NEJ, inte IGEN.

Precis när de tre veckorna äntligen passerat. Nu börjar nedräkningen igen, 4 veckor kvar... Back to sjukan på torsdag.
Självklart kom brevet idag på min lediga dag.

Igår när vi hade webcamdialog med läraren fick jag dessutom veta att vi skulle läst tema 2 denna vecka (tema 1 skulle tydligen läsas parallellt med inneveckan i Härnösand förra veckan), och jag (m.fl i min grupp) hade bara läst till tema 1 denna vecka. Eftersom jag har jobbat hela veckan så har jag bara läst halva tema 1... Såå, jag ligger ca 60 pluggtimmar efter som jag måste ta igen i helgen! Synd bara att helgen inte innehåller 60 timmar och att jag jobbar imorrn. MEN DET ORDNAR SIG...

Hoppas på restaurangbesök ikväll, det skulle uppskattas.

Ensam hemma.

Jag är ensam hemma denna vecka. Karln är i Barcelona tills på torsdag, så jag jobbar lunch + kväll i princip hela veckan. Är dock ledig på fre kväll, nån som vill äta på invito eller mezoyo med mig då?? De har ju halva priset resten av veckan, vore trevligt att passa på. Yeye, har inget mer jag känner för att berätta nu, ha en bra vecka!

Äntligen fri :)

I fredags var jag ledig från jobbet för att skriva klar papret till skolan. Hade inte gjort mkt alls, men jag funkar så att jag inte kan plugga utan en blåslampa i baken sista dagen :P Vi har haft alldeles för lång tid på oss, o det var inte förrän i torsdags jag kom igång, inlämningen var vid midnatt på fre. Åkte iaf hem till mamma, käkade tacos o hade trevligt, tog med mig böckerna/datorn och skickade in tentan. Såå skönt för nu har vi inga inlämningar på flera veckor! Om 2 veckor får jag svar på summerande bloggen, och om 3 veckor svar på papret.. Det är bara att vänta o inte tänka på det till dess.

Idag ska vi åka till Nolbybacken, sen träna, o till sist äta ute på Victorias :) Good day. Och igår köpte jag ett headset, två halsband o ett par örhängen. Sen tog jag på tok för mkt bokningar till restaurangen, o hoppades att alla skulle få plats. Alla kom nämligen kl 20 igår, vet inte vad det var. Jag var i upplösningstillstånd när alla ramlade in och det saknades bord, stolar o menyer, men jag löste det med ett extra bord, en extra stol och lite magi. Verkade som att alla var nöjda i slutändan ändå (hoppas det iaf:P). Fick flera kommentarer som "det var gudomligt gott!" och "det var det bästa jag nånsin ätit!". Alltid lika kul att höra sånt. :D Måste bara jobba lite på min stressnivå i omöjliga situationer, hehe.

Hassela o motorvärmarplats

Tänkte att jag skulle uppdatera, mest för uppdaterandets skull.
Denna vecka har vi innevecka i h-sand, så imorse klev jag upp halv sju, var i skolan hela dagen, jobbade till 22 och nu sitter jag här. Har egentligen ett paper (hemtenta typ) att skriva, det ska vara inne på fredag. Men jag fixar det förhoppningsvis på tors kväll, och kanske fre.. Orkar verkligen inte börja plugga kl 22.30 efter heldagar på skolan o jobb på kvällarna.

Idag har jag äntligen fått en motorvärmarplats! Efter endast ett år i kö!:P Jag känner mig så vuxen ;) Det blev ett bra läge på platsen, nära "oss", men ikväll när jag skulle parkera där var det liiite tight om plats (se nedan)! Förardörren har ju gått sönder (den går inte att öppna inifrån) och rutan hade fryst fast så jag kunde inte öppna på det sättet, och på passagerarsidan var det typ 30 cm till nästa bil. Men jag klämde mig ut! Jag fick ut skidorna också, men inte tillbehör och stavar, för bagageluckan hade också fryst fast.. OJ vad skönt det blir med motorvärmarplats!!


