Det växer fortfarande.

Helt plötsligt har min blogg blivit nån sorts trädgårdsblogg/odlingsblogg. Så kan det gå! Det bju'r jag på ;) Här ovan är iaf en påskkreation gjord av en blomma vi fick i present för ett tag sedan, plus det lilla påskpynt vi hade hemma.
Och på bilden nedan syns persiljan som växer och frodas. Jag planterade om persiljan, basilikan och zuccinin igår. Plus att jag bytte jord på ikea-palmen som har dragit galet mkt blomflugor. Jag hoppas att det hjälpte, har inte sett röken av någon fluga sen igår så det är bara att hålla tummarna! Bytte "vätskan" i vår lilla blomflugdödare imorse, och än så länge har ingen fluga fastnat.. Det är alltså en blandning av vatten, diskmedel, vinäger och sirap som jag ställt i en skål bredvid blomman. Det har varit rena massgraven för blomflugor.
Såhär ser zucchinin ut nu för den som är nyfiken. Den är liggande... Vet inte om jag borde försöka ställa upp den med några pinnar, kanske vore bra..? Tror det blev 5 st som har växt sig såhär starka, så jag satsar på dem och kasserade de 3 som inte växt till sig riktigt.
Jag köpte en pelargon förra året som jag har sparat över vintern. Nu har den börjat blomma igen! Borde plantera om den också, men har slut på krukor nu. Hehe. Den får vänta tills en kruka blir ledig.

Framsteg i ljuset

Sådär ja, idag fick jag några timmar att tycka synd om mig själv så nu känns det bättre ;) Ryggen känns liite bättre, armarna känns också liite bättre men humöret är betydligt bättre. :) Cyklade till jobbet idag, vilket såklart betyder att jag fick så lov att cykla hem också. Har ALLTID cyklat hem i kolsvart mörker (och då består hemvägen av 6 km uppförsbacke, i princip utan undantag), men denna gång gick sista gästerna tidigt plus att solen går ner mkt senare, så jag behövde inte gissa mig till vart alla gupp, bulor och vattenpölar finns (vägen jag bor på är en 1,2 km lång uppförsbacke (grusväg) utan gatulysen), och jag kom faktiskt hem några minuter tidigare än vanligt! Wohoo! Annars har det tagit PRICK 30 min varje gång (måste ha cyklat kring 10 ggr till/från jobbet, har kollat tiden varje gång), nu tog det "bara" 27-28 min! ;)

Tillbaka till verkligheten.

Igår kändes allt såå himla bra. Solen sken, vi jobbade i huset och hade en jättemysig middag. Idag var det mulet när vi vaknade (nu börjar dock solen titta fram lite), jag har vaknat hundra ggr inatt, dels pga att ryggen gör ont (känns lite som en sträckning i högersidan) och dels pga soleksemen som jag fått över hela underarmarna (fint blandat med alla rivsår). Var iväg på apoteket och köpte hydrokortison förut, kvinnan jag pratade med sa "Oj!" när jag visade armarna. Ja det kan man säga! Det försvinner nog om nån dag, men det svider lite och ser inte så fint ut. Jaja, what to do. Har smörjt in mig iaf.
Borde förstås plugga idag, med tanke på att jag knappt gjort det förra veckan heller. Men.. åh, det känns så jobbigt. Jag är slö idag, okej? :D Och om jag gör en kraftansträngning borde det vara till att plantera om kryddorna som växer så det knakar. Men tror inte jag orkar det heller, inte på några timmar iaf. Äter en blåbärsmuffins och kollar på nån serie istället. :)

Fynd på majbrasan.

Idag har vi gjort GRYMT mycket på gården. Igen!
 
Vi försökte få bort den gigantiska stenen på gården. Vi testade allt, en järnpinne att bända upp den med (failed), vi försökte spänna fast en lina och en bogserlina på bilen och dra medan vi försökte bända upp med järnpinnen (failed - spännet på linan gick sönder efter ex antal försök), vi gjorde en liten brasa på stenen (se bild ovan) för att värma upp stenen och hällde kallvatten på så den skulle spricka (failed, den sprack inte). Till slut gick jag bort till grannen som har traktor och frågade om hjälp. Han kom, han lyfte stenen och han åkte! Problem solved ;)
 
