Köksbord i ek till salu

Köksbord i ek säljes, 1000:-, måtten är 118 x 74 cm. Stolarna ingår inte. Hämtas i centrala Sundsvall senast sista november!

Probably the biggest day of my life!

Idag ska vi på banken och få nycklarna till villan. Efter det ska vi köpa Toyotan som vi kollade på häromdan, och den ska skrivas i mitt namn. Wow, jag kommer köpa ett hus och en bil på samma dag. Försök slå den ni!

Besiktningsmåndag

Idag var vi och besiktigade bilen. Endast ett fel, blinkerslamporna skulle bytas ut fram och vi behövde inte komma tillbaka på efterkontroll! Wohoo, första gången! Åkte direkt på Mekonomen, köpte 2 lampor för 36:- (det kan man ju leva med ;P), och tänkte kolla om vi kunde byta dem själv.. Det slutade med att S pajade hela blinkersglaset på ena sidan! Så nu kommer det väl kosta några hundra att byta ut det istället. Spanade på en internetsida, där kostar de 299 kr styck. Jaja, kanske bättre att tejpa...

Matlagningssöndag

Okej, tydligen funkade det inte att publicera gårdagens inlägg igår, så här kommer det:
Happ. Idag tänkte jag plugga, men då började jag kolla på recept på raggmunk istället. Simon hjälpte mig att riva potatis, och lunchen var klar :) Sen skulle jag plugga, men då ringde en man som vi mailat ang. en bil på blocket, och vi åkte och provkörde den istället. Vi hämtade även vår Volvo som är fixad inför besiktningen. Nu hoppas vi på inga anmärkningar! Sen skulle jag plugga. Då började jag kolla på recept på västerbottenostpaj & aioli. Sagt och gjort, det blev en paj, aioli och kräftor som jag tog ut ur frysen igår kväll. Sen köpa lite sallad, och äta middag. Sen disk, och nu sitter jag här och borde nog börja plugga istället för att klaga på att jag har så mkt annat för mig. ;)
4 dagar kvar!

Plugg, plugg, plugg...

Jadu, just nu är det körigt.
Igår em fick jag veta att jag fått F på förra tentan, jag som var helt säker att jag skulle klara den. Känns himla tungt, första gången jag får göra en omtenta - och den sker precis i samband med flytt och hundra andra tentor! Usch usch usch.
Nu har jag iaf precis lämnat in diskussionsuppgift 2, nästa vecka är det 2 uppgifter till (en på mån, en på tis), plus tenta på onsdag. Och på torsdag får vi nycklarna till huset. (jääy) :) Jag minns inte om jag skrivit det här, men jag har börjat ta ledigt på måndagar, så nu jobbar jag "bara" 5 kvällar i veckan. De närmsta veckorna kommer jag nog behöva ta ledigt ännu mer, annars kommer tidspusslet aldrig gå att lösa.
I söndags var det farsdag, min far och två bröder kom till restaurangen (jag fick såklart hoppa in i jobba - extraöppet) och åt middag där. :)
Har iaf begärt adressändring o eftersändning (från min förra adress) idag, fick ringa dit, gick inte att göra det på internet. Har även beställt elbolag (det blev vattenfalls vintersäkring), och jobbar på den oväntade internetkostnaden som säljaren nämnde i förbifarten förra veckan i ett sms ("kom ihåg att ni ska betala 230:-/månad till servanet". "-VAD?").. Så det ser ut som att vi måste betala nästan 600:-/månad för internet o telefon. Känns såå motiverande! Jag har iaf informerat mäklaren o han skulle prata med säljarna, får se vad som händer. Men det är väl bara att betala och se glad ut antar jag. Suck! Ska man inte vara informerad om sånt innan man skriver kontrakt?
Justja, måste beställa nån sorts tv-abonnemang också. Hm, en annan dag. Eller, ikväll kanske. Nu ska jag se en välförtjänt serie innan jobbet. Ciao!

En typisk dag...

Okej, jag har fruktansvärt svårt att få dagarna att räcka till. Hinner inte riktigt börja plugga förrän jag går och tränar vid lunch, idag blev det pump. Sen kom jag hem, gick och åt lunch på restaurangen, sen gick vi på banken och pratade lån och grejer inför husköpet. Tog en timme, nyss kom Simon, och nu ska jag snart gå till jobbet. Det var den dagen det! Hur får andra det att gå ihop egentligen?!
Förresten, om nån missat att varenda människa kommenterat detta, så är det galet mkt snö ute! ;D det är en sån här dag man äntligen börjar uppskatta garagets fördelar!

Inatt ska det snöa!

Klass 2 stora snömängder/drivbildning

står det idag på smhi. Spännande =) Nu har det snöat flera ggr söderut i Sverige, men aldrig häromkring Sundsvall!
Jag har precis skickat in en inlämningsuppgift, skönt att få det gjort. Har dock inte läst igenom den alls, så det kan bli lite blaha blaha över texten. Men men, det är gjort iaf, och man får bara godkänt eller icke godkänt, så vi hoppas på det första alternativet!
Nu ska jag iväg till tandis för att ta bort tandsten för första gången i mitt liv. Spännande med en ny upplevelse... Märks att man börjar bli gammal! Jag trodde att man ändera hade tendens för hål ELLER för tandsten, men nu är det bevisat att vissa (läs: jag) har tendens för både och ;) Dock hade jag inga hål när jag gjorde undersökningen denna gång, vilket är ett mindre mirakel! Time to cykla iväg nu.

Happy Halloween!

Happy Halloween från oss på Bergsgatan! ;)
Idag har vi firat S som fyllde år igår. Jag bakade lite kakor och två blåbärsrullar (mitt nya favoritrecept, blir alltid succé, tack Anne=P). Det blev lite presenter till karln också. Salt- & pepparkvarn, en lykta som vi kan ställa utomhus när vi flyttar till huset, ett "led-stearinljus" från partylite (perfekt, det har en timer och lyser 5 timmar/dygn, batteridrivet, men det ser ut exakt som ett riktigt stearinljus) och en fotkräm (också från partylite :P). Sen har vi ätit lyxmiddag i form a nötytterfilé, potatisgratäng och hemgjord kantarellsås. nomnom!
Nu blir det lite mera plugg och förhoppningsvis en serie som jag inte haft tid att se på flera dagar.. Kör hårt!

RSS 2.0