Julgodis

Just nu försöker jag äta upp allt julgodis jag fått i julklapp osv. Hittills har jag fått i mig 400 gram toblerone, en påse daim (med lite hjälp!), en himla massa pepparkakor, lite after eight, kokoskakor (de chokladdoppade), och massa annat. Allt för att kunna ge som nyårslöfte att jag ska äta mindre skit nästa år (har sagt det varje nyår så länge jag kan minnas, det kan vara därför jag aldrig tagit det särskilt seriöst..). Men jag mår verkligen illa.. Bara hälften kvar nu. hmmpf! Kom och hjälp mig äta upp skiten! :P

Härmapa

Okej, eftersom Sofie härmade mig så härmar jag henne.

Detta fick jag på min önskelista:

Pussel
Ansiktskräm
Väska (den finns i birsta :P)
Blommor (mina bara dör)
Form med avtagbara kanter (som man gör cheesecake i, min gamla har sönderfallit)
Böcker (jag tänkte nyårslöfta att jag ska börja läsa böcker)
Musmatta (detta kom jag nyss på och har tyvärr inte berättat för någon än)
Sällskapsspel
Bil (haha..)
Träningsskor, kanske


För övrigt fick jag en symaskin (vilken grej, jag måste uppdatera mina sykunskaper jag hade i mellanstadiet!) med tillhörande trådar, en parfym (inte vågat öppna den än, ska lukta i affären först), ett termosset, en dimmerlampa, en daimpåse, ooooch lite annat som jag inte kommer ihåg just nu :P
ska fira andra julafton med pappafamiljen idag, så listan kanske kommer uppdateras ytterligare. vem vet..

image144

Jag och mamma hoppade in som tomte/julklappsutdelare eftersom vi inte hade några småbarn där, dvs ingen "riktig" tomte.

God Jul!

image142

God Jul önskar mig och en av mina favoritpojkar :)

The End

skrev detta igår, men det verkade visst inte bli upplagt.

Nu har alltså min farfars syster Anne-Marie avlidit. Igår. Hon fick en propp i hjärnan och låg medvetslös på sjukhuset i nästan en vecka. Man kunde inte ge henne näring, för då skulle hon dö, och utan näring förstår ni ju vad som händer. Satt.. Det kanske var lika bra det som hände. Men hon var en himla söt, go och fin människa, min låtsasfarmor. Tur att hon inte fick lida.

Jaja. Back to reality. Jag har bakat chokladdoppade kokoskakor, de är beroendeframkallande! Julklappsköp nästa! Bara lite kvar nu.nu är jag klar med julklapparna, tror jag. är hos mamma, har käkat middag här med S och S jr, och jag stannade kvar medan de åkte hem. kan ju inte vakna ensam på julaftonsmorgonen! såå vi har först gjort egen pizza, sen två sorters knäck och en pepparkakshäst, och förstås slagit in paket.

Ha en god jul allihopa!! Så ses vi kanske på o'learys på juldan ;)

Önskelista

Yes, tre dagar före jul tänkte jag släppa min önskelista. Vilken otrolig framförhållning!

Pussel
Ansiktskräm
Väska (den finns i birsta :P)
Blommor (mina bara dör)
Form med avtagbara kanter (som man gör cheesecake i, min gamla har sönderfallit)
Böcker (jag tänkte nyårslöfta att jag ska börja läsa böcker)
Musmatta (detta kom jag nyss på och har tyvärr inte berättat för någon än)
Sällskapsspel
Bil (haha..)
Träningsskor, kanske

Hmm. En resa kanske =)

Nu kom jag inte på mer för tillfället.
Vad himla mycket småplock/pyssel jag vill ha, upptäckte jag. Vill ni, så får ni gärna ge mig lite coola grejer också, om ni kommer på nått =P

Jag måste erkänna att jag inte fått nån riktig julstämning när jag bor såhär ensam i en lägenhet utan vare sig julgran eller pepparkakshäst, därför tänkte jag söka mig till nordligare breddgrader (Timrå) lagom till jul.

GOD JUL!

Psykologibetyg

jeeh, i måndags hade jag sista psykologilektionen. Jag, som är expert på att skjuta fram saker, hade två (av sammanlagt tre under hela terminen) uppgifter kvar att göra, plus fördjupningsarbete som jag skulle redovisa sista lektionen. i fredags gjorde jag båda uppgifterna, och på söndagen gjorde jag fördjupningen (om drömmar och sömn) på ca 2 timmar. redovisade det alltså i måndags. ganska nöjd med min insats.
idag kom posten, läraren skickade hem uppgifterna jag gjort. jag fick iaf VG på kursen, precis vad jag väntat mig. det sista hon skrev var "Tack för dina glada leenden denna termin!". Fint :)

Missförstånd på jobbet

Jag kanske ska börja skriva en konsumblogg, fast från min restaurang.
I förrgår ringde en man och ville beställa avhämtning, 6 st special. En av de dyraste maträtterna, och han ville hämta dem kl 18.45. Jag tog telenumret och vi fick det jättestressigt för att hinna blir klara, det var trots allt ganska mycket med 6 avhämtningar..  Vi fick dessutom ringa in en till kille så vi skulla hinna.
Nåväl. Han kom inte.. Vi väntade en kvart, en halvtimme. Då ringde jag, fick inget svar.. Väntade en timme, ringde igen några gånger, men inget svar. Jag hade redan slagit in maten i kassan (förberett), och det handlade om en del pengar kan jag meddela... Så vi fick bara acceptera att vi blivit lurade, för det var ingen tvekan om att han sagt kvart i sju, o han kom ju inte alls...
Kvällen efter (igår, när vi hade över 30 pers som skulle komma kl 19) kommer en tjej in vid 18.50 och säger att hon beställt mat. Jaha?? Ingen avhämtning den dagen. Då kommer jag på; hade ni beställt 6 st special? Jaaaaa... Stupid fucks!! De ringde och beställde mat DAGEN INNAN de skulle ha den, och sa inte ett ord om det! Vem fasen beställer mat ett dygn innan man ska ha den? Det gör man bara inte, och jag är inte tankeläsare. Åh, varför ska det alltid bli fel när jag gör saker!

Gorgonzola o vältränade jultomtar

Okej, det blev varken träning i fredags eller idag, men jag har haft desto mysigare på andra sätt istället.
I fredags sprang vi en sväng på stan, och idag gjorde vi följande:
Birsta med S, N o S jr. S jr träffade jultomten, och fick en kram o ett paket. Åkte hem, jag spelade Sonic med S jr. Vi var grymma (klarade 3 banor och en boss) 
Sedan åkte vi en sväng till julskyltningen på stan. Jag köpte äntligen mina lysande strutjulgranar (ni vet, de med en ljusslinga i, som man kan sätta i fönstret). En större vit och en mindre röd, från Cervera. Cok gücel! ;)
Sen käkade vi på Victoria's, sniglar bl.a!. S jr tappade hakan och trodde inte på att man kunde äta sniglar, så vi var smått tvungna att bevisa det. Sedan lyxoxfilé och en flaska el coto. Good shiet! Efteråt åkte vi hem, nattade S jr, och jag ordnade glögg, pepparkakor o gorgonzola, och i vanlig ordning spelade vi ett parti UNO. Verrrrry nice day :)

Imorrn blir det värre.
8.30-11.20 Skola
10.30(!)-14 Jobb
16.30-22 Jobb

Kul jul yo. På tisdag börjar jag jobba julbord på grankotten också, heldag tis-ons-tors resten av december. Härligt att man fick vila upp sig dagen innan då.. not!
see ya folks.

RSS 2.0