Vi rensade även massa ris och döda träd från skogsområdet vi har. De tidigare ägarna hugg ner massa träd, de tänkte göra gräsmatta på hela gården men det tänker inte vi. Såå vi tänkte att vi åker till en majbrasa med riset och grenarna istället!
Här är delar av högen vi fick ihop. Pappa kom med släpvagn och vi lastade på ett rejält lass o körde till majbrasan. Tog halva dagen, och våra armar har rivsår överallt!
Väl på majbrasan hittade vi diverse saker som kan komma till bättre användning hos oss än att eldas upp till aska. Bl.a. denna korg som är lite lös i handtaget, men det är bara att knyta fast det lite så är den lagad. Jättefin tyckte jag :) Colan tog vi inte på brasan, den fick vi av pappa! :)
Vi hittade även en båt!! :D Den tänkte vi använda som planteringsbåt! Suuuperbra nu när vi inte kan gräva i jorden än (jorden = stenarna/gruset just nu:P). Vi ska bara lägga plast och göra några hål som dränering, sen är den redo för mina zucchiniplantor!
 
Vi har även rensat rejält i garaget! Vi hittade några väldigt trevliga fynd, så mkt kan jag säga! Och vilken plats vi fick nu! Lovely!
Tog lite björkris från majbrasan och satte i en vas i hallen :) Vi fick även tulpaner av mamma när de kom o fikade i lördags. Nu är det påsk hos oss också!
 
---
 
Till middag har vi lyxat till det med tapas (bl.a. gravad lax, marinerade räkor/kräftstjärtar, en rom/creme fraiche-sås, marinerade oliver, svamp, kronärtskocka, parmesan och färskt bröd! Till det - ett riojavin! Och Cola till den underårige ;)
Underbar dag! Med ryggont!! :P

Stenhård påskhelg!

Hela helgen har vi jobbat stenhårt, bokstavligt! Gården består mer eller mindre av stenar, och om vi vill göra någon gräsmatta där så måste stenarna bort! Därför har vi nu gjort en stenmur vid tomtgränsen. Jag tog några bilder i lördags och idag, och det syns stor skillnad kan jag säga. Speciellt när man ser muren och några högar vi gjorde längst upp. Nu är det hål överallt istället! :D
I lördags (när vi ändå hade jobbat en del):
Och idag (innan vi hade jobbat klart - ikväll har vi tagit några av de gigantiska stenarna):
Blommorna på framsidan fick sällskap av ett hjärta som jag fyndade i vintras.
Vi var bjudna på middag hos mamma idag. Stannade förbi i Birsta och köpte ett munstycke till vattenslangen, och på väg därifrån såg vi hur det vällde ut rök från ett övergivet hus alldeles vid rondellen bredvid Max. Vi stannade, jag var på väg att ringa SOS, och precis då svängde en polisbil in. Några minuter senare när vi körde förbi var det flera brandbilar m.m. där. Spännande!!
---
Idag har vi även bytt däck på bilen (det blev ingen fjällresa denna vinter). Vi invigde den där istället-för-domkraft-påsen jag berättade om. Det gick riktigt snabbt att blåsa upp den (man kopplar den till avgasröret, om den går på tomgång tar det ett bra tag så vi gasade lite, då gick det snabbt). Den var lite ostabil och ville gärna tippa åt sidan, men efter några testgånger fick vi till det och kunde byta däcken.
S har dessutom tvättat bilen (och mc:n), vi invigde alltså både vattenslangen och högtryckstvätten och båda fungerar bra. Jag har putsat och dammsugit bilen inuti. Vi har inte tränat något i helgen (förutom axlar i fredags), men det känns rejält i ryggen ändå!!
---
I fredags var förresten fina flickorna (och en o annan pojk) på besök här! Vi grillade och bredde ut picknickfiltar på framsidan. Vädret har ju varit heeeeelt otroligt hela helgen, lör-sön var det riktig sommarvärme med 20 grader i skuggan :)

Bilförare!

