Det brann på min restaurang

http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=652610
http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=652676

Läskigt värre. Men det såg värre ut än det var pga röken. Jaja, det slutade med en ledig dag iaf :P Såå det blev lunch på canton, sen birsta, sen lax hos Senol, sen bio, sen drinkar och trevligt trevligt.

Linnéas fina midsommarbilder!


Här
 och här är länkarna. Ni måste kolla :)

The gäng

image80

(Jag), Anna, Linnéa, Sanna och Tea var på O'learys och käkade o drack o snackade massa skit igår. Trevligt värre! Det har varit riktigt skönt med 2-dagars ledigt! 
Ska bära in TV:n och träna nu före jobbet.

Midsummer @ Tranviken

Glad midsommar everyone! Hoppas alla är riktigt bakis idag och hade riktigt skoj igår :D nää. jag tar tillbaka det första. Efter ett fikabesök hos mamma välkomnades vi av ett långbord på Tranviken, fyllt av mat, dryck, såser, röror och allt möjligt! Själv grillade vi whiskey- & vitlöksmarinerad oxfilé och drack ett kanongott riojavin ;D Nu har jag druckit snapsvisor (blev det fel där?) och snapsat skåne på midsommarafton, kan äntligen stryka det från things-to-do-listan ;P
    
1. Jag hälsar på mama. 2. Tårtan ;)

Vi blev bjudna på en hemmagjord tårta med svanar av smördeg, skitsnygg! Jag ska lägga upp bilder här sen. Gryyymt goda var de iaf! (svanarna)
Sedan blev det brännboll ute på beachen, men S (som var i mitt lag) tacklade ner motståndarlaget efter att han skjutit iväg bollen (han kunde inte riktigt reglerna :P) så vi vann hela tiden. Efter det spelade vi kubb, minigolf och lite kortspel. Grillade korv och la oss till slut i en stuga där. Kanoners bananer :)
          
1, Linnéa gungar. 2. Jag gungar. 3. Linnéa & Angelina är glada. 4. Linnéa är glad, Tea vet jag inte riktigt :P 5. Nu är Tea glad! 6.Jag precis före 70-talsfrillan. 7. Tre trötta flickor sitting on a beach. 8. Mellanlandade vid en liten hamn för att käka frulle.

Har förresten en efterlysning! Jag tappade mitt armband av silverlänkar igår på tranviken, förmodligen i sanden. Så om nån hederlig människa hittar det kan ni väl lämna in det till restaurangpersonalen där eller skriva till mig :/

Jag är fortfarande lite skakis.. det är lite läskigt sånt där. jaja, du verkade ju inte bli livrädd och springa med svansen mellan benen iaf. :)

Nu ska jag käka hos mormor, sen kommer lite folk hem till mig och kl 21 ska vi ut och äta på o'learys + utgåång! Trevlig helg everyone! Det ska jag ha!


Snuskgubbar är vi allihopa

Härlig kommentar jag fick av en snuskgubbe nyss.
Jag var på väg hem från stan (gående med den nya mcflurry cornetto chokladen ;P) och hör nån som ropar på andra sidan gatan; "satan vad vacker du var! Får man säga så?" och helt plötsligt står han mittemot mig. Jag mumlar nått i stil med "nej tack, jag klarar mig" och han skriker "TA'T LUGNT!" och upprepar sig ca 8 ggr. Sedan går han därifrån och säger "men hon var förjävla vacker.."

Han hade nog börjat för tidigt med midsommarsnapsen.



Förresten har jag lyckats igen! Igår. Jag ringde restaurangen och glömde visst lägga på, så telefonluren låg av i över 6 timmar. Som tur var var det en hemtelefon, plus att den inte var min ;D Får väl se om räkningen kommer sen, som sagt.. Billigt telefonsamtal och jag skulle gärna sjunka genom jorden. Gratulera mig!

Svettlurk

Min dag igår bestod av:
8.30-10 Powerwalk
10.30-14.30 Jobb
14.30-16.20 Åkte en sväng till nacksta samt en sväng till stjärna fyrkant för att hämta igen mobilen som nu är lagad.
16.20-16.30 Kom hem/cyklade till ego
16.30-18.35 Träning (Afro powerdance/body pump)
18.45-21.15 Jobb
21.30 DUSCHA/BADA! Äntligen... späckat schema!

Förresten kan jag meddela att jag tappade min mobil i förrgår, IGEN. Jag och bror åkte till Sofie vid Midälva för att låna en router. Sofie ringde när jag satt i bilen vid parkeringen. Sen la jag den nånstans. Men jag tänkte inte vidare på det.. Vi gick till Sofie, var där ett tag, och när vi skulle åka hem hittade jag inte mobilen. Okej, Sofie fick ringa den ifall jag hade lagt ifrån mig den i lägenheten. Icke. Då var den väl i bilen.. Vi gick dit, och Ante ringde den. Icke. Så Ante ringde medan vi långsamt gick samma väg tillbaka till Sofie.. Då hör vi ett ljud på gräsmattan en liten bit från parkeringen. PHUI! Såå typiskt mig. Det är tur att jag alltid har turen med mig, till slut.

Sthlmsvisit!

