Uppdatering trädgårdsplaner

Okej, nu har vi ändrat oss lite angående tomten. Blir nog en liten altan på framsidan också. Ungefär som våra grannars, den ser väldigt fin ut :D Plus en på baksidan. Det ska vi försöka göra "så fort som möjligt", alltså kanske i början av sommaren. Förhoppningsvis lite tidigare..
Det blir nog ingen marksten heller, vi tänkte ha kvar gruset på garageuppfarten, i en gång mot huset och en gång därifrån ut mot vägen. Dessutom ska det ju vara ca 1 meter med grus runt huset för att undvika fuktskador. Allt detta med kantsten som skiljer av mot: Gräset! Verkar bli minst 250 kvadrat med gräs, så det är bara för oss att söka efter gömda fack med pengar i plånkan! Vi ska iaf börja med lite grundarbete dvs. plocka bort alla större stenar som finns på tomten nu. Bra att vi har något att göra! Jag gör gärna det mesta arbetet själv, men det är svårt när man inte har en blekaste aning hur man gör och vad man ska börja med! Men igår var vår käre bekant Christer här och kollade och förklarade lite, så nu känns det som att vi kan börja lite smått. Men det blir ingen gräsmatta denna sommar, så mycket underarbete som ska göras och det måste "ligga till sig lite", så inte gräsmattan blir helt bucklig sedan. Förhoppningsvis kan vi så gräsfröna till hösten (vår och höst är bäst. Sår man mitt i sommaren måste man vattna konstant för att det inte ska torka ut), så det hinner växa till sig lite tills nästa sommar.
Häromdagen spatserade jag upp till tomtgränsen och spanade ut mot huset. Såhär såg det ut:
Fick trampa över både stock, sten, blåbärsris och diverse annat! Vi ska INTE lägga gräs på hela tomten! =) Men visst är det fint? :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0