Träningen denna vecka

Jess, jag tänkte bara visa hur mitt träningsschema sett/ser ut denna vecka, för att skryta med hur duktig jag är.
Har dock varit väldigt dålig med morgonpromenaderna... men ibland måste man få sova ut också.

Mån: Spinning
Tis: Ledig
Ons: Body pump
Tors: Morgonpromenad & supermix (afro, salsa, bodyjam, step & yoga)
Fre: Gym (axlar, ev. löpband också)
Lör: Spinning & core (planerat o bokat, får se om vi kommer upp ur sängen)
Sön: Bodypump, gym eller promenad. Eventuellt ledig, på julskyltningen går man faktiskt en del :) we'll see.

yeah. igår gjorde jag en currydoftande köttfärspanna med aubergine och bjöd hem familjen. maten var gooo och det var mys att ha lite gäster (så jag får en anledning att tända ljus) =)
kanske ska fortsätta med mina träningsscheman, eller scheman överhuvudtaget. så jag vet vad jag håller på med egentligen.

Och vad himla kul att Hannadi blev årets lucia! Det är hon värd! :D Undra om en vanlig svensson som jag kan smita in och se dem lussa nånstans.

Hur svensk är jag?

Hur svensk är jag/du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla (en av dem är 51)
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[x] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng 
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[ ] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

Jag är alltså 48% svensk.

Julpynt några dagar i förskott!

Okej, nu var det ett himla tag sen sist, och jag tycker att jag skriver det varje gång, så det här är sista gången jag säger det :P

Det har hänt en massa. Folk har varit hemma på besök, alltid lika uppskattat. Måste bara skryta med att jag var bäst bland tjejerna på laserhallen, och även bättre än en kille. 20% träffsäkerhet, bäst bland ALLA ;)
Jag har äntligen köpt en laptop. Har bara letat sen i februari, men nu är det gjort! Mamma, det blev inget sittande på altanen med laptop och ett glas läskande saft för din del i sommar, men nu har du något att längta till nästa sommar. Jag leder iaf ligan i dyraste datorköp inom familjen, och det är ganska bra gjort i en nördfamilj som äger i genomsnitt ca 2 datorer/person.

Har även köpt en julstjärna och jättefina gardiner både till köket och "rummet". Gammaldags röd o vit-rutiga gardiner med en tomtebård i köket, det ser så himla hemmatrevligt ut så jag kunde inte låta bli att pynta några dagar för tidigt (igår, den 26/11). Och det är ju trots allt första advent nu på söndag. Appropå det så måste jag köpa mig en chokladkalender snarast  möjligast.. Hur vore en jul utan chokladkalender? :P

Hmm, ja annars då? Humöret är VÄLDIGT skiftande, av vissa anledningar. Ett roligt telefonsamtal (enligt vissa - mig) ledde till storm i den annars lugna tillvaron. Vi får se hur det slutar..

Måste plugga mer psykologi.. jag blir tokig på detta. Lägger ner hyfsat mycket tid, men varje fråga tar tuuusen år och blir ändå bara svammel. Har redovisning nästa eller nästnästa vecka i fördjupningsarbetet som jag inte börjat med. Har även 1½ uppgift kvar att göra.. Den ½-a har jag suttit med nu på förmiddagen.. Bara några frågor kvar nu. De värsta iofs.

Jag måste bara säga att jag tränar grymt bra, och jag ser ut som riktig karlakarl. Ett tips för de som vill gå ner i vikt är att gymma och spinna ofta, jag går ner i vikt utan att vilja det, trots att jag äter värre än en häst (alltså precis som vanligt :P).

yeaa, that's it from now. nu måste jag göra maaaat innan jag svälter ihjäl, det var nästan 3 timmar sedan jag åt sist!! :P

Choklaaad

Jag är helt galen. Beroende av sötsaker är jag. Gjorde chokladmuffins förra veckan, åt upp nästan alla första dagen, och nu har jag tagit några fler (efterrätt). Lite godis till förrätt också. Tur att jag var på spinning förut!

Har bytt till vinterdäck, tvättat bilen och bytt/fyllt på diverse oljor osv. Bra bra, synd att den fortfarande beter sig som att den har kikhosta!!

öhm. jag måste duscha o röja lite här nu.
borde verkligen låta er undslippa denna blogg.. haha.
har jag sagt att jag ska jobba julbord på grankotten? lunchsittningen tis-tors under hela december. tjäna lite extra cash före jul ;)

RSS 2.0