       
(Natur, jag, fiskäckelmås, hus, torn, fallskärmshoppare, natur)

Jahapp, igår morse kl halv sex åkte vi till stora staden för att kolla på mc. Kollade, men rätt modell fanns inte, bara en liknande. Käkade lunch på stan och åkte hem.. jag började jobba vid 16. Sedan fick vi veta att modellen som inte fanns inte finns överhuvudtaget i rätt färg.. :P Såå. Det blir nog den där liknande cherry bomben. Hähä.
Sen jobb och film med jordgubbsshake till det. Jag måste införskaffa mig en blender =)

Idag har vi gått, gymmat och käkat på canton. gött! Coolt va förresten, att jag har börjat gymma. Jag är redan helt uppsvullen på armarna ;P värsta biffen. Men hur mycket glass jag än äter så går jag ändå inte upp i vikt. typ 56,5 kg idag. Jag måste ha värsta sortens matsmältning och förbränning.. yeye. ska lämna tillbaka filmen och gå till jobbet och skura och dammsuga och bla och bla och bla.. sen ska jag väl jobba lite också. trött som en tok är jag. ikväll kommer jag slockna tidigt.

Grattis Sofie och Linda på 21-årsdagen ;)
poff!

BBB 100mbit + MASSA bilder!

wohoo, jag har fått internet hemma! 100 mb, och än så länge (2 min) funkar det kanoooon!
har varit ledig idag, så efter en 2-timmarsrunda på stan med Sanna så köpte vi thaimat och jordgubbar och begav oss till mama som var lite ensam och sällskapssjuk. Mamma hade köpt glass, så det blev alldeles förträffligt gött ;) som vanligt tog jag 3 portioner mer än tillräckligt, plus 2 ballerina efteråt. Det värsta är att jag börjar bli hungrig igen..

Imorrn blir det jobba lunch, sen fika, sen måste vi på birsta om vi hinner!, och till slut kommer folk hit o sen blir det krooogish antar jag.

det är lite jobbigt. jag ligger med laptopen mitt på golvet.. nätverkskabeln är helt sträckt åt ena hållet, och strömkabeln åt andra hållet. jaja. ska fixa egen laptop så foort som möjligt.. sen blir det trådlöst, banne mig. eller åtminstone en längre kabel :)

mycket händer. en hel del bra, men några få saker som inte ens borde få ske i de värsta mardrömmar. usch. svårt att veta hur det känns, ingen utomstående kan sätta sig in i en sådan situation. man måste kämpa och sörja, den värsta tiden varar inte för evigt.

förresten har jag fixat autogiro på ego nu, lagom till passen minskat drastiskt... typiskt. ett år till är jag bunden till sundsvall.

nu ska jag kolla hur det går med historien om tvättmaskinen och de sex brödrostarna. har ni hört den förr?


Okej, här kommer bilder från det senaste millenniet, typ.

   
Krocket & kubb med Linnéa, Angelina, Maria och massa andra folk som var dåliga på kubb. På bild tre har vi tre stolta ägare till röda bilar. Längst till höger ser ni den oslagbara sierran!

  
Lunch och glass vid ån. Nerifrån på bild ett har vi Linnéa, Angelina och en fotande Sanna. På bild två har vi Angelina och Linnéa igen. 

   
Samma kväll blev det hamburgare och potatissallad med Sanna, utanför mig. Ante och Malin på bild ett. Jag med salladsbyxor på bild två (tur man har fantasi och dålig humor ibland, eller hur anteee?), och en trött o solbränd jag på bild tre. La upp den sista bara för att det skulle bli tre (och för att jag gått och blivit egoist ;P)

    
Jag åt räkor, WOHO! Scampi rättare sagt. På bilden har vi maten, Tina och Linnéa med en sån där drömmande blick som bara hon får till.


Andra laddningen med disk avklarad..


Jag dagen efter middagsbesöket osv i söndags, alltså var det där i måndags :)


Jag måååste köpa dessa skor! Imorrn kanske :D

What a lovely day

Åh, det var en sån bra dag igår. Hade tagit ledigt från jobbet för att umgås en hel dag. Först promenerade vi runt Sidsjön, sen åkte vi till Tranviken. Vi köpte först korvbröd på ica bergsgatan, och hoppades att det skulle finnas lammkorv på ica alnö. icke sa nicke, men vi köpte iaf en engångsgrill där, och tänkte att konsum måste ju ha lammkorv, eller i nödfall kycklingkorv.. glöm det! vi fick köpa hamburgerbröd och gigantiska hamburgare istället.
åkte till tranviken och grillade, gött var det, men jag var lite väl mätt efter allt godis från ica bergsgatan (3,90:- per hekto, man är dum om man inte köper!). sedan badade jag med lite annat folk, händerna var blåa när jag klev upp! vi åkte hem, jag körde body pump, duschade och gjorde mig iordning inför kvällen.

vi gick till Victorias, och dumma jag ville sitta ute i den ljumma kvällen :) beställde in sniglar (första gången gillt!!) och godaste vinet (penfolds bin 28) (första gången jag dricker en vinflarra på restaurang!). sedan blev det så kallt, så vi fick sitta uppe på höjden inomhus. fick in varmrätten, och jag är så glad att jag lärt mig äta vitlök! och oxfilé av det dyraste slaget, kommer inte ihåg vad den hette nu, men hade den tillagats rätt så skulle de ha flamberat den vid bordet. mmmmm göttt var det. Avslutade med punchglass och kaffe. Det ni! Helt enastående :D Sedan gick vi till restaurangen en sväng och visade upp oss (vi var riktigt tjusiga kan jag lova), och sedan blev det oceans 13 på bio. Cheesus vilken tråkig film.


Okontaktbar?

Måste bara säga att om ni ringer mig (vilket ni mer än gärna får göra) så måste ni skicka ett sms om jag inte svarar, jag ser nämligen inte vem som har ringt!

RSS 2.0