig själv.

Jaa.. jag trivs faktiskt med tillvaron som det är nu :) inget att klaga på, inget att fira, ingenting :P

Nu har min fotokurs börjat, men jag har inte hittat första lektionen på film än. Jag är väl för dumtrött för det. Och inte har han hört av sig om fotojobbet heller, han skulle ju göra det i slutet av januari om intervjuer, så jag antar att det inte blev något. Too. bad. for. me.

Förresten har jag blivit addicted to Greys Anatomy, som alla andra tjejiga tjejer (plus min bror)! Piiiinsamt! :P

Nu lyckades jag ju fylla upp en himla massa plats ändå. Ordbajs ordbajs.. Därför tänkte jag fylla upp ännu mer med en trevlig liten bild.


RSS 2.0