Helgen!

I fredags tog vi ett varv runt Sidsjön, sen åkte jag hem medan karln åkte o jobbade. Jag ägnade kvällen åt att se lite seriepremiärer m.m. På lördagen lyxade vi till det med pizza till lunch. På kvällen tog jag med mig Sanna till Star for Life, blev bjudna av Thu (tackar och bockar!=)), jättebra konsert där man samlade ihop pengar till ett bra ändamål - mot hiv/aids i södra Afrika. Köpte såklart en skiva också, pengarna gick till att ett barn kunde gå i skolan i ett halvår! 
Efter det var jag på restaurangen och intog lite föda, gött :)) Sen gick jag o karln vidare till Delicerano som hade invigning av baren på nedervåningen. Sedan blev det bishops en sväng.
Idag har vi tagit det lugnt, städat lite, tagit en prommis, jag har gjort fransk löksoppa för första gången, och ikväll blev det bio :) Vi såg Looper, helt ok film :)
Nää, nu blir det lite tv innan det är sängdags. Ser fram emot en ny jobbvecka! =)

Lika bra att fortsätta!

Nu när jag ändå är på G kan jag lika gärna skriva några rader idag också ;)
Idag är det alltså min födelsedag, 26 år blir jag minsann. Sa till en kompis att hela livet rinner iväg, men riktigt så gammal kanske jag inte är än :))
På jobbet har det löst sig med massa oklarheter angående fiberindragning tack vare ett telefonmöte vi hade idag med leverantören, skönt! Jag känner att jag börjar få lite mer koll på läget också med alla databegrepp hit och dit, och hur det går till med fiberpar, redundansfiber, fiberkonverterare, routrar, fastighetsnät och allt vad det är :P 
Tränade som sagt även idag på lunchen, ben blev det idag. Trodde inte jag skulle kunna gå efteråt, men det gick riktigt bra. Får se hur det känns imorrn ;) Funderar på att köra bröst/triceps imorrn nu när jag fått upp farten :P
 
Ikväll kom iaf hela familjen och fikade, 10 pers blev vi. Fick förstås lite presenter, bl a en parfym, en skjorta, pengar, muggar där det står "världens bästa kopp" (till mig) samt "världens näst bästa kopp" (till min sambo - moahaha!), en bordsduk m.m. Hade även fått en tidig födelsedagspresent av sambon, ett par "kängor", lite finare, kanon att ha på jobbet när man vill ha något finare än adidas sneakers eller converse. Hittade skorna när vi var i Umeå :) Sist men inte minst hade Simon gjort en söt liten gubbe och ett kort på skolan, plus att jag fick en virtuell födelsedagspresent från minecraft:
 
Sedan sprängde vi det tillsammans :))

Happy face!

 
Idag har jag varit löjligt glad, tränade på jobbgymmet för första gången på lunchen och det känns riktigt bra att få träningen och duschningen gjord och inte behöva ägna halva kvällen åt att åka till gymmet. Tänkte träna på lunchen imorrn också! Dessutom blev jag inte alls lika trött på eftermiddagen som igår. Bara fördelar! :)
Jag fyller ju även år imorgon! På kvällskvisten kommer familjen till oss och fikar, så idag har jag bakat två sorters kakor. Gjorde en extra tårta i söndags så jag hoppas att den bara blivit bättre när den stått i kylen ;D Visar sig imorrn :) Vi har även ätit ute ikväll, testade något nytt: Song's royal kitchen. Maten var god och fint upplagd, ska man hitta något att klaga över så kunde det kanske varit liite mer mat men det var inte FÖR lite!
Bjussar på några instagrambilder, kul av blogg.se att man kan lägga upp bilderna här direkt från instagram!

Okej då!

Anna, this is for you ;)
Jag har nu varit på mitt nya jobb lite mer än en månad, och jag måste väl säga att jag kommit in i arbetsuppgifterna ganska bra även fast det händer nya saker varje dag. Man får förstås lösa en (eller 10) uppgift(er) i taget! :) Ibland är det mer o ibland mindre att göra, men det blir aldrig stressigt. Då gäller det bara att prioritera. Misstänker att det kommer bli mer att göra ju mer jag kommer in i jobbet:) För den som vill veta vad jag gör så kan ni läsa mer om tjänsten här ;)
 
Nu när jag har börjat jobba lite mer normala arbetstider har jag på köpet kunnat skaffa mig ett liv. Det har blivit ganska mycket av det roliga nu på sistone:) Vi var iväg på kräftskiva/inflyttningsfest/födelsedagsfest i Umeå för 3 helger sedan. Helgen efter det var jag på kräftskiva medan karln jobbade. Det blev lite mycket av det roliga då, kan man säga. Lite väl mycket. Inte lika roligt dagen efter. Eller dagen efter det. Hahaha.
Och nu den senaste helgen var jag på Himlabadet med jobbet. Vi surfade, relaxade o käkade middag på relaxen. Jättemysigt när vi satt som packade sardiner i bastun med "handduksviftningen" och att efteråt sitta i poolen utomhus med perfekt väder - kallt men klart :) Surfen gick över förväntan! Alla som testade att stå på brädan lyckades, och vissa tyckte att jag var bäst av alla *skryt skryt* ;) Får leva med den ömmande höften som gör att jag inte kan ligga o sova på högersidan :P Efteråt gick halva gänget på o'learys, jag körde bil men hängde ändå med dem till stängning, vi blev utkastade en stund efter 1 :P
I lördags handlade vi mat o dryck i Birsta, åkte sen hem och städade/rensade kylskåpet. Nu när det är rent märker man hur smutsigt det var innan! Efter det åkte S till jobbet, jag tränade lite axlar o mage och åkte sedan hem till mamma på middag med familyn + Zelda.
Igår var det städ-, och lagamatdag. Vi hade middagsgäster under kvällen, bjussade på 3-rätters. Bl a gjorde jag dessa tjusiga potatisbakelser som jag är riktigt nöjd med:
 
 
Menyn bestod av:
Förrätt: Färsk spenatfylld tortellini med hemgjord tomatsås.
Varmrätt: Biff gjord i ugnen, med potatisbakelserna ovan (potatis, sötpotatis, rödbetor & chevréost), kantarellsås, en timjan/grädd/dijonsenapsås som jag gjorde till potatisen (den gjorde succé!) & vitlöksbröd.
Efterrätt: Gräddad kokoscheesecake med limetopping.
Vi hade inte gjort något av det förut så det var himla kul att det blev lyckat! =)
 
Idag tog vi en promenad med Z från Skönsberg till Korsta o tillbaka till Skönsberg igen medan S jr hade brottning. Skönt med lite luft, känner att jag får för lite av det nuförtiden.
That's it for today folks! Nu är det bedtime für mich. G'night!

RSS 2.0