I söndags var jag, S och S i Hassela och åkte slalom, premiär för i år för min del. Måste säga att barnbacken var skojigast med småhopp längs hela kanten, sånt gillar jag =) Bjussar på en egobild från mobilen, kamerabilderna ligger på karlns dator.


Lista

Snodde en lista från Angelica istället för att börja plugga.
46 saker du alltid har velat veta om mig..

1. Hur gammal är du om fem år?
 28 år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? S o hans mor imorse
3. Hur lång är du? 163-165 cm :P
4. Vem ringde du senast?
 Enligt mobilen, mamma
5. Vem ringde dig senast?
Tea
6. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Hej. Ang referenser på står de bra i pappret vi fick av jimmy efter vi skrev paper. Hänv till hemsida å till föreläsning:)". Skolsnack :P
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Börjar oftast smsa men orkar inte hur länge som helst så då ringer jag ist :P
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Separerade
9. När såg du senast din pappa?
I söndags
10. Vilken ögonfärg har du? Blågröngrå :P
11. När vaknade du i dag?
Klev upp alldeles för sent, nästan 10. Men vi var ut igår, så jag har en anledning. :P
12. Vilken är din favoritjulsång?
Har ingen speciell
13. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Håller med Angelica: Hoppas att jag har ett bra, välbetalt jobb, och att jag lever lyckligt med min familj i vårat drömhus..
14. Vad skrämde dig om natten som barn?
Minns inte..
15. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Förmodligen S igår kväll :P
16. Hur stor är din säng?
Tja, den jag sover i är 1,80 men min egen är 120. Men där sover jag aldrig längre.
17. Har du stationär eller bärbar dator?
Laptop
18. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med, skulle aldrig kunna sova naken!
19. Hur många kuddar har du i sängen?
Tre, en var, hehe.
20. Vilka städer har du bott i?
Timrå (räknas det som stad?) & Sundsvall
21. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, barfota eller flipflops på sommaren. I wanna be freee!
22. Är du social?
När jag känner för det :)
23. Vilken är din favoritglass?
Nån med chokladkross, nötter eller annan "fyllning"
24. Vilken är din favoritefterrätt?
 Jag är svag för choklad :) Gott med citronkakor också, åh jag gillar det mesta i efterrättsväg! 
25. Tycker du om kinamat?
Vem gör inte det?
26. Tycker du om kaffe?
På kvällarna
27. Vad dricker du till frukost?
Te, vatten, apelsinjuice, nyponsoppa, mjölk. Beror på vad jag äter till!
28. Sover du på någon särskild sida?
Jag vrider o vänder mig hela natten :P tror att sängen är lite för hård för mig egentligen.
29. Kan du spela poker?
I don't like poker
30. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Japp, åtminstone en!
31. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, lite tyska o lite turkiska
32. Har du någonsin åkt ambulans? Nopp, inte vad jag vet
33. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, givet!
34. Vad spenderar du helst pengar på? Mat och bensin I guess :P
35. Äger du dyrbara smycken? Inte direkt :P
36. Vilket är ditt favoritprogram på teven? Greys, private practice, how i met your mother, scrubs m.m.
37. Sover du med gosedjur? Nej
38. Vad har du för ringsignal?
Blev less på mitt hiphopintro och bytte till en gammal hederlig ringning igår, måste dock byta snart igen...
39. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Mampap har garanterat kvar, men jag har inget här.
40. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En amaryllis och en beige julduk med röda blommor, den ska bort idag!
41. Kan du byta olja på bilen?
Kanske inte byta, men fylla på klarar jag nog. Bytte en lampa i bilen häromdan =)
42. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nope, men jag har åkt med nån som fått det :P
43. Läser du dagstidningen?
Jag gjorde tills mitt abonnemang tog slut, nu väntar jag på ett nytt erbjudande. Saknar tidningen!
44. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lyssnar nu, mix megapol tror jag det är.
45. När var du i kyrkan senast?
När morfar dog i somras.
46. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Förmodligen på Hultsfred, vi brukade komma dit på tis eller ons och åka hem på sön.