Häromdagen höll vi på att krocka flera gånger. Ena tillfället körde jag (Med S bredvid) utanför Migrationsverket, i en stor öppen fyrvägskorsning. Kollade åt höger, ingen bil, började köra, också skriker S till. Då är det en bil som kör på vägen till vänster om mig, utan några som helst planer på att stanna. Om inte jag hade tvärnitat hade vi garanterat krockat. Jag tutade åt honom (det var ett äldre par i bilen med gubben som körde), han vinkade tillbaka! Kom igen, han VINKADE. Och flinadelite! Tappar man allt vett i skallen vid en viss ålder?! Eller kan vissa bara inte högerregeln? Det är inte första gången det händer...
Måste verkligen bli bättre på att kolla åt vänster också. Stanna i varje korsning. Ha koll på allt, till höger, vänster, framför, bakom, helst ovanför bilen också! Hörde på P3 häromdagen om en bilist som fått en ca 30 cm stor torsk på bilrutan bara sådär, hah! Tror att han misstänkte att en fågel tappat den. Man måste vara beredd på ALLT!

Uppdatering trädgårdsplaner

Okej, nu har vi ändrat oss lite angående tomten. Blir nog en liten altan på framsidan också. Ungefär som våra grannars, den ser väldigt fin ut :D Plus en på baksidan. Det ska vi försöka göra "så fort som möjligt", alltså kanske i början av sommaren. Förhoppningsvis lite tidigare..
Det blir nog ingen marksten heller, vi tänkte ha kvar gruset på garageuppfarten, i en gång mot huset och en gång därifrån ut mot vägen. Dessutom ska det ju vara ca 1 meter med grus runt huset för att undvika fuktskador. Allt detta med kantsten som skiljer av mot: Gräset! Verkar bli minst 250 kvadrat med gräs, så det är bara för oss att söka efter gömda fack med pengar i plånkan! Vi ska iaf börja med lite grundarbete dvs. plocka bort alla större stenar som finns på tomten nu. Bra att vi har något att göra! Jag gör gärna det mesta arbetet själv, men det är svårt när man inte har en blekaste aning hur man gör och vad man ska börja med! Men igår var vår käre bekant Christer här och kollade och förklarade lite, så nu känns det som att vi kan börja lite smått. Men det blir ingen gräsmatta denna sommar, så mycket underarbete som ska göras och det måste "ligga till sig lite", så inte gräsmattan blir helt bucklig sedan. Förhoppningsvis kan vi så gräsfröna till hösten (vår och höst är bäst. Sår man mitt i sommaren måste man vattna konstant för att det inte ska torka ut), så det hinner växa till sig lite tills nästa sommar.
Häromdagen spatserade jag upp till tomtgränsen och spanade ut mot huset. Såhär såg det ut:
Fick trampa över både stock, sten, blåbärsris och diverse annat! Vi ska INTE lägga gräs på hela tomten! =) Men visst är det fint? :D

Grillning! ;)

Säg den som inte grillade idag..! Varmt och fint väder, söndag = de flesta är lediga. Vi bjöd hem pappa och Putte och grillade både hamburgare och kycklingklubbor. Till efterrätt blev det glass med jordgubbar. :)
På dagen hann vi med ett träningspass, ben! Sköönt, körde järnet. Imorrn tänkte jag gå ut och springa lite :) Kan behöva springa bort allt godis jag ätit ikväll (efter glassen..), dumt för mig att maxi hade 1 kg lösgodis gratis denna vecka. Kommer väl inte ta allt för lång tid att äta upp, men jag har fått klargjort att jag måste äta upp allt själv. Haha. Klagar inte ;)
 

Vårfint på bron!

Wow, idag åkte verkligen spenderarbyxorna på. Shoppade järnet på maxi, sedan lite blomkorgar på blomsterlandet och blommor på Buketten (visst heter blomsteraffären i birsta city så?). Och innan dess köpte jag två presentkort på massage (ett till mig o ett till karln), de hade öppet hus på Timeout SPA. Åkte även med mor o Marita till Pias idéskåp o kikade. De har jättefina grejer, men det blev inget därifrån.
Vädret var helt underbart idag, på förmiddagen var det 20 grader varmt i solen, och mitt på dagen var det nästan lika varmt i skuggan.. På smhi står det 18 grader imorrn, och strålande sol. 13 grader kl 20 på kvällen, fantastiskt :D Och vi ska grilla! Jag längtar redan! ;)

Hårklippning!

