Medvind imorrn!

Imorrn hoppas jag på medvind, för då ska vi åka runt Alnön med m/s medvind o käka buffé. De har ett familjeerbjudande med 2 vuxna o ett barn för 495:- ist för 385:-/st. Vi är 9 vuxna o 3 barn som fick gå in som fyra "familjer". Skitbra!! På eftermiddagen ska vi grilla o fika hos pappa som har fyllt år. Härliga lediga söndagar! :)

Idag hjälpte jag Tea att köpa ett par jeans, hoppas hon blev nöjd bara för jag lurade på henne ett par som hon egentligen inte tänkt sig :D Jag hittade en klänning på Indiska, reapris 199:-, och när jag kom till kassan sa tjejen "det blir 99:-, halva reapriset!". Wohoo, vilken överraskning!

S har köpt en present till mig på ikea. Det är som en halvmåneformad platta som är mjuk under o hård ovanpå som man har i knät med datorn på. Bästa uppfinningen nånsin! Den är jätteskön, och nu slipper mina lår bli kokheta av att ha datorn där! Jag kan dessutom ha den som frukostbricka när jag äter frukost vid tvn! Just lovely my darling!!

Jag kom in!

Yess, då ska jag alltså plugga i höst. Beteendevetenskap, på distans från Härnösand med några fysiska träffar per termin. Jag har inte fått några inloggningsuppgifter, så jag kan inte kolla schema osv än, men det blir säkert bra. Hoppas jag får uppgifter imorrn så jag inte missar nått som händer på måndag. Ja, det visar sig väl.

Idag när jag varit o handlat plockade jag in varorna i kylen. Helt plötsligt ser jag ett kryp, 1,5 cm stort, med två klor på stjärten, på insidan av kylskåpsdörren! En tvestjärt, I guess! Jag blev livrädd, skrek till, och börjar till o med skaka när jag skulle vifta bort den. Jag la den mellan lite hushållspapper o den kröp hela tiden upp mot mina fingrar. Det var det läskigaste jag sett! Jag som har varit i Asien med kackerlackor på middagsbordet o i sängen, det var ingenting jämfört med tvestjärten! Det måste vara klorna som skrämmer mig... Ufffff. Det kliades på hela mig resten av dagen! :P Hoppas det inte blir invasion bara.Tur för mig att jag inte fick nån skärpa, det gör händelsen lättare att glömma..

ColdplayDet blev ingen mc-resa till sthlm. Istället åkte vi med en kompis ner till sthlm på lördagen, svängde förbi Sala där biljetterna fanns. Väl framme i sthlm var vi på gulaschfest en snabbis innan vi släpptes av utanför Stockholms Stadion. Konserten var kanon! På aftonbladet stod det i recensionen att det kändes som att Coldplay bjudit in oss alla till en kräftskiva, så personligt och hemtrevligt var det :) De bjöd bl.a på stora gula ballonger i hela publikhavet. Senare klev de ner från scenen, gick genom hela publiken till en liten scen ca 50 m framför oss (vi satt på mitten av arenan) och körde några akustiska låtar. Niiice!

Dagen efter jagade vi tågbiljetter på tradera och åkte hem för 100 kr/st. En riktig budgetresa med andra ord! Jag saknade lite spänning med vår resa eftersom vi fick skjuts överallt o inte behövde ordna nånting själva, men det jämnade ut sig när vi höll på att missa tåget på väg hem! Vi kom till centralstationen ca 30 min före avgång men kollade på ankommande ist för avgående tåg. Slutade med en spurt till tåget, och max 20 sek efter att vi kommit in lämnade tåget stationen. Phuuui!

Nu har jag börjat jobba igen, och det känns bättre än jag trodde. Jag var så jobbless under semestern, ville inte tillbaka. Men nu håller jag på att fixa med nya menyer osv så det är lite stimulerande, jag gillar att pussla med sånt! :)

Träningen går bra, igår blev det gym o idag spinning. Imorrn body pump och sen vet man aldrig vad som händer i framtiden. :P

Vi funderar på en resa till Barcelona, jag upptäckte en festival (BAM) som går av stapeln den 23-26/9. 26 är ju min födelsedag också, vore kul att vara där då och se The Hives som spelar! ;) Allt är dessutom gratis! Måste dock hitta en bra resa o boende först.. små detaljer bara. hmm.


