Tandläkaren

I måndags var jag på undersökning hos tandläkaren. Det visade sig att jag hade två hål. Ett "vanligt" som jag ska fixa idag utan bedövning, och ett hål i min rotfyllda tand. Det har kommit in karies o blivit hål under lagningen, vilket betyder att de ska försöka gräva sig under och laga det. Men går det inte så måste de dra ut tanden. Min tandläkare var inte helt säker, hon skulle prata med en specialist på området, och de skulle försöka ge mig ett pris idag. Med tanke på att mitt "vanliga" hål utan bedövning kostar 1000 spänn så vill jag verkligen inte veta vad det andra kan kosta... Jag får ont i magen bara jag tänker på det.
Jag undrar om det är min förra tandläkare som gjort nått fel, för det ska väl inte kunna bli hål i en rotfylld tand? Ja jag vet inte, det är inte jag som är tandläkaren.
Förbannade tänder, de förstör mitt liv!!

Kommentarer
Postat av: Tea

Stackare!! Jag skulle gråta blod om jag tvingas lägga ut så mycket pengar på tänderna! Hoppas att du får ett bra pris på andra tanden. Bilen står inte vid dig, men jag kan visa upp den på fredag när vi ska till stan! Puss

2009-02-25 @ 13:09:15
Postat av: Sofie

Du använder väl plackers eller tandtråd Tina???

2009-02-25 @ 20:19:36
URL: http://lillaste.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag betalar inte månadsavgift, jag har aldrig haft ett hål i hela mitt liv (peppar peppar) så jag tror mest jag förlorar på det. Men jag tycker det är en bra idé att du gör det, du har ju fan hål varje gång du går dit :D Det är nog för att du äter så mycket godsaker ;) Mihi!

2009-02-25 @ 23:53:23
URL: http://lillaste.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja just det ja, det var sjukt dyrt om man hade många hål va? Jag har för mig att jag hamnade kring billigaste, men jag sa nej. Håller på få visdomständer nu också :D Vettefan var dom ska få plats nånstans!

2009-02-27 @ 15:12:45
URL: http://lillaste.blogg.se/
Postat av: Sofie

I helgen tas det lugnt! Har varit hos mojjan å käkat, vart på birsta å handlat presenter till Patan en snabbis idag bara. :) Men nu blire kex å ost, mys, ben & jerrys å Lost! :D Själv då?? Var du på Danko Jones igår då?

2009-02-28 @ 19:28:16
URL: http://lillaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0