Idag var jag och klippte håret. Toppade det bara 2-3 cm, men det känns mkt kortare! Alltid lika skönt att klippa sig!
Tränade även pump på lunchen, alltid lika jobbigt när man inte kör det regelbundet!
Hann dessutom med att shoppa lite småprylar på hemtex som har halva reapriset nu. ALLTID lika kul med rea ;)
Nu: Jobb.
---
Efter vissa påtryckningar kommer här en extremt söt bild på mig med nyklippt hår. Så pigg ser jag ut efter en kväll på jobbet ;)
---
Lägger upp ytterligare en bild på zucchinin, EN dag senare än förra bilden! Nu har det gått en vecka sen jag planterade fröna. Jag är impad!:P där bakom ser ni basilikan m.m. som också börjar sticka upp. Bild två är en av de två tupparna som jag köpte för halva priset på hemtex ;) mitt bidrag till påskstämning här hemma, jag är ingen påskfanatiker direkt.

Det växer.

Måste bara visa mina zucchini-plantor. Jag planterade dem i fredags, alltså för 6 dagar sedan. De växer så det knakar!! Tänk om vi kan ha zucchini på gården i sommar, hur coolt är inte det?! =) Och andra bilden är på orkidén som jag köpte på plantagen för några veckor sedan. Cool!

Trädgårdstips?!

Igår lämnade jag äntligen in sista arbetet som hörde till datagrundkursen. Den ska vara godkänd senast fredag, och om jag måste komplettera blir det lite tight.. Hoppas bara att de hinner rätta den och skicka tillbaka idag! Sitter och kollar mailen konstant.
---
Var ute och sprang igår med Jossan. Blev 35 min, plus Sörnackstavägen för mig, 10 min extra. Sedan cyklade jag till jobbet. Döjobbigt att cykla hem, och jag har fortfarande inte fått på cykellyset så den sista km cyklade jag återigen i kolsvart mörker. Som tur är har de grävt igen bäckarna som rann över vägen förra gången. Nu är det bara 100 potthål att se upp för :)
---
Annars då? Tjaa... Vi funderar på att köpa en pool, hahah! De har en för 799:- på haléns (ord. typ 1695), det är himla billigt har vi kommit fram till efter lite research. Frågan är ju om vi behöver nån, hehehe. Men det kanske vore roligt, vi har ju tillräckligt med mark om man säger så.
Jag fick även hem några batterier idag, som jag beställde på Tradera. Så nu har vi en fungerande personvåg. Måste vara något fel på den, jag väger 1 kg mer än vanligt på den :P
---
Har beställt två trädgårdsböcker från Adlibris, de kom igår kväll. Hoppas jag hinner hämta dem i stan idag före jobbet. Vore kul att få lite inspiration.. det är så svårt när man har en tomt där ALLT måste göras!! Vad ska man satsa på, vad ska man börja med, hur ska man tänka? Vart kan man få tips (om det mesta, altan, gräs, grus, sten, träd, buskar, blommor osv osv)?! :P
Vi funderar iaf på att bygga ut trappan på bron ungefär såhär:
Hittade bilden på http://frubinspirerar.blogspot.com/2010/08/farstukvisten-har-fatt-en-trappa.html, de hade en exakt likadan ingång som vi har (förutom att vi har räcken på sidorna, vet inte om de går att ta bort eller om vi låter dem vara kvar?!). Sen stenläggning i en gång runt huset och från trappan rakt ut mot vägen. Vi funderar på att lägga marksten t.v. om "bilden" så vi får en uteplats där utan att behöva göra en altan. Eller så bygger vi bara ut trappan till en altan, hmm. Lutar åt marksten där nu, nån som har ett förslag?!
Och såhär ser vårt hus ut. Vi hade alltså tänkt lägga marksten i "gången" som är i grus rakt ut från dörren. Eller så behåller vi gruset?! Känns ju nästan lättast. Marken lutar ju lite också, kanske blir konstigt med plattor där. Hmm.
Gräs på "fläckarna" runtomkring. Och t.v. om bron... marksten eller altan?! Vi ska ha en altan på baksidan också, dit kommer solen vid lunchtid. Nu kl 14 är det soligt på hela baksidan iaf. :)
---
Uppdatering: Fick svar på uppgiften nu, det var en mycket bra genomarbetad uppgift skrev läraren! NU är kursen klar! :D:D

Helgen!

