Nya möbler!

Idag har jag köpt en Leksvik byrå och en Nyland hatthylla. Och en baguette på baguetterian ;) myspys. nu ska jag försöka montera. wish me good luck.


Jag vill jobba!

Var nyss och klippte mig i Njurunda, käkade efterrätt före middagen (som jag äter nu), och sen körde jag Antes bil till stan (första gången jag kör sedan jag stukade foten :D). Var in på jobbet en snabbis.. det var massor med folk, och jag blev så sugen på att jobba!! Helt sjukt att man kan bli det, men jag måste utöva någon fysisk aktivitet innan jag blir galen! Jag vill ut och springa! Jag vill jobba! Jag vill helst inte spela basket men.. ;P
Igår hände mycket. Jag och mor var till akuten, men de tog inte emot mig eftersom det inte var akut (dvs det hade inte hänt samma dag), så vi bokade tid hos vårdcentralen i Timrå, och jag var dit. Det var bara en kraftig stukning, och jag fick sjukledigt 2 veckor. lite coolt ;P på kvällen kunde jag iaf stödja och gå på foten, så vi spelade lite badminton, skitkul! Jag blev jätteglad över mina framsteg. Men nu håller jag alltså på att bli tokig!
cheesus vad jag svamlar.. jag är så rastlös så det finns inte. nu ska jag dammsuga.
kanske Umeå i helgen dårå :) we'll see

Släktträd

      
  



Okej, här har vi nästan hela släkten, fotade den senaste veckan.

1. Coola kusin Elliot, även kallad Kung Krut. 2. Laila, kusin Elliot, kusin Selina, mor Carina. 3. Bror Ante. 4. Pappas Kattis försöker pussa bror Patrik (vilket var mindre uppskattat). 5. Farfar Sven på pappas gård. 6. Mama på altanen. 7. Ej släkt, Linnéa och Maria i Bergafjärden. 8. Kattis. 9. Linnéa igen. 10. Självporträtt ;)

Mitt aktiva liv

I förrgår sa jag till karln; "nu måste vi aktivera oss!", så igår köpte jag en basketboll åt honom och vi gick en sväng till Hedbergskaplanen för att kasta lite. Det första jag gör är att stuka foten. Så gick det med mitt aktiva liv...

Den är blå och svullen och jag är så himla less, för nu kommer jag inte kunna jobba eller träna eller göra NÅNTING jag vill och planerat. Man känner sig så maktlös och jobbig/krävande som behöver hjälp med allt. Inatt vaknade jag vid 4-tiden av att jag hostade och hostade. Hoppade till slut iväg på kryckorna för att hämta lite vatten. Jag fick så sjukt ont i foten av "långpromenaden till köket", så S fick hämta Alvedon. Men hostan tog aldrig slut, det kliades och kliades i halsen. Till slut fick han hämta en halstablett OCKSÅ.. Mitt i natten. Jag HATAR att känna mig så maktlös och inte kunna GÖRA saker själv! Värsta känslan på länge. Blir lite halvdeprimerad när jag sitter ensam såhär. Nu bor Tea borta tills nästa vecka nån gång också. Det vore ganska trevligt om nån hörde av sig och kikade förbi.. Jag har ballerina och mazariner som jag vill bli av med.


fanfanfan!

nu har jag har stukat foten också!! jag blir tooookiiiig!!!

Inflammation/infektion

Mina nya symptom är; ont i öronen och ont i bakre delen av käken. Som att jag har djupa hål i varenda bakre tand. Plus hostan och allt det där. Jag tuggar tuggummi för att försöka få bort tandsmärtan, men det hjälper inget vidare. 
Vad lider jag av? Fortfarande vanlig förkylning?

bara vanligt vatten..

Nu har jag kollat på folks bilddagböcker, och det är bara att konstatera.. ALLA har bilder på vatten, solnedgångar vid sjön, fiske, vattenskidor, bryggor osv. ja, ni fattar. jag vill också! vart är mitt vatten? min båt? min sjö? min sommar?


