Underbar start på dagen! I'm the winner!

Min dag började med att jag kämpade från kl 7 med att kliva upp. Lyckades vid 8.30 :) Loggade in på fejjan, och såg att JAG vunnit tävlingen på Djurkompaniet igår där man skulle avsluta meningen "det bästa med att ha djur är ...". 89 bidrag, och jag vann! Wohoo! Vinsten var ett "presentkort" på 150:- i deras webbshop, en får tacke.
Sedan fick jag ett sms från Toyota Center att min bil var klar att hämtas. Bilen hämtades (och det var helt kostnadsfritt som de sa, det hade funnits liite rost under på vänster fram - vilket nu hade åtgärdats) och plåten har rostskyddats. En får tacke.
Sedan bestämde jag mig att gå in på Stadium eftersom jag ändå skulle svänga in där och tanka bilen. Har spanat efter ett träningslinne, och nu hade de ett erbjudande på ett Nikelinne för 149:- istället för 349:-. Det fanns ETT kvar, ett lila i strl S. Jag skulle aldrig ha testat det om det fanns andra färger "lila är inte min färg" osv, men det var galet skönt och färgen börjar jag gilla mer och mer! Så jag slog till ;) Väl i kassan sa tjejen att jag hade bonus (vilket jag visserligen redan visste om), så linnet blev gratis och jag har fortfarande bonus kvar. En får tacke! ;)
NIKE W SCULPT TANK PURE PURPLE
Så ser linnet ut, hämtade bilden från stadium.se.

Höjden av lycka...

... är när man precis hinner med bussen (15:-) istället för att ta en taxi (200:-) eller vänta en timme till på 23.15-bussen (tid är pengar...).

Årets grillpremiär!

Yes, idag skottade vi bort snön från altanen, tog fram grillen och bjöd över min mor och hennes sambo på grillafton. Folkölen placerades i snön, sambon gjorde riktigt feta hamburgare som vi serverade med fiberrika frukostmackor från ica maxi. Hur gott som helst! Riktigt manligt, som P-A säger ;) Till efterrätt gjorde jag en en knäckig äppelpaj med vaniljvisp. Har inte gjort äppelpaj på flera år, har varit så sugen på det nu ett bra tag, och när det kommer främmande får man en anledning att göra efterrätt ;) Sambon var sugen på bio, men jag orkade inte riktigt åka ner till stan nu så det blir film här hemma istället.
Idag pantade vi äntligen burkarna/flaskorna som legat i garaget (och fyllts på förstås) sen vi flyttade in för ett år sedan! Blev typ 170:-, typ 30 burkar var visst utan pant. Även fast vi inte dricker läsk hemma när vi inte har besök så samlar man ju ihop litegrann på ett år! Två sopsäckar...
I fredags var jag och lämnade in klockan som stannade förra veckan. Det tog bara några minuter så var det klart, 100:- gick det på. Inte så farligt tyck ja.
Nästa vecka har vi innevecka i härnta, åtminstone på ons-tors. Och imorgon bitti ska vi lämna in Toyotan på Toyota center i birsta. Kostnadsfri rostskyddsbehandling, man tackar man tackar!!

Upptäcktsfärd

Idag har vi varit på en ny upptäcktsfärd :) Följde ett skoterspår som gick rakt in i skogen, upp för en brant backe, ner igen, också blev det lite mer öppet, som på bild 2. Slog på runkeeper (iPhoneapp) ett tag efter att vi vände, så då kunde jag se på karta vart vi gått. Mitt ute i skogen! Mkt spännande ;) Lär mig omgivningen bra med Zelda iaf! Oj vad vi ska plocka blåbär till hösten!