Jag har hunnit med både att plantera diverse frön och att skruva fast stänkskärmarna på min cykel + bakskärmen på S. Av nån anledning passar inte framskärmen till hans cykel, det finns inget hååål.. Så går det när man köper en dyr värstingcykel, då måste man köpa dyra tillbehör också ;) inte clas ohlson direkt, hihi.
Vi har även beställt en vattenslang och en konstig grej som är som en domkraft, men det är en stor påse som fylls upp med hjälp av bilavgaserna och kan lyfta upp två däck samtidigt (lyfter max 3 ton, ingen fara med Toyotan iaf:P). Väldigt spännande, det visar sig om den funkar... Vi skulle ju ändå behövt köpa en domkraft tills vi ska byta däck, så varför inte testa lite nymodigheter direkt :P Så, snart kan vi tvätta bilen här hemma som RIKTIGA villaägare gör! Vi har köpt bilschampoo (heter det så?) och avfettning så nu väntar vi bara på slangen.
Var ner och tränade före lunch, och nu har vi hämtat Simon som varit på laserhallen för första gången - han var helt sjöblöt! Ikväll blir det fetaostfyllda köttfärsbiffar, nam nam. Trevlig söndagkväll! =)

Dröjsmålsavgifter hit och dit.

Fick ett brev igår från transportstyrelsen. Jag missade ju att betala massa räkningar den sista (fredags), betalade dem i måndags... Bl.a. bilskatten på Toyotan. Och nu kom ett brev på dröjsmålsavgift på 100:- för att det kommit in för sent. Grymt onödigt! Fick även deklarationen i slutet av förra veckan, ska få 500 tillbaka men jag måste ju deklarera lägenhetsförsäljningen också. Bye bye 500 kr :)
---
Ikväll är vi lediga för att gå på mammas 50-årsfest! Jääy!
---
Jag har blivit väldigt duktig på att uppdatera må jag säga. Är jag inte duktig, eller vad säger ni 7-10 läsare jag har per dag? ;) Det beror nog på att jag har pluggat desto mindre. Skjuter upp PM:et som ska vara inlämnat och godkänt senast om en vecka. MÅSTE skicka in det i början av nästa vecka, blir det inte godkänt direkt blir det jobbigt. Fasen, dags att börja. Jag ska bara hinna plantera lite frön också idag... Persiljan skulle planteras i mars egentligen! Cykelskärmarna får nog skruvas fast en annan dag! Kanske.

Lunchdate!

Idag träffade jag Jossan för en lunchdate. Jag ville testa Saffrans bodega och så blev det. God mat och mysiga lokaler, kändes som en lyxig middag fast det bara var lunch :) tänt ljus på bordet och allt. Skönt att sitta där när det regnade ute hela dagen! Vi hade först tänkt promenera runt Sidsjön, men det får bli en annan gång istället!
---
Jag har även införskaffat stänkskärmar och ett cykellyse! ;) De ska skruvas fast imorgon, om jag orkar. :P
---
Ikväll var jag klar på jobbet vid 21.45 och konstaterade precis att jag skulle få vänta 30 min tills bussen gick, och därmed inte komma hem förrän 22.45. Precis då ringde karln och sa att han stod utanför! Wohooo, värsta vardagslyxen ;) Han hade dessutom varit och tvättat bilen, nu är den shiny igen ;) pärlan!

Dålig timing...

Igår var jag som sagt hemma med S jr som var sjuk. S kom hem rätt tidigt, och på eftermiddagen satte vi oss på bron och njöt lite i solen. S sa att han skulle ta ett premiäråk på motorcykeln, och då nämnde jag att det skulle regna en sväng på eftermiddagen enligt smhi. Han skrattade åt mig, hånade mig litegrann och jag tänkte att smhi har väl fel som vanligt, himlen var ju blå och solen sken.
 
Då bestämde jag mig för att cykla till jobbet för första gången, så jag pumpade däcken och S åkte iväg med bilen. 30 sekunder efter att jag åkt började det regna, och det slutade ungefär när jag var framme. Väl på jobbet skrattade kocken ihjäl sig när jag kom fram... Jag var lerig överallt!! Hade lerstänk på glasögonen, kände till o med en lerklump i ÖRAT. Kände mig lagom smutsig på jobbet!! Tur att jag hade skinnjackan på mig, lätt att torka av. Lite klantigt var att jag tog nya vita nike-skorna... Gick ju att torka av på skinnet, men skosnörena är numera fläckiga. Nästa investering blir stänkskärmar.

Förbannad!