Coldplay

Det blev ingen mc-resa till sthlm. Istället åkte vi med en kompis ner till sthlm på lördagen, svängde förbi Sala där biljetterna fanns. Väl framme i sthlm var vi på gulaschfest en snabbis innan vi släpptes av utanför Stockholms Stadion. Konserten var kanon! På aftonbladet stod det i recensionen att det kändes som att Coldplay bjudit in oss alla till en kräftskiva, så personligt och hemtrevligt var det :) De bjöd bl.a på stora gula ballonger i hela publikhavet. Senare klev de ner från scenen, gick genom hela publiken till en liten scen ca 50 m framför oss (vi satt på mitten av arenan) och körde några akustiska låtar. Niiice! Dagen efter jagade vi tågbiljetter på tradera och åkte hem för 100 kr/st. En riktig budgetresa med andra ord! Jag saknade lite spänning med vår resa eftersom vi fick skjuts överallt o inte behövde ordna nånting själva, men det jämnade ut sig när vi höll på att missa tåget på väg hem! Vi kom till centralstationen ca 30 min före avgång men kollade på ankommande ist för avgående tåg. Slutade med en spurt till tåget, och max 20 sek efter att vi kommit in lämnade tåget stationen. Phuuui! Nu har jag börjat jobba igen, och det känns bättre än jag trodde. Jag var så jobbless under semestern, ville inte tillbaka. Men nu håller jag på att fixa med nya menyer osv så det är lite stimulerande, jag gillar att pussla med sånt! :) Träningen går bra, igår blev det gym o idag spinning. Imorrn body pump och sen vet man aldrig vad som händer i framtiden. :P Vi funderar på en resa till Barcelona, jag upptäckte en festival (BAM) som går av stapeln den 23-26/9. 26 är ju min födelsedag också, vore kul att vara där då och se The Hives som spelar! ;) Allt är dessutom gratis! Måste dock hitta en bra resa o boende först.. små detaljer bara. hmm.

Nytt inlägg!

Tänkte bara lägga in ett nytt inlägg lagom till nästa lilla resa. Nu har hela min semester gått, jag har bara varit hemma sedan göteborgsresan, och det har varit såå skönt att vara ledig, men jag kände att jag behöver en utflykt till innan jobbet (och förhoppningsvis skolan) börjar på allvar.
I mitten av veckan kom jag på att jag vill åka till Stockholm, så jag googlade lite på vad som händer där i helgen. Upptäckte att Coldplay spelar ju! Så jag satte igång att söka biljetter på blocket, hittade några som vi ska hämta i Sala imorgon. Hoppas att säljaren är seriös, annars får ni ge snabba tips på plan B en lördagkväll i sthlm :P

Annars har jag träffat vänner och bekanta, plockat blåbär, varit på utflyttningsfest, haft kräftskiva, satt igång att träna på allvar igen, satt igång att spela gitarr igen (lite passivt men den är iaf omsträngad nu), försökt äta surströmming (med resultatet illamående), spelat badminton o fotboll, badat, grillat, åkt motorcykel och haft det ganska gött o slött här hemma. :)

Jag har gjort en sen anmälan på Beteendevetenskap - Datainriktning på miun i h-sand (dock på distans). Det är inte säkert att jag kommer in, men när jag sökte fanns det åtminstone lediga platser. Så det är bara att vänta och se.

Idag hälsade jag på Sandras lilla bäbis som fått 2 tänder och ålar omkring på golvet med mer eller mindre lyckat resultat. Hon kröp rakt på min väska på golvet, fastnade där och började gråta, stackarn :) Det vore ganska trevligt att ha en sån hemma, nått att kolla på ;) Hihi, nä men det är la gulligt med små ungar, åtminstone andras!

Sen blev det spinning, good mat o o vin och till sist bio, inglorious basterds. Det har blivit mkt bio denna sommar, tyvärr har jag glömt kortet på SF (fick jag ett mail om, hehe) och idag var det för lång kö för att jag skulle orka hämta det.

Just nu ser det väldigt regnigt ut, så jag antar att vi tar bilen ner till sthlm imorrn, men det vooore ju roligt med en mc-tripp! Har ju bara åkt till h-sand som längst förut ;P dags att se vad vi & mc:n går för.


RSS 2.0