Paper inlämnat!

Såå skönt det känns nu, idag har jag och A lämnat in vårt paper. Hoppas det blev bra trots minst sagt bristande handledning. Nästa vecka ska vi till härnta och redovisa det enskilt. Det ordnar sig :) Måste beställa böcker till nästa moment också, hade glömt det totalt.

Svanken har blivit nästan bra, jag var på afrodans idag med T, lika skoj som vanligt. :) Får se om jag vågar mig på pump på fredag. Fick tips av en ego-instruktör om en övning som töjer ut höften, tydligen är jag jättestel där. Sitter för mkt med laptopen i soffan :P

Födelsedagskalas

Imorrn fyller min mor år, så idag blev det födelsedagsmiddag i Timrå. Började fundera igår hur gammal hon blir, och hon fyller faktiskt jämnt nästa år! Nästa år fyller jag hälften så mycket som hon gör då, så då kan ni fundera på räkningen ;) Jag har då levt halva hennes liv. Men jag måste erkänna att jag fortfarande inte känner mig vuxen. Frågan är när det händer. När man skaffar sitt drömjobb, barn, villa, hund? Jag har ju ett fast jobb, en lägenhet med lån, en volvo med lån, jag dricker kaffe flera gånger i veckan och har prenumererat på ST i flera år (tyvärr inte längre, väntar på ett bra erbjudande ;P). Jag har icakort och får 25-kr-kuponger åtminstone i varannan tidning, jag har autogiro hos tandläkaren och till och med frikort på sjukhuset. Det handlar alltså inte om de fysiska objekten runt omkring, det måste vara nånting annat. En insikt, en inställning, ett ansvar över nån annan kanske. Kanske man ska skaffa ett husdjur.

Jaja, nu blev det bara svammel här. Mammas kalas var det. Jag har ont i svanken också! Har haft det i nästan 2 veckor, lite störande att inte ens kunna klä på sig normalt, hoppade över bodypumpen idag för det gick knappt förra gången o det har blivit ännu värre nu. Pappa tipsade om att svanka o böja sig bakåt, stretcha typ. Nån sjukgymnast där ute som är duktig och har en lösning?? ;)

Sol igen =)

Det verkar som att jag bara känner för att blogga när solen lyser, jag skriver alltid samma sak :P Nyss var vi på promenad i Sidsjön, med solbrillor på. Har även städat lite och käkat god pasta. Jag borde verkligen plugga eftersom vi är två som skriver denna gång, men måste ju gå till jobbet om 30 min. Men håll ut A, jag jobbar bäst under press! Tänkte ta lite ledigt i början av nästa vecka för att "satsa på att skriva paper", denna vecka blev det jobb 6 dagar i rad så jag förtjänar ledigheten.

Igår åkte vi till timrå simhall och lekte lite i vattnet, hoppade trampolin, bubblade och satt i ångbastun. Sååå skönt! Riktigt längesen jag badade sist. På kvällen blev det bad i badkaret efter jobbet, så nu har jag fått tillräckligt med bad på ett tag framöver. Nu väntar jag på sommaren och beach 2010 ;) Har dock inget emot en sväng till paradisbadet till våren, det borde vi försöka styra upp. Innan himlabadet kommer och tar över paradisbadets paradis..!

Lugna veckan

Hela denna vecka har varit soft. Inte så mkt plugg, lugnt på restaurangen. Har tränat spinning tis & fre, pump ons, och igår tog jag en promenad med Tea, vi var ute på äventyr i djupsnön vid vattnet, balanserandes på kanten mot den fasansfulla isen. =) Sen köpte jag ett par träningsbyxor som jag tänkt inviga idag på pumpen som alltid är på sön 11.15. Men idag var det ändrat i schemat, step och body low! nooooo! Så det blir ingen träning, för i em ska jag klippa mig när dagens enda pumppass är, och sen är det middagstid.

Idag tänkte vi promenera i solen, städa (det läker vatten från badkarskranen, golvet har börjat bli vitt av nån anledning och badrumsmattan blir ständigt blöt), samt åka till birsta o kolla på längdskidor m.m. Får se hur mkt av det vi hinner med.

