Islandshästridning?

Igår var jag och mamma till morfar för att plocka hallon. Jag stod mitt i hallonsnåren när mamma berättade att mormor vägrar gå in i snåren pga ormar. Strax efteråt går mamma därifrån för att hämta en ny hink.. Då känner jag nånting som stryker mig på foten. Hjärtat stannade nästan! Kollar ner, men ser inget för alla buskar är ivägen. Till slut ser jag - det är en katt som smyger omkring i hallonbuskarna. Hur stor panik fick jag på en skala, månntro?!

Idag var jag med Tea o badade i Grunna, Fagervik. Det var verkligen grunt! Vi gick i evigheter, men till slut gav jag upp och doppade mig i det halvmeterhöga vattnet, typ.

S är i Hudiksvall just nu, han åkte med grabbarna sporthoj, så det dröjer väl tills han kommer hem. Synd, jag som ville sitta på hans balkong o softa i sommarvärmen, hur kul är det att sitta där ensam?

jee.. på söndag planerade vi att rida islandshästar i Västanå, men det var tydligen fullt, tyvärr. Får se om vi hittar ett annat ställe eller om vi tar det en annan dag (dvs det blir inte av alls).. =/
Nån som har ridit islandshäst o kan rekommendera eller varna för ett ställe? Gärna inom 10 mil från Sundsvallstrakten :P

Fotolek

Lekte lite med några bilder jag tog när jag o bror fiskade i Storsjön. Vilken är bäst? ;)

1) 2) 3) 4) 5)


Själv gillar jag bild nr 3 :)

Sommarens badvecka!

Halva denna vecka har varit riktigt varm o somrig! Jag, som oftast bara jobbar kvällar, har passat på att bada 2 ggr på tranviken och en gång på smacken :) förbättrat solbrännan lite, folk säger att jag blev röd, men jag har som sagt bara kompletterat min brunfärg.
idag passade vi även på att grilla utanför mig med min portabla grill, för första gången denna sommar. riktigt nice utegård man har, det må jag säga :)

fick ett tokryck i veckan och möblerade om. men det blev inge bra, så det slutade med att jag drog tillbaka alla grejer förutom en fåtölj, en blomma o en lampa. det blev bra, lite mer yta i rummet. lite förändring. är lite sugen på att tapetsera om också. så småningom..

imorse tog jag o S en promenad runt sidsjön, sen fikade vi frulle på sidsjö trädgårdscafé. jättegott och helmysigt ställe, trots att det blev en lite väl dyr frukost för 160:-.. men ibland måste man offra sig för att få smaka av livets goda! ;) kladdkakan såg jääättegod ut, fullt med jordgubbar ovanpå, så nästa gång jag kommer dit vet ni vad jag vill ha.

orkar faktiskt inte skriva mer, men alla ni folk som är hemma nu, varför hör ni inte av er? :P
shiet, nu började det åska, see ya!


sidsjön, fotat förra veckan, hade tyvärr ingen mobil (eller kamera för den delen) med mig idag.


Utmanad av Lillaste!

Lite onödig fakta om mig!


Namn-
  Tina Elisabeth Östlund Hall
Ögonfärg- Grönblågrå ;P
Hårfärg - Typ mellanblond nuförtiden. Lite slingor
Högerhänt/vänster - Vänster
Stjärntecken - Vågen
Skostorlek - 37
Är dina föräldrar skilda - Ja, eller de har separerat, de var aldrig gifta.
Sport - Badminton, men bara på skoj :)
Helgdag - Söndag, ledig!
Årstid -  Sommar


HAR DU NÅGONSIN...

Varit kär - Yeaah
Blivit dissad - Säkerligen :P
Skolkat - Nån gång kanske :P
Sovit utomhus - Inte direkt under himlen, bara i tält
Använt droger - Nopp, förutom "happy pizza", haha
Retats - Svarar någon nej på denna fråga? :P


THIS OR THAT...
Pepsi/cola - 
Cola
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film, och diverse serier, men nästan aldrig på tv
Gitarr/trummor - Både och!
Adidas/nike - Hmm.. Jag har lite av varje, men.. adidas.
Kinesiskt/mexikanst- Kinesiskt ich denke
Mtv/vh1 - Mtv


SENAST DU...

Skrattade - Igår, trevligt att träffa familj o vänner ;)
Grät - ugh, häromveckan
Filmen du såg senast - Såg andra narnia-filmen på bio igår
Tuggade tuggummi - några dagar sedan, mina tuggummin är sluuut!
Drog ett skämt - Igår förmodligen, dålighumorklubben
Sjöng en sång - Igår, jag sjunger när jag är glad ;P


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN...
Ätit müsli -
Of course
Rökt - Nonono
Tagit droger - Nonono
Kysst någon - yesyesyes
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - yesyesyes
Bakat -  yesyes, förra veckan fick jag ett ryck och gjorde sockerkaka och två sorters småkakor i stora mängder!

Nu utmanar jag erica, anna och linnéa!


Min artikel publicerad!

HÄR kan ni läsa min artikel på www.reseguiden.se, eller så går ni bara in på startsidan, den är svår att missa om man säger så ;D hihi!

