Inga fynd på fyndlagret..

ÅRSTID Vägglampa vit Djup: 38 cm Skärmdiameter: 16 cm Sladdlängd: 2.5 m
Igår åkte jag med S till Volvo vid 10.15 innan han skulle till jobbet. Tänkte hämta Volvon.. först gick ingen av dörrarna att öppna (inkl bagageluckan), låset åkte inte upp pga kylan. Till slut öppnades det på höger framdörr. Men batteriet var HELT dött, bilen har ju inte använts på ett tag... Släppte istället av karln på jobbet, åkte o tränade spinning (äntligen!) o köpte startkablar på clas ohlson. Hämtade upp karln på restaurangen efter lite lunch där, och hämtade upp Volvon. Den startade på en gång med startkablarna, skönt att det inte var fler problem... Karln åkte hem med Volvon medan jag åkte vidare till Fyndlagret. Köpte bl.a. två sänglampor (se bild ovan, har tagit den från ikea.se), två krattor, två muggar och några tallrikar till mamma. Sist vi åt middag där kommenterade hon att hennes var så kantstötta, o nu fanns samma tallrikar på fyndlagret :)
Jag åkte vidare till Kvantum, blev en storhandling, köpte även två blommor på lilla blomaffären bredvid.
Ja, IALLAFALL. Idag testade jag lamporna, och en av dem funkar inte... Suck. Kan man inte kräva att lamporna ska fungera, bara för att man köper dem begagnat?? Iofs kostade de bara 30:-/st, men ÄNDÅ. Frågan är om man orkar åka tillbaka för 30:-... Vi får se.
 
Minns inte om jag berättat vad vi gjorde på alla hjärtans dag. Vi jobbade förstås, men slutade tidigt och gick på bishops o åt lite mat, jag beställde en förrätt i form av halstrade räkor och karln åt en hamburgertallrik. Sen åkte vi hem å gjorde en kaffedrink och åt glass :)
Trackback
RSS 2.0