Dag 11.

Jag är fortfarande inte frisk! 11:e dagen med denna förkylning, nu är jag less på hostan som dessutom börjat ge mig huvudvärk. Jag har mest bara tagit det lugnt på dagarna, inte tränat en enda gång sedan innan jag blev sjuk, bara gått nått varv runt Sidsjön, vovven måste ju ut ändå! Igår var vi på bio, såg Ice Age i 3D, helt ok. Sedan gjorde vi lahmacun, en sorts turkisk pizza. Gott. :) Har även varit i birsta i helgen, köpte ett bord på bauhaus i lördags, till altanen på framsidan. Kostade 297:- istället för 900:-, så vi är nöjda. Vi har spanat in teak-möbler på samma affär, också på rea. Vi ska försöka vänta några dagar till och hoppas att det blir ännu billigare snart, fanns mycket kvar i lager ;) Idag var jag faktiskt på birsta igen, med modern. Vi köpte lite presenter till kalaset ikväll, yngsta brodern fyller 20 imorrn! Jag köpte även en "planteringskärra", såg ut ungefär såhär fast ett annat träslag:
Den kostade 124:- istället för 379:-, så jag är nöjd över mina fynd ;)
Nu blir det nog lite vila innan vi ska åka till Timrå, inte lätt att vara jag minsann! :P
Trevlig vecka!

Sjukling...

Nu känner jag verkligen att jag behöver klaga av mig lite på min jäkla förkylning, och bästa stället är förstås på bloggen där ingen kan stoppa mig ;) Förra veckan var det gatufesten, jag hade köpt 3-dagars men var tyvärr tvungen att jobba alla dagar också... Såg bl a (delar av) Thin Lizzy och Rival Sons på torsdagen, det var ju coolt. I bilen på väg hem kände jag hur halsontet började krypa fram, visste direkt att jag skulle bli förkyld.. Så, på fredagen blev jag förkyld! :P Var ändå tvungen att jobba både fre och lör, eftersom ingen annan kunde jobba (jag försökte verkligen ta ledigt för att gå på gf nån kväll, utan resultat). Fredagen tänkte jag inte gå in, men gick in en sväng ändå vid 23.30 för sällskapets skull. Såg lite av svenska björnstammen, och takida :P. Lördagen låg jag i källaren på jobbet o vilade 30 min under kvällen, så då orkade jag med att se Sean Paul också :)) Blev en nykter gatufest för min del, lika bra det. Vi fick iaf langos efter Sean Paul utan att köa, det var grymt. Tack L! :D
 
På söndagen åkte vi på en minisemester till Norrfällsviken. Vi hann med fiske från brygga och roddbåt (det nappade KONSTANT, tyvärr bara spigg), minigolf, glass, grillning, rabarberpaj, och "med andra ord" (sällskapsspel). Mysigt och fint ställe! :) Kom hem på mån kväll, och igår jobbade jag nån timme så att S skulle få träna, sen pallade jag inte mer utan åkte hem och vilade istället. Helt sjukt vad jag sover, typ 10 timmar varje natt plus 2-3 powernaps under dagen. Ändå blir jag inte frisk! Känner mig lite piggare idag iaf, hoppas jag behåller den känslan även när jag reser mig upp... Igår fick jag huvudvärk och yrsel när jag gjorde allt snabbare än slowmotion.
 
Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag, har ju även varit med motorcykeln till gbg över midsommar som jag inte rapporterat om, plus lite annat som jag berättar om en annan gång! :)) Bjuder på ett gäng mobilbilder som tagits i norrfällsviken samt på båtturen vi gjorde till en ö utanför Alnö - Storkalven, där vi hade en privat strand helt själva och låg och solade och softade hela dagen :) I fredags tror jag det var. Enjoy!
 

RSS 2.0