Komplicerade grejer

Varför ska allt krångla? Ju mindre tid man har, desto mer ska saker skita sig.
Jag flyttar ut idag, och in imorgon! Wohoo! Men jag har varit och hämtat nyckel, så jag kan flytta in grejerna i nya lägenheten idag.
Har krånglat jättemycket för att hinna med ett bankbesök i Timrå idag, och ett imorgon. Men när jag kom dit idag fick jag veta att jag inte behövde kommit idag, utan de fixar allt imorrn.. suck suck.
Tusen problem med bilar också. Mammas bil är på verkstaden, morfars likaså, pappa glömde lämna bilnyckeln till mamma (som cyklat som en dåre genom hela Timrå med omnejd). Tillslut lånade
 hon pappas bil, men han måste ha tillbaka den 19.30. Släpvagnen ska hämtas hos morfar.. Med pappas bil. Vi skulle på banken. Alltså måste vi köra grejer fr.o.m NU (när vi har käkat) fram till kl 19 ca. That gives us about.. Två timmar, och då är inte resorna från Timrå till stan, stan till stan, och stan till Timrå inräknade.

Jag måste pysa! Tjarråå tjejer!

Grundlurad av fyra tanter.

Fyra tanter lurade oss på 300:- och 50 öre igår. Jag hade lämnat notan till dem, samtidigt som ett annat bord stod vid baren och betalade var för sig, så jag hade fullt upp med dem. Jag hade sett hur de fyra damerna räknade och räknade sina pengar så allt skulle stämma, och de sa även till varandra att det skulle bli lite extra till servitrisen. De tackade för sig och gick, och när jag var klar med mitt så hämtade jag notan. Då har de lämnat 3 gamla hundringar, utan silverremsa. De lämnade även en gammal silvrig 50-öring som dricks.. Tack för det ladies, min dricks den kvällen blev 0 kr och 0 öre, och det saknas fortfarande pengar i kassan.

Varför..?

Varför drack jag så mycket vin igår?! Sweet jesus, save me

Eftertraktad?

Jag måste bara skryta lite.. Sen i förrgår har jag tackat nej till TVÅ heltidsjobb. Sug på den ni, fockers! ;)

Förresten är det bara en vecka tills jag byter lya! Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. man kanske borde fundera på att börja packa.


det blev inget av

Nej, det blev inget jobb på medvind. 
Fullt upp på restaurangen, massa folk dagarna före löning! undra hur det blir imorrn när lönen kommer då? :D

Har nyss kommit hem från jobbet.. dagen började kanske inte helt underbart, så jag är rätt mör. börjar få ont i huvet och skit.

Men såhär är det. jag tänker inte låta allt sabbas för en sån här grej. jag skulle inte klara av det. jag förstår om du reagerar som du gör, men du vet precis var du har mig och hur mycket du betyder för mig (=hur mycket som helst!). kom ihåg det bebe..

I need work-advice!

Borde jag ta jobbet på m/s medvind 1-2 dagar i veckan när jag redan jobbar 6 dagar i veckan? Det vore ju mysigt att åka ut på havet, men det kanske blir lite väl mycket jobb. Det är ju trots allt sommar. Eller.. Hjälp mig?? Jag måste ringa och meddela mitt slutgiltiga besked imorrn.

Kontraktet skrivet och klart!

Jag har gjort så mycket duktigt idag! Ringde Lina som äger lägenheten jag ska flytta in i. Ringde banken och bokade möte. Ringde Sundsvalls Energi och fixade elen (min första elräkning i Haga har inte ens kommit, så det blir en fin överraskning lagom tills jag flyttar ut). Sånt ringande med telefonköer o skit är lite småfrustrerande när man inte har hemtelefon!
Sen var jag på stan med Tea, hittade massa "jag ska fundera på saken"-plagg och köpte en väska jag spanat in alldeles för länge.
Gick direkt till M/S Medvind och snackade med dem. Jag ska dit imorrn och provjobba lunch =) Verkar kanon, om jag kommer hinna med både ett heltidsjobb OCH några dagar/vecka på båten i sommar.. hmm. Men inte låter det helt fel att jobba på en båt som åker runt skärgården kring sundsvall, alnö osv?! :)
Seeeen gick jag hem o slängde i mig mat, och åkte på banken i Timrå. Skrev kontrakt på lägenheten och betalade handpenningen. Det går fort att bli fattig om man vill det. höh, eller nått. Den 1 juni ska vi på banken och jag får nycklarna :)
Måste dock ha flyttat ut den sista maj, så jag skulle få flytta in stora möbler nån dag innan, så jag hinner städa. Vore lite läjligt att frakta allt till Timrå en dag.. Det är bara 10 dagar kvar!! Cheesus. Jag SKA börja packa, snart.

