Min lediga kväll

Jao, igår hade jag min enda schemalagda lediga kväll denna vecka. Jobbade lunch, tränade afro och bodypump, gick och handlade. Det var här problemen började. Min plan var att göra kyckling med curry, men kycklingen var slut! Funderade länge och väl där jag stod (vrålhungrig) på ica, och till slut kom jag fram till att göra en pastagratäng istället. Då var ostsåsen m.m. slut! Så jag köpte några liknande varor lite sporadiskt och tänkte att det får bli som det blir, det är ju iaf mat. Kom hem, stoppade gratängen i ugnen, och när den nästan var klar ringer mobilen. "Tina, du måste komma och jobba på en gång, vi klarar det inte utan dig!", typ. Jaja. Man är väl en god lagkamrat... Tog ut gratängen, stoppade i mig en av mackorna jag bakat i söndags samtidigt som jag halvskrapade rutorna till bilen. Jag hade varken ätit eller duschat. Kom hem kvart i elva. Det var min lediga kväll det!

Ikväll kommer Anna hem, vi ska ut och ta en öl (cola), och nästa vecka kommer Erica hem. Brabra! S fyller även år nästa vecka, så då blir det kalas. Oscar på lördag förmodligen. See yaaa! Det är bara att höra av sig om nån vill hänga med ikväll/nästa lör =P

bappelsiner

Jag har blivit förkyld. Visste att det skulle komma när jag började känna mig konstig i halsen, och det första jag gjorde var att köpa apelsiner och c-vitamin! Men tyvärr var det inte tillräckligt. Jag som precis kommit in i träningen igen! Gosch, att det alltid ska vara nånting som hindrar ens planer.

Jag tycker liksom inte att det händer nått speciellt att skriva om just nu. Höll på att bli överkörd av en buss på övergångsstället vid Köpmangatan i fredags. Han manglade fram i minst 70, vilket gav mig en smärre hjärtattack. Jag såg verkligen ljuset där. Tur man inte var alkoholiserad.. :P
Tea var här i helgen, så vi fikade först med Angelica på hennes gamla Charm-jobb i birsta. Sen gick jag och jobbade, full sittning! Efteråt hamnade vi först i kön utanför Aveny, men gick in på stadshuset. Tappade bort Tea och hittade halva Sverige. Kul kul!

(nu upptäcker jag att jag redan skrivit om min helg i förra inlägget, så jag avbryter genast detta..)

såå. vad finns det mer att säga?
jag hoppas jag kommer in på fotokursen till våren, vore kul att ha något annat, mer stimulerande, att göra. ska nog jobba lite julbord på grankotten i vinter, så ni kan ju komma dit om det inte duger med turkiskt :)

och för sista gången, vill ingen hänga med mig och se muse på söndag?

MUSE!

Vill nån gå på Muse (de spelar på Hovet) nu på söndag?! Snälllaaaaaa!!

That's my shit!

yeeh, man hinner mycket bara man vill det. I helgen har jag jobbat (fre & lör), varit o fikat i Birsta, varit på Stadshuset, varit bakis en hel dag, sen käkat på restaurang, bowlat och varit på bio. Och gjort varma mackor =) The Kingdom är iaf att rekommendera! Bra film.
Idag har jag varit i skolan (psyk), varit på spinning och gymmat. Ska iväg och jobba strax..
Jaa, jag orkar verkligen inte skriva nått mer just nu. Känner mig inte så kreativ vad gäller skrivande nuförtiden, av nån anledning. Har fullt upp med viktigare sysslor.

Och snälla ni som kör på min bil och vrider till min backspegel stup i ett, bara för att min bil är lite äldre så behöver ni inte demolera den totalt!!!

Klappa katten

På dagens psykologilektion pratade vi om stresshantering. Vissa tog en promenad för att koppla bort, andra strukturerade och planerade. Och så har vi en tredje "lösning".

Läraren:
- Hur hanterar du stress, (vaddunuheter)?

Eleven:
- Jag går hem och klappar katten!

Hihi. Det lät kul just då iaf. =P
Och bara ett tips: Drick inte vin från Kroatien! Åtminstone inte Merlot-vinet jag köpte. Fy vale!

Och förresten så har jag gjort en god gärning förra veckan; jag hittade en lägenhet till N, så nu flyttar han ut från S och vi blir ensamma igen :P (självklart gynnar det mig själv också, men det har varit trevligt med lite turk-finskt besök som talar tyska!)

RSS 2.0