Sköna söndag.

(Skrev detta söndag kväll, men uppladdningsfunktionen strejkade så here it goes):
Idag klev vi upp tidigt för att öppna på restaurangen till en kille som skulle "renovera" grillen.. Cementen och betongbitarna hade börjat släppa, så han gjorde om det. Nu är grillen hel och fin igen, och har förhoppningsvis stelnat tills imorrn då vi öppnar för lunchen. Medan han fixade grillen rensade vi ur förrådet i källaren där ingen städat sedan restaurangen öppnade 2003. Intressant att de lagrat kakao, mannagryn, bakpulver m.m., det blir inte direkt bättre med åren. Det kastades iaf :P Sedan pantade vi hälften av de flaskor och burkar som stått där sedan g-f, handlade mat för panten. Det var vi värda, tog ca 30 min att panta skiten!
Sedan blev det syndarlunch på donken (för mig iaf, S åt en ceasarsallad med mjölk som han dock sa var den äckligaste han nånsin ätit. Min bigmac var helt ok ;P), sen hämta Simon i stugan bortanför Västansjö. Hem igen efter en sväng på Northbikes motormässa.
 
Jag och S jr gjorde sedan en mariosvamp-pärlplatta medan S startade grillen och tog ut "utemöblerna".
Grillade godaste kycklingklubborna/vingarna och zucchini, sallad, ajvar, lite potatissallad och bröd - och en flarra vitt från down under! Till efterrätt blev det glass toppad med blåbär/hallon. Det var vår sköna söndag, vad har ni gjort? ;)
Trackback
RSS 2.0