Back to school

Idag började jag skolan igen efter en skön men alldeles för kort sommar. År 2 på universitetet. Nästa höst är den sista hösten jag börjar skolan, efter det är det bara en vårtermin o c-uppsats kvar, och sen ska jag ut i vida världen igen. Läskigt. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli, men det är en annan fråga. Har ju nästan 2 år på mig att bestämma :) Vem vet, jag kanske läser vidare efter examen.. Beror på vad marknaden har att erbjuda för en beteendevetare med inriktning mot datavetenskap.

Förra veckan jobbade jag både lunch och kväll hela veckan, förutom i torsdags då vi hade kick-off med gruppen i skolan. Vi var hos Angelica i g-holm o grillade, jag blev utnämnd till fritös-meister och delvis grillmeister. Maten var god och sällskapet trevligt! Dock märks det att hösten har smugit sin fram!

Helgen innan cyklade jag och Tea till Selånger marknad. Vi cyklade på trottoaren på Köpmangatan, och när vi cyklade över en korsning (en sån enkelriktad där man kör in i stenstan) kastade sig en bilist på tutan och skrek till oss "KLIV AAAV CYKELJÄÄÄVLARNA FÖR FAAAAN!!". Nån som vaknade på fel sida. Roligt =P Vi inhandlade iaf diverse chili- och vitlöksost, jag köpte korv i present till pappa (det är lugnt, han har redan fått dem), Tea köpte en plånka och en jättefin lampskärm. Jag längtar tills jag får shoppa sånt också! :D Kanske snart... Hoppas hoppas!

De ringde från bostadsföreningen förra veckan och frågade rakt ut om nån bor i andrahand i min lägenhet. Nej, jag har en inneboende, sa jag, vilket är helt sant eftersom jag fortfarande har nyckel och vistas där lite då och då. De skulle iaf diskutera mitt svar på styrelsemötet i onsdags, men jag har inte hört något av dem.

Det blir så mkt när jag väl skriver.. Har haft kräftpremiär med Erica o Linnéa här hemma, sen kom Tea också. Skoj skoj!! Har även gjort massa annat, tänkte komma igång med träningen nu också när lunchpassen börjat komma igång! Tjarrååå.

Update

Dåligt på uppdateringsfronten, och lite allt möjligt har hänt. Vi har bland annat åkt dressincykel på dellenbanan, vilket var jättehärligt förutom när bror och hans respektive tippade av banan pga en pinne på rälsen - lagom läskigt. Annars blev det bad och grillning efter vägen, med dellensjön som utsikt nästan hela banan. Vi cyklade sammanlagt nästan fem mil.

Vi har även varit på roxettekonsert här i Sundsvall, den 7/8.
Självklart har en massa mer saker också hänt, idag var vi och såg Shrek 3 på bio, trodde att den skulle finnas i 3D nu, men tydligen har de inte fixat klart 3D-utrustningen på filmstaden än. Senare idag grillade vi på vår uteplats, och nu är det softartime.

Min dator har kraschat, skärmen är tvärrandig direkt från start och sen händer inget mer, ränderna blir bara mer färgglada. Får se om det är värt att lämna in den eller om jag ska köpa en mac direkt... =/ har fått låna en dator av snälla mor så länge, men det blir inga nya bilder uppladdade på ett tag nu. En egen dator vore dock bra nu när skolan börjar om 2 veckor!

Och angående inkassogrejen med tidningen som jag inte fått men måste betala 500 kr för, så ansåg de att det var mitt fel som "inte skrivit" karlns namn vid co-adressen, men jag är HELT säker att jag gjorde det, så de skulle höra av sig igen.. Väldigt roligt eftersom de nu lagt på en "dröjsmålsränta" som inte kommer minska med tiden direkt. Men vad fasen, när jag varken fått nån tidning eller räkning överhuvudtaget, HUR ska jag då veta om det!? Blev så förbannad. Så vi får se hur det fortsätter... Förmodligen måste jag betala ännu mer för INGENTING. Jag kan väl åtminstone få tidningarna som de påstår att jag fått! suck. Men rätt ska vara rätt tycker jag.


RSS 2.0