Överlevde Egypten :)

Hej och hå!
Nu är vi hemma från Egypten. Som ni säkert har hört på nyheterna är det lite kaotiskt där just nu, så jag tänkte bara berätta att vi inte blev drabbade över huvud taget förutom när vi skulle flyga hem. Vi fick vänta 2 timmar extra på flygplatsen, utan nån info. Men vi lyfte till slut.
Resan var väldigt jobbig.. Klev upp kl 5 egyptisk tid (4 svensk tid), checkade ut, åt en värdelös tidig frukost på hotellet, åkte transfer till flygplatsen, fick en dålig frukost nr 2 kl 11.30 på planet, kom till arlanda efter 5,5 timmar, käkade på donken på arlanda, tog tåget hem vid 17-tiden, och blev hämtad av mamma vid 20. Trött som tok, så kl 22 la vi oss. Allt detta resande med huvudvärk, förkylning, ont i magen, illamående osv osv :P jag o Simon fick tokont i öronen när vi skulle landa, förmodligen pga förkylningen.. Men idag mår jag bättre, nu är det bara förkylningen kvar!
Nu har vi kört 3 maskiner tvätt, den sista piper precis att den är klar. Frågan är vart man ska hänga tvätten när det blev fullt efter 1:a maskinen och ännu mer fullt efter 2:a :P Jaja, det löser vi!
Prosit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0