Igår gick Timrå vidare till slutspel och det var melodifestivalfinal. Jag såg det såklart inte för jag jobbade, men jag lyssnade på låten efteråt och den lät faktiskt bra, ingen vanlig "schlagerdänga" så den går väl inte så långt på eurovision men det är väl inget ovanligt. =P

I fredags hämtade vi förresten brors audi A4 från verkstan, jag körde tillbaka den. Vill haaa! Den drog liite bättre i uppförsbackarna än bilarna jag normalt kör. =) Jag föreslog Ante att byta bilnycklar mot mina volvonycklar, men han var inte intresserad.
På kvällen var jag med Tea o Sandra på stadshuset, Andreas Grega spelade. Hade inte ens hört talas om honom förut, men det kan ju vara skoj att gå ut. Vi kände oss dock 100 år äldre än alla andra, vilka pensionärer vi blivit vid 23 års ålder! Snart kommer väl medelålderskrisen :P

Bye then!

Friskförklarad!

Har äntligen fått svar från sjukhuset, alla förändringar är borta och jag ska tillbaka på efterkontroll om 3 mån. Sköönt.
Det har varit en lugn skolvecka.. Har bara ca 200 sidor engelska att läsa idag, men det känns rätt soft :P S har varit sjuk och deckad hela veckan, så jag har jobbat lite luncher när det behövts. Har inte så mycket att säga, ska förhoppningsvis på spinning idag på lunchen och jobba ikväll. Nu är det dags för fredagsserierna..

Skidor på längden!

Idag åkte jag och mamma längdskidor i Sidsjön, jag hyrde ett par. Jag har inte åkt sen i låg- eller mellanstadiet, men det gick framåt! Underbart väder =) Lagom dåligt glid med vallningsfria skidor bara, såna ska jag INTE köpa. Men ett par skidor ska jag införskaffa, helt klart!

Sen gick jag direkt till jobbet, det blev fullt och massor att göra ända till stängning. Nu har karlarna gått ut o druckit öl, men jag hade mjukisbyxor och mina ben strejkade, plus att ett skavsår smög sig fram vid skidåkningen, så jag sitter här istället, där jag kan ha det lugnt och skönt. Soffpotatis som man blivit. :)


Försvinn

Snälla magont, försvinn, jag har inte tid med dig nu. Jag måste läsa, och vill gärna ta en promenad i det underbara vädret istället för att ligga i en soffa och göra ingenting. Försvinn!


-------
Update: Ahh, ipren är verkligen en intelligent tablett :) Det är bättre nu.

Dripp dropp

Solen lyser och det droppar från taken. Är det inte härligt så säg? Det jobbas för fullt att frakta bort snön från vägarna. Igår när jag gick hem från jobbet fick jag klättra över en snöhög på ca 1 m som låg mitt i vägen längs heela östra långgatan i väntan på en traktor som höll på att jobba längre bort. Såhär såg det ut:


Jag fick en fruktansvärd träningsvärk efter hårdkörningen på gymmet i tisdags, kunde knappt ta mig ur sängen imorse. Dessutom har jag ont i ring- & lillfingret i min bärhand, det kändes inte bra på jobbet igår. Ska jag börja bli orolig? Jag kanske måste bli förtidspensionär vid 23 års ålder...

Förresten har jag läkt nu, men väntar fortfarande på det där brevet. 4 veckor har det gått nu, ska jag bli orolig över detta också..?

Shutter Island

Igår var jag ledig, vi hade nämligen ett blogginlägg (skolarbete) som skulle lämnas in före midnatt. Dock var det inte så tidskrävande som jag trodde att skriva det, så kvällen ägnades först på gymmet (bröst/triceps) och spring på löpbandet. Sen gjorde karln en supergod räkpasta. Det blev lite väl mkt mat, tror vi åt 140 g pasta var, haha. Sen låg vi i paltkoma ett tag innan vi gick på bio, Shutter Island. Den var bra, men vi kände oss psykiskt instabila efteråt. Man blir rätt psycho av att se psycho filmer :P

Nu har jag varit på afrodans och käkat Sibyllahamburgare (precis enligt tallriksmodellen va, Erica?). Jag drack iaf en loka, och tog ingen ost på hamburgaren trots att det ingick. ;) Man måste ju tänka på figuren, haha. Men nu är jag sugen på kaka.

See ya.

RSS 2.0