Middagsbjudning o chokladmuffins

image93 



Mamma, mormor och P-A var nyss här, jag bjussade dem på middag. Sedan fick de chokladmuffins med citronsmak som jag gjort idag (egentligen var det kladdkakemuffins, men de blev inte kladdiga alls) och glass. Nu ligger Tea på soffan (Tea, skriv en kommentar till mig när du hittat till min blogg! ;P) och jag sitter här och hostar.
Laddade upp andra bilden så ni får se hur jag sitter när jag nördar ;P Ska köpa längre nätverkskabel imorrn...
PS. Kolla vilka biffarmar jag fått, jag har inte sett dem förut, men nu fastnade de minsann på bild! Jag som inte ens spände mig ;P DS.

Sjukling

Tränade ben i förrgår, första gången. KAN NI TÄNKA ER TRÄNINGSVÄRKEN? Allt går i slowmotion! Dessutom lyckades jag åka på värsta förkylningen samma dag. Jag som inte ens var på gatufesten, detta är orättvist! Var helt förstörd igår, ingen ork alls. Jag somnade några gånger, men jag lyckades ändå med en runda på stan, kolla på två filmer m.m. Fick knappt i mig maten (och då är det som sagt illa för min del). Mamma sa att hon inte kom ihåg när jag var sjuk sist, det var flera år sen! I hate hate hate it. Men det är lite bättre idag :) nu ska jag strax plantera lite blommor.


Fucking Umbrella

Jag har inte så mycket att berätta. hjärnan går på lågvarv.
Var ledig igår, ganska dumt med tanke på att vi förmodligen skulle haft bästa söndagen på länge om vi haft öppet. Men jaja, inget att gnata på i efterhand.
Vi åkte iaf till mamma och käkade pastagratäng med kyckling, vitlöksbröd och en massa gott. Fruktsallad & glass till efterrätt. Sedan var vi på bio, transformers. Mina förväntningar låg ungefär på -30, värsta töntfilmen som bara killar kan se. Nog var det mest killar där, men om man tagit bort sista ½-timmen hade filmen varit kanon. "We can call it Sam's happytime" :D
yee, idag har vi tränat och nu väntar jag på Sanna. Hon måste komma snart om jag ska hinna till jobbet sen! Cheeeeesus..

Tea, ikväll sover jag hemma så då syns vi om du bor kvar! :P

jag är så less på umbrella, rihanna sjönk ganska mycket med den här låten, speciellt eftersom den spelas på mtv och radion en gång i kvarten ca.

The Ark vs Markoolio

förresten hör jag The Ark's musik ljuda genom mitt fönster, de spelar så fint så. Men markoolio var nästan bättre, hans låtar kan man ju utan och innan :) gjorde även moovsen till "åååka pendeltåg, jag är en looser baby, och jag har inget körkort" på jobbet ;P YEHA!

Kaos!

Jag måste berätta om gårdagen. Min plan: Jag skulle vara ledig, grilla hos Linnéa i Granlo och sedan gå på gatufesten.
Såhär blev det:
Kl var 18.29, jag hade bara ätit två mackor sen 10 på morgonen, hade dessutom tränat på eftermiddagen. Jag hade precis öppnat en öl hos Linnéa och druckit första klunken. Då ringer S och säger att jag måste komma NU, han betalar en taxi, bara jag kommer och jobbar en timme. *klick*. Jag förstår krissituationen och får skjuts med Linnéas kompis till stan. De skulle grilla min kyckling och värma den i ugnen en timme senare när jag skulle vara tillbaka.. Jag kom till jobbet - panik. Fullsatt, och alla väntade på mat, dryck, att få beställa, att få betala, att få bord. Disk överallt, kapsyler överallt. Använda glas överallt. Slut på rena glas! Cheesus. Ni som var på restaurang 7 kryddor igår får gärna ha lite överseende med kaoset, det brukar inte bli så försenat. Jag stannade iaf kvar hela kvällen, och vid 22 (12 timmar efter frukosten) fick jag i mig oxfilé och vin (aningen lättpåverkad, konstigt..). Då gick vi på gatufesten en sväng, och jag kunde pusta ut. Det var min lediga dag det ;P

Jajja. Idag badade vi borta vi kuben-poolen, första gången jag var där faktiskt. Ett riktigt Svensson-liv  

och ikväll efter jobbet spelade vi yatzy och fia med knuff. jag aeger alla på fia med knuff, bara så ni vet det.<