Ja, och nu sitter jag hos mama, har blivit bjuden på fiskögon och sånt smaskigt som citronbitare egentligen innehåller.

Grattis till mc-teoriprovet! =)
Ante fick mitt gamla rum igår. Nu tänkte jag känna hur det känns att gå in i sitt gamla barndomsrum (sen vi flyttade hit för 1½ år sen) ;P


Mumsbit!

mmm, bra dag igår :) mycket bra dag :) myspys.
nu ska jag på banken och till Timråå.
och de ringde från M/S Medvind igen, ska dit på måndag :)
värsta grejjen lixxom.


Lägenhet!

Jag har haft alla humör man kan ha idag, denna vecka är hemsk hemsk hemsk. Vet inte vad det är, ni borde inte prata med mig den här veckan.. Jag hoppas det går över och att mitt liv ordnar upp sig snarast.
Iaf kom ett glädjepiller ikväll. Lägenheten är min om allt går bra med kreditupplysning och banken! Men det ska nog inte vara några problem. Jag slipper flytta hem till mamma också, skönt ;)

Och vad tusan är det med dig?! Jag blir inte riktigt klok, behave som en vanlig människa och sluta hetsa upp dig på alla småsaker!!


Hjälp! Att äta när man är lös i magen?!

Hilfe mich, jag kissar bakifrån!
Mår illa bara jag ser och tänker på mat, men jag blir ju helt svimfärdig när jag inte äter. Vad är bra/inte bra att äta när man är lös i magen? :P Så fort jag äter något går den på högvarv och knorrar som en domuz, sen blir det toabesök fort som fajn.

Grymt kul att veta va? Måste ju beskriva symptomen..

Förresten har jag vägt mig nu, 56 stod vågen på. cheesus! Jag har inte vägt 56 kg sen i grundskolan. Musklerna stannade visst kvar i Turkiet..

Vuxenpoäng

Din vuxenpoäng är: 15.8


Din ålder borde vara 28.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

http://www.vuxenpoang.com/user.php?randid=33018622588

och klänningen på indiska var sluuuut, jag blev helt förstörd :( det är fasen inte bra med nånting nu.


lista!

snodde en lista från erica, eftersom jag inte kan kliva upp o göra nått bättre

Höger- eller vänsterhänt:
vänster

Humör just nu:
nja..magen spökar, mår sheit :/ tror jag åkt på en turkisk magsjuka av nått konstigt slag

Favoritgodis:
usch, prata inte om mat. cashewnötter är gott :P

Är det nåt du absolut inte äter:
vissa skaldjur

Kläder just nu:
underkläder, inlindad i en pläd :)

Musik just nu:
MTV

Vad sa du senast: 
"Moviestar, tjarråå!" tror jag :)

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du då välja: 
"Helst skulle jag vilja flyga några generationer framåt i tiden och se hur det ser ut :o)" håller med erica, vill se vad människan ställt till med :P

Sommarplaner: 
Jobba.. kom ifrån turkiet i förrgår, det var min semester det :P

Fisk eller badkruka:
 
badkruka tills jag väl kommer i vattnet

Längd och vikt:
165cm förhoppningsvis, men jag krymper ju.. vägde ca 57-58 före turkiye, men nu vettefan.

Hur många kuddar sover du med:
1-2 beroende på var jag är :)

Väder just nu: 
inget speciellt väder. tråksverige!

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:
orka!

Spelar du nåt instrument: 
gitarr väldigt sällan

Morgon- eller nattmänniska: 
jag har kommit på att jag ofta brukar vara pigg på morgnarna nuförtiden, så jag kanske börjar bli gamling

Sparare eller slösare: 
Sparare, men jag fick höra igår att jag är värsta konsumenten ;P toook

Vem är viktigast för dig: 
mamma:)

Bästa film:  
veeet ej.