Argghh

För ett år sedan ställde jag mig i kö till motorvärmarplats. Nu i december ringde min förening till mamma (som står skriven på bilen) o var förbannade för att Sierran står på deras parkering. Då sa mamma att det är min bil o jag har stått i motorvärmarkö i ett år, och de svarade att det gör jag inte alls. Nähä?? De skulle ringa mig, men gjorde det inte, så jag ringde dem o ställde mig i kö igen, och han sa att det skulle ordnas snabbt. Inget har hänt, och nu har det ju varit -25 grader så jag har inte rört bilen, den har stått översnöad och väntat på motorvärmare eller varmare väder (idag flyttade jag dock bilen till en annan parkering).
Nu ringde jag dem (trots att de skulle ringa mig..) och han sa "jag har bara en fråga till dig. Kommer du sköta bilen som du har gjort hittills? Då är inte vi intresserade av att hyra ut till dig." Jag sa att det inte är Sierran det gäller, det är mest Volvon. Och det är ju för att det varit så kallt så jag har inte vågat starta den, för VI HAR INGEN MOTORVÄRMARE (det sa jag tyvärr inte). Då sa han att det löser ju inte deras problem med bilar som står på parkeringen, så då var de ännu mindre intresserade. Men jag skulle ringa dem i slutet av veckan, då har styrelsen förhoppningsvis tagit ett beslut. Det finns alltså lediga platser men de kanske inte vill hyra ut till mig!
Åhhh, jag blev så arg nu i efterhand!! Men det är väl bara att vänta till slutet av veckan, och får jag ingen plats då blir jag tokig.

Det gick bra.

Yes, the surgery went well and I'm allright :) Nu finns det inga anledningar till att INTE börja plugga. Ska träffa gruppen nästa vecka, dags att ta itu med shiten! Go Tina, go! *pepp*

Imorgon gäller det..

Imorgon ska jag på sjukhuset och göra en borttagning av celler i livmoderhalsen. Gruvar mig lite, så jag önskar mig själv lycka till. Ska få ledigt från jobbet 2 dagar, hoppas det räcker, har hört att vissa behöver ledigt en vecka efteråt, och mitt jobb är oftast inte direkt stillasittande. Jaja, det ska säkert gå bra.

Jag är svullen och blå

Nånting konstigt har hänt mig. Idag när jag duschade såg jag att min stortånagel är blå. Ingen aning om vad jag gjort. Men det är inte det konstiga, det kan ha hänt när som helst. Det konstiga hände ikväll på jobbet, vid 21-tiden. Jag jobbade ensam, hade haft en stressig kväll men det hade precis lugnat ner sig. Jag stod vid baren när min högra tumme började svälla upp, på max en minut var den toksvullen och det stickte o pirrade. Jag kunde inte alls röra på tummen, den var helt stel. Jag blev tokrädd och ringde sjukvårdsrådgivningen, de skulle ringa tillbaka om 2 timmar... JÄÄY. Efter ca 15 min avtog pirrandet o det "onda", men svullnaden är fortfarande kvar, och tummen är lite blå på insidan. Nu har jag pratat med rådgivningen som inte hade en ANING vad det handlade om, hon upprepade "är tummen BLÅ?!" när jag förklarade mina symptom. Det gjorde mig inte lugnare, men hon sa åt mig att massera tummen och ta en ipren som är inflammationsdämpande.
Det var 2 timmar sen jag tog pillret, och inget har dämpats här minsann. Jag kan iaf röra tummen hyfsat nu, o det gör inte ont längre. Men jag undrar verkligen vad som är på gång med min feta tumme. Tänk om jag måste amputera!


RSS 2.0