Guldmedlem

Idag fick jag ett mail från SF att jag nu har blivit Guldmedlem och ska få ett nytt bioklubbkort om någon vecka. Tack tack, det känns bra, men vad får jag för fördelar nu egentligen, förutom ett blänkande stiligt kort?

Fixardag!

Idag var det tänkt att jag skulle plugga hela dagen.
Ugnen har pajat på jobbet, så vi fick ta hem baguetter igår kväll och värma dem i ugnen imorse före lunchserveringen. Samtidigt ringde jag adlibris för att klaga på min bok som jag började läsa igår, och allt eftersom jag läste ramlade sidorna ur boken. De bad mig iaf fota boken och maila bilderna, så skulle de skicka en ny bok (o jag behöver förmodligen inte skicka tillbaka den gamla).
Samtidigt ringde de från Stadium. S köpte en dyr jacka där förrförra året, och den har fällt massa dun. Han lämnade in den förra veckan utan kvitto, det är spårlöst borta. Vi har haft lite detektivarbete, och till slut hittade jag ett kontobesked att jag handlat på stadium i birsta ett visst datum (det var jag som betalade:P), så de kunde hitta kvittot. Det slutade iaf med att de ringde i eftermiddags och bad oss komma in med kontobeskedet så ska han få välja en ny jacka för samma pris. :)
Sedan körde jag S + baguetterna till jobbet, och passade på att bära sommardäcken till mitt förråd (vi bytte däck förra veckan, plus lite annat som behövde fixas till besiktningen nästa vecka).
Sen hade jag massa trams för mig hela dagen, så jag har knappt hunnit plugga.
PLUS att jag har upptäckt internet i mobilen idag, jätteskoj :P

Vi hade mkt folk på jobbet ikväll, så det blev inget pluggande där heller, men lite mobilfacebookande hann jag med såklart!
Imorrn ska jag köra lunchpump, och värma baguetter, och jobba. Och.. plugga.
På tors är jag ledig, vi ska förmodligen ut och äta, myspys! Det kanske blir restaurangchansen, ska se om det finns nått lockande i år..


My lucky week!

Den här veckan har varit helt otrolig! Det började med bowling (i tisdags tror jag) där jag vann överlägset, jag fick double strike minst tre gånger!
I fredags fick jag svar på mitt paper (examination) som jag skrev för några veckor sedan. De flesta verkar ha fått Fx och E (Fx är underkänt med vissa kompletteringar, så omtenta behövs iaf inte. Bästa betyget är A och "sämsta godkända" är E), och jag fick... B!! Helt otroligt, jag fattar inte vad jag gjorde som de andra inte gjorde. Tydligen hade ca 70% fått F och Fx. Men man ska väl inte ifrågasätta när man får bra betyg, det får man spara tills det går dåligt :P
I lördags var jag ledig, och bara det är otroligt i sig! Så jag gick på bio med en vän och såg en lagom underhållande zombiefilm.
Tänkte ev. åka till sthlm lör-sön, hade både resa och boende klart, men jag är glad att jag stannade hemma. Då hade jag tid att städa, plugga och idag gå på laserhallen... vilket slutade med att jag vann, IGEN! :D Nr 1 av 11. Mina bröder kom 2:a (Ante) och 3:a (Putte), S kom 4:a. Sen kom resten, moahaha. Detta är verkligen min turvecka, jag kanske passa på att köpa en trisslott nu när jag är på G! :D
Ikväll blir det älgköttsmiddag hos mamma, men före middagen ska jag äntligen gå och träna :) Såå skönt att vara ledig 2 dagar i rad!

