Ränner och skottar snö..

Igår toksnöade det igen, vi skottade 3 ggr under gårdagen och imorse var det minst 2 dm snö igen.
Har kollat till volvon som fortfarande står vid vägkanten, skottat fram den lite. Ringde en bärgare idag, de hade inte tid idag men imorgon ska de bärga bilen till verkstan. Endast 1200:-, jääy. Förbannat att hjulen ska vara låsta på Volvon, annars hade vi kunnat göra det själv.. Sen lär det gå på ex antal tusen att fixa bilen också, och verkstadskillen hade inte tid alls denna vecka. Men det gör inget, vi klarar oss. Önskar att jag visste mer om bilar!
Igår tillbringade vi dagen på vårdcentralen. S fot började klias och bli lite svullen under lördagkvällen, när vi hade party med massa folk här. Dagen efter var den alldeles svullen. Efter 3,5 timmar på vårdcentralen konstaterades det att han fått en infektion i foten, och han fick Kåvepenin. Det blev dock bara värre, spred sig till benet och foten ser ut som en ballong, så idag var han till vårdcentralen igen, de skrev ut några krämer som lindrar klådan, och imorrn bitti ska han tillbaka och kolla hur det utvecklat sig. Blir inget jobb för honom nu med andra ord, han kan inte ens få på sig skorna, knappt gå på toaletten :P
Jaja, nu kommer snart mamma, bror och mormor hit på middag. Bjuder på en bild på varningstriangeln som stod bakom volvon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0