Igår storshoppade vi på Team Sportia. Mamma hade fått ett sms som man skulle visa personalen med halva priset på ALLA kläder, wohoo! Jag köpte 3 linnen, ett av dem ripcurl och ett o'neill. plus ett par shorts. Summan hade blivit fyrsiffrig, men nu fick jag det alltså för halva priset! wohoo, svårt att låta bli. Jag kunde till o med betala med helgens drickspengar ;) Putte fick en helt ny garderob.
Det roliga var att mammas mobil fått spader, den funkar mestadels inte. Men precis när hon gick in i butiken så fick hon igång den. Hon kastade sig på första säljare och skrek "TITTA PÅ SMSET!! TITTA FORT!!". De trodde nog att hon blivit skogstokig ;)
Nu ska jag fixa pastasallad innan vi åker och fiskar o gassar i solen. :)

MC-tjejen

Tänkte bara bjuda på en bild på mig tagen på MC-dagen, den 24 maj. Detta är på e.on. arenas parkering i Timrå, strax före kortegen in mot stan.



B-kändis

Tjo!
Förrförra veckan upptäckte jag att reseguiden använt en av mina bilder i sitt nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Förra veckan upptäckte jag att de använt en bild med mig framför kameran, till en artikel om Kroatien. 
Förra veckan bad de mig att skriva en artikel om Kas (Turkiet), där jag var för några veckor sedan. Så det har jag gjort! Vilka himla problem jag hade att dra ner artikeln till 2000 tecken, phui. Man vill ju skriva om ALLT. Iaf, de skulle meddela mig om artikeln publiceras, isåfall blir det ändera på deras hemsida, eller i tidningen. Eller både och. Jag hoppas på det sistnämnda. Isåfall kommer jag bli B-kändis ;) eller man måste nog gå ännu längre ner i skalan, kanske R-kändis. Jag hoppas iaf på ett mail från dem nästa vecka.

HÄR kan ni se artikeln om Kroatien med min bild.

"Vill du ha mjölk till kaffet?"

Tjo!
Det blev ingen lunch i gatufesttälten, vi åkte till Tranviken istället (Ante bönföll oss), vilket iofs inte var helt fel. Jag gjorde en pastasallad och mor köpte saft, vattenmelon och bröd. Låg och gassade hela dagen, badade 1½ gång, men vattnet var så fruktansvärt kallt, jag förstår inte hur isen kunnat smälta med den där temperaturen. (okej, det är jag som blivit klen).

I söndags träffade jag några gamla klasskompisar på Skatan utanför Njurunda. Första gången jag var där, jättefint! Nästa gång jag åker dit ska det vara fint väder och de ska inte ha slut på staropramen. :P Nu tog vi mc:n dit, så jag offrade mig och drack en Ramlösa så att S inte skulle känna sig ensam. ;) annars är en perfekt anledning att ta en öl "jag har ju inget mc-körkort, jag kan ändå inte köra hem". Jättetrevligt var det iaf, jag åt 2-rätters men vissa av oss slog på stort med 3-rätters.
Sedan gjorde S egna hamburgare. Jag åkte till närmaste mcdrive o beställde strips, men det tog en himla tid innan jag fick dem. Personalen sprang ut med mat till 3 bilar medan jag väntade vid utlämningsdisken, jag skulle ju bara ha lite strips! Till slut kommer en tjej fram och börjar packa mcflurry o kaffe. Hon frågar mig "vill du ha mjölk till kaffet?", jag ser ut som ett frågetecken o piper att jag vill ju bara ha lite strips! Då säger hon typ "jahaa, ojdå" och ger mig en påse som stått där hela tiden jag väntat.. Suck :P men hamburgarna var himla saftiga!

På kvällen hyrde vi National Treasure 2 (inte för att jag sett ettan, men de andra hade), och poppade lite popcorn. Efteråt tog jag o S en kvällspromenad vid Sidsjön. Spännande film och kanonbra dag :)

trötter på gatufesten

det är nått fel på mig. jämt när jag är ledig somnar jag vid 20-tiden på kvällen, sover ca 2 timmar, o är sedan vaken nån timme innan jag somnar om igen. morgonen efter är jag helt slut igen.. och nu när jag har börjat jobba (efter "semestern") blir jag nästan illamående av att tvingas vara vaken hela kvällarna. kan det vara för att jag knappt tränar längre? är det verkligen sån stor skillnad? för jag sover verkligen inte mindre än andra.

vi funderar på att ta en kort tripp till Gotland med MC:n. typ två nätter bara. meen det är så dyrt. S räknade i väldigt grova tal att det skulle gå på ca 5000:- för oss två, för bara två nätter. huuur är det möjligt? som vissa vet så hade jag ju inte ens råd att betala hyran denna månad, haha. pga vissa omständigheter, men ändå.

nä, nu har jag hicka och ska sova. imorrn blir det lunch i gatufesttälten!
förresten var det himla härligt väder idag o igår. igår var det gatufestonsdagen, så då hade vi massa folk trots det fina vädret, men idag kom det knappt en människa. jag hoppas på sämre väder imorrn kväll.. ;P

g'natti!

RSS 2.0