Pulkåkning i Sidsjön

 
Idag hade jag en inlämningsuppgift med deadline kl 10. Eftersom jag jobbade hela kvällen igår, och hade typ 1500 ord kvar att skriva innan jag gick till jobbet så satt jag fram till 1.30 inatt, och klev upp kl 8 idag och skrev klar resten. Det blev ju inte så himla nyanserat överhuvudtaget, mest sammanfattningar av texterna i en enda mess, men skönt att det är inskickat iaf. Känns inte så viktigt längre att få bra betyg, inte på denna uppgift iaf.
Och som vanligt efter en inlämning så fick jag värsta rycket efteråt och vi städade hela huset! Dammsuga, skura golv, tvätta, diska och möblera om lite (m.m.). Nu är det så rent och framför allt STORT och öppet här! :P
Sedan åkte vi till Sidsjön och grillade lite korv och åkte pulka. Zelda hängde också med upp i backen, jag testade först att hålla i henne på tefatet men det blev mest bara sprattel då, så hon fick springa framför och dra oss istället ;) Roligast var att vi träffade en annan staffe som var väldigt lik Zelda men ändå inte! De busade lite, och man märkte hur Zelda blev kaxigare efter ett tag. Roligt för henne att träffa en annan staffe! Ikväll blir det nog bio för oss, nya mission impossible-filmen eventuellt. Gött!
Här är lite instagrambilder jag tog häromdagen, den ena efter att S busat järnet med henne så hon blev helt flåsig o hängde med tungan :P

Löptiden är över!

Äntligen har Z slutat löpa! 2,5 veckor tog det. Bra att veta tills nästa gång. Nu ligger hon här med mig och myser i soffan, som hon inte fått provligga förrän nu :)
Idag tog jag en liten upptäcktsfärd med Z, vi följde skoterspåren som leder mot Sidsjöhållet. Hamnade till slut på Klissvägen, följde den ner till Sidsjövägen och upp för Sörnackstavägen igen. Blev totalt nästan 4 km på 45 min :) dock var det mkt uppför, och att gå i skoterspår kan man inte kalla powerwalking direkt (när det gäller hastigheten alltså)... Sen blev det kyckling till middag, och karlarna i huset åkte iväg på brottning medan jag åkte och tränade rygg och biceps. Imorgon ska jag träffa klassisarna igen, är alldeles för oförberedd så nu är det dags att läsa lite kurslitteratur.
Här gick vi idag.

oldschool.

Ikväll lyssnar jag på massa "gammal" musik. Deftones, Muse osv. Bra skit när man är på det humöret! Dagen har bestått av följande aktiviteter: Först gjorde jag hårdbröd som Jossan tipsat om. Sen träning (bröst, triceps), sen hem och fixade lunch (lax i ugnen med pesto och creme fraiche, plus medelhavssallad med körsbärstomater och avokado, samt hårdbrödet). Sambon tyckte det var kanon, så gott att han inte trodde det var jag som hade gjort det, eftersom det var mkt godare än min mat brukar vara.. grr, han skämtade givetvis, VÄLDIGT roligt. Bastardon :P sen var vi hemma, tog en sväng med Zelda tills ögonfransarna frös ihop. Igår kväll när S hämtade mig från jobbet var det -26 grader. Idag var det bara ca -15. Det var ca 5 grader kallare i stan dock! Seeen gjorde vi middag... Älgytterfile med färsk timjan :) Till det en amarone, och före det en kilkenny och en margharita (stavning?). Och stekt frukt med glass och granatäpple till efterrätt. Nu sitter jag här och lyssnar på oldies... gick så långt tillbaka som till offspring där med nån låt! Haha. Hörde när jag var på carlings häromveckan att de släppt ett "nytt" album (från 2008 tror jag, men jag har ju knappt lyssnat på dem sen millennieskiftet så :P), så jag var tvungen att kolla upp det :) Jaja, nu svamlar jag. Time for some creed kanske, eller foo fighters. eller.. får se vad vi hittar. Trevlig söndagkväll!

Älskade lilla vovve! Mer bilder :)

Idag trotsade jag kylan (ca -15 grader) och roade mig lite med att fota vovven igen. Jag kan inte välja ut nån bild, så jag bjuder på en hel hög, säg till om ni hittar nån favorit ;) förutom den stora längst ner förstås, den är jag helt såld på. :D

YES!

Jag blev godkänd på sista uppgiften på XML-kursen, och kan härmed kryssa för att jag klarat den! Fick C på hela kursen, det grämer mig liite att jag inte hann med sista frågan på tentan, för då hade jag åtminstone fått ett B, men det är riktigt skönt att kunna gå vidare! :P
Träffade gruppen både i förrgår och igår, och första dagen kändes det bra efteråt, men nu är allt bara ännu mer förvirrande! :P Skickade iaf in frågorna till seminariet vi ska ha imorgon, så resten av dagen är det bara läsning (och träning) som står på schemat. Jag har förtjänat att se en serie först va?!

RSS 2.0