Idag jordsätter vi båten!

Igår var det nationaldagen. Soligt väder, så jag och karln tog en springtur på förmiddagen. Sedan träffade jag upp Tea på stan och strosade bland alla tusentals människor som också ville fira nationaldagen. Vi såg bl.a. Måns Zelmerlöw och Kjell Lönnå, samt låg på gräsmattan nere vid ån där flera jordgubbar anföll oss från skyn (hmm??). Men det var mysigt =) Sen åkte jag och tränade med karln, såg att det blivit alldeles för lite gymmande de sista veckorna, bara ca en gång i veckan. Och på kvällen gick vi ut och käkade på casinoterassen. Tyckte det var lite skumt att man bara får själva köttet som man beställer, och alla tillbehör får man ta själv från salladsbuffén. Men men, mitt kött var gott iaf och det är ju alltid trevligt att gå ut o äta. Blir ju så sällan. Sen tänkte jag bara tacka Tea för att du stod ut med oss och skjutsade hem oss igår! We owe you one!
I förmiddags blev det en promenad runt Sidsjön med Jossan, och snart kommer mamma hit o ska hjälpa mig att plasta in och fylla planteringsbåten med jord och diverse blomster o grönt. Spännande!
Nu ska jag gå ut och plocka lite kottar, ha ha.

Kommentarer
Postat av: Tuva

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-07-11 @ 14:01:46
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0