10 timmars plugg

Igår satte jag mig och pluggade direkt när jag vaknade. Satt tills S ringde o det var dags för lunch på Ming. Efter det gick jag hem, hämtade plugg-grejer och satte mig på jobbet o pluggade. Det kom inte en enda person igår. Lite skillnad jämfört med dagen innan, då det var jättebra.. Men men, tur för mig att det var lugnt, vi stängde tidigt och åkte o bowlade vid 19.15. Bowlinghallen stängde kl 20, så vi körde 45 min intensivbowling. Jag började med en spare, sen gick det bara utför, tills sista kvarten när de andra blev stressade och ofokuserade - då satte jag först triple spare, sen efter nån omgång satte jag triple strike! Yeaaah, då gick det bra att plugga på kvällen =) Det fattades dock 3 poäng till guld, grattis S :P

Nu har jag precis lagt på telefonluren efter en examinerande dialog. Det gick bra, hela gruppen blev godkända! Skööönt. Jag ska fira med ett lunchspinningpass, sen måste jag fortsätta läsa inför tema 3.


Dimmerproblem..

Min träning har varit helt nerlagd i ca en månad, sist var jag på pump en gång på gratisveckan innan Barcelona. Igår var jag äntligen på spinning, hur skönt som helst, och idag tänkte jag gå på lunchpump. 10 min innan jag ska gå ringer det på dörren. Några killar som vill kolla ventilationen (hemma hos S alltså). De kollar inne i köket o på toa, allt ser bra ut. När de går ska jag släcka lampan inne på toa, då slocknar allt. Vi har dimmer med flera spotlights, och alla bara tvärdör. Jag springer ut efter killarna, de kommer in igen, kliar sig i skallen och säger att detta är helt osannolikt. Förmodligen var en lampa på väg att gå sönder, men då ska inte resten dö..
Nu har de fixat ljuset (förutom på en lampa), men dimmern funkar inte. Så jag fick skippa träningen för att vänta på chefen som snart ska komma o förhoppningsvis fixa ljuset.. Annars vet jag nån som kommer bli galen :P
S ville inte ens släppa in dem, också händer detta. Ha ha, komiskt.. Jag hoppas för min skull att de löser problemet :D:D
Men men, nu får jag mer tid att plugga, bäst att sätta fart!

Hoffmaestro

Igår fick jag ett ryck och skulle gå ut efter jobbet. Så vid 23.30 gick jag först en snabbis på förfest utan alkohol med mig, de andra hade druckit åt mig kan man säga ;) På väg ut delade vi upp oss mer och mer, det slutade med att jag ensam mötte upp Linnéa o hennes klassisar i avenykön. Det var helt galet. Alla trängde sig före, vakterna skrek "BACKAAAAA, annars släpper vi inte in en människa till!" och folk som redan var inne upplyste oss att det inte alls var mkt folk där. Varför låter de folk trängas och frysa en timme istället för att släppa in oss, tänk vad pengar de skulle tjäna i barerna då!
När vi väl kom in hade vi missat halva konserten med Hoffmaestro, men oj vad bra det var! Riktigt bra liveband =) Påminde lite om att se Manu Chao och Svenska Akademien. När det var slut blev det lite dansadansa, och hemgång 3.30 med tjut i öronen. Så min utekväll blev ett långt träningspass! Jag erbjöd till & med folk skjuts hem efteråt, men de tackade nej. :) Jag hade kul ändå.

Nu sitter jag med Simon o väntar på att bion ska börja, vi ska se G-foooorce med superhjältehamstrar medan S är på pistolskyttepremiär. Sen blir det lasagne :)


Hoffmaestro

Dagen efter tentainlämning..

Denna vecka har jag skrivit min första hemtenta, eller examinerande paper som det heter. Det var verkligen en hemsk vecka. Direkt efter Barcelonahemkomsten åkte jag på en förkylning, så jag har återigen inte kunnat träna på hela veckan. Det enda jag gjort är att sitta instängd hela dagen och skriva, för att gå till jobbet på kvällen. Hela veckan. Det funkar inte en hel vecka! Det var inlämning kl 12 igår, och kl 11.45 började jag med referensförteckning. Om det är viktigt med referensförteckning kommer jag få F, känns bra efter allt arbete man lagt ner.. Jaja, men det var min första tenta, och nu är den över.

Idag ska vi fira mormor som fyller 75 och jag som fyllde 23 förra veckan. Sedan blir det finmiddag. Äntligen ledig!:)
Och imorrn är det innevecka i h-sand igen, sista veckan för i år. Så träning kan jag glömma nästa vecka också :P

RSS 2.0