Nu blir jag verkligen fundersam. Tradera-auktionen som jag berättade om, där säljaren inte svarade på vare sig mail, telefon eller sms (hon hade dessutom inte skrivit sitt nr på tradera, de (3 st olika mobilnummer!) fick jag söka efter själv). Jag mailade flera ggr, ringde flera ggr på alla tre nummer, olika tider, olika dagar. Sms:ade även det första numret. Utan svar. Till slut mailade jag och skrev att jag varit i kontakt med Tradera som sa att jag skulle avstå från auktionen, och jag skrev till henne att det var tråkigt att vi inte kunde göra någon affär. Nu har jag fått ett negativt omdöme där hon skrivit **VARNING** om mig! Åhh, jag blir så arg! VAD MER SKULLE JAG HA GJORT? Jag mailade henne nyss och skrev det, men från en annan mail (ifall mina andra mail hamnat i skräpposten), skrev även att "skulle jag ha gjort ett hembesök för att få kontakt?!". Åh. Folk!! Inte så kul att det står VARNING om mig nu, som alla kan se.
Jaja. Är hemma med sjuk pojke idag, han hade 39 i feber imorse tyckte jag S sa. Han har sovit över en timme, ända sedan S åkte till jobbet. Snart är det dags för lunch, det blir gårdagens pizza-rester som de lyxade till det med när jag åkte och jobbade. Fast det räcker inte till mig.. hmm. Vi har lite färsk spenat-fylld ravioli i kylen, blir bra för mig det.
Får se om det blir träning idag. Kanske går till jobbet istället, eller tar en premiär-cykeltur :) Igår körde vi rygg, och jag börjar märka förbättring! Tog 50 kg 7 ggr, har bara orkat 35 kg förut! Jag vägde mig igår också, väger 53,5, hah. Inte så konstigt att jag bara flyger iväg när nån knuffar mig :P

Träningen är igång!

Det går riktigt bra på träningsfronten nu. Tränar mer eller mindre varje dag (räknar även promenader, nån gång bara de 1,5 km från bussen och hem). Idag blev det rekord i träning, först en timme axlar, sedan middag, vila nån timme och sen testade jag Zumba för första gången. Som tur är var Tea med, för man hängde inte riktigt med på allt, och det var smockat med folk där!! Vi körde sedan ett core-pass på det ;) Känner mig grymt fit nu kan jag säga ;) har inte ätit några sötsaker idag heller, och jag måste erkänna att jag äter nånting sött VARJE dag annars. Dags att ta tag i mitt sockerberoende! Drack en shake till lunch, som innehöll både havregryn och ägg, riktigt mättande! Jättebra när man inte orkar laga lunch hemma, och mkt bättre o godare än nudlar :P

Pubquiz

Vi hade tänkt tillbringa söndagen med att pimpla med SCA i Skälsjön, men eftersom Simon tillbringade hela helgen i fjällen och vädret skulle bli regnigt och trist beslutade vi oss för att skippa det. Istället satte vi upp rullgardinerna i vardagsrummet (vi har velat i flera veckor om vi skulle ge oss på att förkorta dem eller inte). Vi kapade dem 7 cm och nu är de äntligen uppsatta, så nu blir det riktigt mörkt i rummet om man vill se på film.
Sedan åkte vi på Donken och lunchade, jag har varit sugen på hamburgare hela veckan :P Sen direkt till Vårmässan och var med i tävlingar m.m. Vi gjorde bl.a. en kroppsscanning som mätte kroppsfett (20%), muskler (kan det verkligen stå 41,7 kg?!), vatten i kroppen (59%), bukfett (1-12 är normalt, jag hade 1!) m.m. Det konstaterades alltså att jag har riktigt bra värden, min fysiska nivå är "smal muskulös" och min metaboliska ålder är 12 år. Haha, jag har ju märkt att jag har sjukt bra förbränning men så bra trodde jag aldrig den var! ;D Jag är helnöjd iaf som ni märker :D
Sedan åkte vi (eller, jag :P) vidare på kalas hos Tea som fyller 25 idag! GRATTIS Tea och tack för fikat!
Sen hem och tillbaka till stan för middag på Bishops.. Det är ju inte alltför många restauranger som har öppet på söndagar. Det visade sig iaf att de skulle börja med pubquiz idag, så vi var med på det, "Team Zokar" :P tror vi var 5-6 lag sammanlagt, och vi vann!!! Priset var frukostbuffé för 2 på hotell Knaust. LYX! Pubquiz blir det fler ggr :)
 

RSS 2.0