Min söta lilla mamma

Jag måste bara berätta om min moder, som i lördags (på hennes födelsedag, och även påskafton), kom hem till mig för att ge mig en påskpresent.

Hon började med att sätta en bukett tulpaner i en vas. Hon gav mig även en marsipankyckling. Sedan tog hon fram ett paket som såg ut såhär:


..med lite bra-att-ha-grejer. Och ett påskägg fyllt med godis. Hon hade även plockat lite påskris att sätta i vasen. Jag bjussade på bullar, så när vi satt och fikade drog hon fram en hel påse med fjädrar (it came from nowhere) i olika färger, och säger nått i stil med "vilken färg vill du ha på de här då?!". Då skrattade jag ihjäl mig. En hel trollerilåda med påsksaker bara till mig. På hennes födelsedag. Det är en riktig mamma det. :)

Korv i kläderna

Idag har det varit underbaraste dagen, hela världens sol har samlats i Sundsvall ;)
Vi åkte till Sidsjön som sagt. Tänkte köpa kycklingkorv med bröd på Ica Bergsgatan. Men korven var slut, så vi väntade med att köpa bröd tills vi kom till Ica i Sidsjön. Tro på fan att bröden var slut där, så vi fick åka tillbaka till Bergsgatan! Simon sov när vi kom fram till Sidsjön.. hmm :P
Förresten hade hela Sundsvall med omnejd tänkt samma tanke som oss, parkeringen var SMOCKfull när vi kom fram.
Kan tyvärr inte lägga upp nån bild, hittar inget usb-minne här. Det får bli senare, at my place..
Nu har jag försökt att duscha av mig röklukten, men den är ingrodd. Alltid lika härligt att lukta som en smoker.
yeye, snart äre jobbdax! ciaao!

Lugna puckar!

Okej okej Sofie, detta gör jag endast för dig. Eftersom mitt liv är så himla spännande så får jag ju ta hänsyn till att folk are dying to know what I'm doing och uppdatera åtminstone en gång i veckan.
Påskhelgen bestod av jobb (lugnt på fredag, mycket på lördag (åtminstone sent), och ledig på söndag). Stängt på fre/mån lunch, dvs idag. Snart ska vi iväg och åka pulka o grilla korv i Sidsjön, är det nån som läser detta nu så får ni gärna joina oss =)

I lördags var vi ut. Erica med friends kom hem till mig, sedan gick vi på Stadshuset. De spelade i princip en och samma låt under de två timmar vi var där :P Kul fantasi ;P Det värsta var att alla jublade när den började om. Patetiska jävlar :D mohaa.

I söndags (igår) mådde jag mycket värre än jag förtjänat.. Illamåendet gick inte över innan jag gick och la mig på söndag kväll. Var och fikade en sväng med Anna, hennes karl Kalle och Joanna på waynes, och det blev mest bara pinsamt när jag var tvungen att springa på toan en gång i kvarten. Usch, nästan så man måste be om ursäkt för det. Jaja, det kommer fler dagar! Jag får helt enkelt åka ner till el sthlmo så folk slutar tjata =) Jag försökte iaf få i mig en ost o skinkmacka och en kopp grönt te, men det enda jag lyckades få ner var två små skedar med te, och då vände sig hela magen ut o in (typ). Is this too much details for you? ;D

16.30 skulle vi iaf vara hos mamma som fyllt 37 (eller så var det 47 mamma lilla? ;P). Hon bjöd på lax med röd pesto alternativt lax på saltbädd, och tårta o bullar. Trevligt trevligt! Av oss fick hon ett presentkort på Biltema för att köpa ett nytt avgassystem (som gick sönder när vi var till fjällen). Just nu åker det gamla systemet med som passagerare i baksätet, och där gör det ingen nytta, för bilen låter som en epatraktor. Det kan iofs vara coolt på sitt sätt :)

Yes! Tränar gör jag också, of course. Gymmar, spinner och bodypumpar. Går även på afro när jag har möjlighet och tar ledigt på tisdagar. That's it for now. Pussdåå!


Psykologi A-bok till salu!

http://www.sundsvalltorget.se/index.php?val=info&id=58&l=&kategori=21&franfs=1&stad_namn=sundsvall&tsokord=

Säljer Psykologi A-bok för 200 kr!

Lonely red

Förra veckan hälsade vi på en jobbarkompis som varit ledig denna dag. Vi vet att han inte är hemma så mycket, och att han mest äter snabbmat ute.
Här är beviset, efter en titt i hans kylskåp.


image177

PS. Frysen innehöll ett öppnat glasspaket utan lock, samt lite frusen grönpeppar. DS.

Nagellack och aceton

Hmm, idag lyckades jag spilla ut en halv flaska nagellack på toan & badrumsgolvet hemma hos min karl. Det var bara att ge sig iväg ut i regnet och inhandla aceton. Jag tänkte att med min tur så skulle färgen på golvet säkert frätas bort, men det verkar ha gått bra :) Kanske borde smita dit igen, och kolla så det inte blivit några biverkningar i efterhand, så jag kan varna karln ifall hans badrum är totaldemolerat.. :)

Jag lånade en bok på biblo för 3 veckor sedan. Brott och straff heter den, en lagom liten bok på 632 sidor. Nu är det så att jag inte riktigt har börjat läsa den, och den ska vara tillbakalämnad den 18:e. Min jobbarkompis räknade ut att jag måste läsa 90 sidor per dag fr.o.m igår, för att hinna. Igår läste jag faktiskt till sidan 17. Tror ni att jag hinner?


image176

Flygande anka i Sidelake.

hemma från fjällen!

Här är då några bilder från Trysil i Norge. Det blåste 20 m/sek på toppen, vilket kändes!

  
 


vilken är snyggast av de två sista bilderna?

RSS 2.0