2 tråkiga listor

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
På den jag använder jämt finns det 2 hemnycklar, en bilnyckel, en till tanklocket och två till cykeln. På den andra finns fler hemnycklar.
Vilken svordom använder du mest?
Fan, damn, satan (finnedialekt), tusan i perkele, jäklar, jävlar, fuck, shit osv. Listan kan göras låång.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Jag tar helst en bild på mig själv, haha. Nädå, jag gillar att fota.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Linnet på way of life!
Har någon någonsin kallat dig lat?
Säkert nån gång, minnet är inte alltför bra nuförtiden.
Äger du en bandtröja?
Japp
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?

Flumeride eller nått :P
Tittade du på tecknat när du var liten?
Vem gjorde inte det? Jag kan varenda replik i lejonkungen
Hur många syskon har du?
Två riktiga.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jag ville det, men mitt behov har lindrats av någon anledning
Vad har du för väder just nu?
Soligt och varmt! Vad gör jag inne egentligen?!
Vilken är din favoritfrukt?
Banan på vintern ;P Annars jordgubbar och körsbär. Och hallon och smultron. osv.
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Jag vet faktiskt inte. Mamma?! 
Gillar du senap?
Nejjelle
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Ingen aning.. Mamma?! :D
Tycker du om att krama folk?
Jag är inte riktigt typen som hoppar på folk. Men det är nästan alltid trevligt med kramar.



Dagens frukost: Yoghurt med flingor, russin, linfrön, banan och diverse nötter. En macka med chilikeso och hamburgerkött
Du har på dig: Grönbrunblommiga klänningen från indiska!
Dagens låt: ohh. det var nån jag hörde på MTV imorse. Jo! I'm like a bird med Nelly furtado! tusen år sen sist :D
Dagens dusch: badade igår. ska träna sen, då duschar jag..
Dagens frisyr: diadem och nån sorts knut i nacken, som vanligt.
Dagens smink: nada shit, som vanligt
Dagens händelse: ingenting :D min största kraftansträngning var att gå hem, eller att diska o röja lite
Dagens planer: träna, grilla, gå på gatufesten
Dagens vill ha: en motorcykel =)
Dagens saknad: en balkong
Dagens drog: mcflurry, as usual
Dagens tråkigaste: dagen hittills
Dagens finaste: min klänning
Dagens önskan: party party
Dagens måste: måste verkligen sticka till karln nu :P
Dagens dricka: vatten, förmodligen öl ikväll
Dagens köp: förmodligen öl ikväll
Dagens mat: inget än så länge
Dagens sjuka: kissnödig
Dagens kärlek: sssss
Dagens mående: börjar bli hungrig, damnit

Samboliv och gatufestliv

Hoppsan Kerstin, jag har visst inte skrivit sen stan brann, bokstavligt talat!
Jag har nu gått och blivit sambo, med min bästaste kompis Tea :) Vi träffas dock inte så ofta på något underligt vis, man går om varandra hela tiden.
I lördags hade Tea och Martin utflyttningsfest (och Martins födelsedagsfest i efterskott) hos Mats och Anki i Timrå, and I was there. Haha. Nykter! Det var faktiskt riktigt trevligt, tro't eller ej.

 
Tea och Emmelie / jag och Bella.

Ja, det var nog alla bilder jag hade :P Lekte även bäverleken och hoppade studsmatta. Jag skulle göra bakåtvolt (som jag var kung på förra året!), men jag var för feg. Jag hatar att bli stor ibland. Man blir feg på köpet.


Sedan blev det juli och igår var vi ut och käkade i oscar-tältet. Massor med folk ute, ibland är det kul med gatufest ändå!
image83
Jag käkade hamburgare och Sofie kollade avundsjukt på, hon åt ju bara kyckling. tihi.


  
1. Tea & Perry 2. Sofie & Daniel 3. Min mama, den bästa som finns


Finväder ute idag, jag har klänning på mig! Ikväll blir det grillning och gatufest, förhoppningsvis ett glatt besked om mckörkort också!

RSS 2.0