Tror du på liv på andra planeter:
japp, nån sorts liv iaf

Kommer du ihåg din första kärlek:
Jag kommer ihåg alla mina kärlekar, tror jag :)

Älskar du henne/honom fortfarande:

Nej

Har du några homosexuella vänner:
Njaa. f.d

Tror du på mirakel:
njäe, inte riktiga mirakel

Tror du att det är möjligt att vara trogen för alltid:
hehe jodå, ingenting är omöjligt ;P

Ser du dig själv som tolerant mot andra:
Jo för det mesta, tolleransen börjar tyvärr bli sämre pga mitt jobb dock :P

Ser du kärleken som ett misstag:
kärlek är väl det bästa som finns?

Hur många barn har du / vill du ha:
2 typ, ev 3

Bio elle promenad:
Promenad till bion, yes sir =)

Är du kittlig:
jag vägrar erkänna!

Snarkar du:
nopp, pratar visst i sömnen ibland, men det är en annan femma

Stjärntecken:
vågen

Är du rädd för insekter:
lite rädd för vissa flygande och hoppande små saker, man har ju ingen kontroll över dem

Största svagheten:
glömsk jag med. har lite svårt att bestämma mig ibland.

Det här är jag bra på:
äsch, jag vet inte ;P


Yo alla blekfýsar! Halsnýngar from Turkland!

tjaaah!
sýtter pa ett ýnternetcafe ý Alanya. Det ar lýte dalýgt vader ýdag sa vý passade pa att gora sana trakýga grejer ýdag. Har legat pa beachen och varýt pa stan mest hela týden. Vý har all ýnclusýve pa hotellet dvs frukost lunch & mýddagsbuffe plus afternoonfýka :) jag har blývýt lýte brun och mycket tjock. hoho. helt sjukt hur mycket man far ý sýg.. nar man trodde att man var helt full sa har man fortfarande efterratterna kvar. Appropa full sa ýngar aven Efes Pýlsner raký rott & výtt výn vodka gýn och soft drýnks :) gaaaanska nýce lýksom.

flygresan gýck kanon. det borjade med att pappa glomde medýcýnen hemma (som han maste ha ca 2 ggr daglýgen) och jag tappade mýn mobýl som jag kopt 2 dagar ýnnan vý reste.. Meeen allt ordnade sýg! Phuý. Om ný undrar varfor det ýnte ar nagra prýckar pa ý:en sa fýnns faktýskt i men det sýtter pa fel stalle sa jag orkar ýnte stalla om mýg :P kommatecken fýnns ýnte heller. sjuuukt. det blýr laanga menýngar ýstallet.

anyway. jag laddar upp býlder pa resedagboken.se... anvandarnamn Tayna. Resan heter Turkland :) ga ýn och kolla och skrýv en kommentar! Jag kopýerar nog ýnlagget jag skrývýt har sa det enda nya dar ar býlderna ;D nu hýttade jag komma ocksa,,,,,,,,,!

tamam tamam, vý hoers!

Smakråd?

 

Den gröna är bättre va? Mer mina färger. Den blåa är väl lite för söt, jag kommer inte klara av det i längden. Eller hur?!

IMORRN BITTI ÅKER JAG =) Borde börja packa och städa nu, ska åka till jobbet om 5 min. :D

bilder från nykameran!

         

Okej, här har vi då foton från min nya kamera. En parkbänk vid busbacken, blommor vid kommunhuset, uppdukning på restaurangen, tina som pratar (och aldrig mer ska prata när hon blir fotad), min nya mobil, parkbänk vid busbacken, flygande skata i haga.

Nytt inköp!

Denna kamera fick jag idag! Den sitter just nu på laddning, längtar tills det är klart och man får börja pilla =) Jag vet att jag kanske borde köpt en bättre, system t.ex. men denna kan man ta med överallt och fota ofta och mycket med :) i like (citat Anna) :P

jag var på spinning igår! herregud, första gången sen mitten av gymnasiet. alltså måånga år sen ;) så jobbigt, och så skönt! precis vad jag behövde, få svettas av mig lite skit.
sen åkte jag till mamma och käkade grillad fläskfilé (äter redan det ca 2 ggr i veckan, så det blev inget speciellt egentligen), men potatisgratäng och budapestrulle var göttgött! :D mor är duktig på att göda upp mig, mm.

och idag blev det promenad, jobb, birsta, stan en kortis, och mer jobb. Nu tänkte jag kolla lite prisonbreak, och snart leka med kameran! wiie.

kollade på en lägenhet igår, mamma kollade på en idag och jag ska kolla på en till imorrn. phui. NÅN måste jag väl hitta!

RSS 2.0