Rostfri electrolux fläkt till salu!

Electrolux EFC 650 X/S fläktkåpa (kolfilter), 60 cm bred, till salu på grund av att bostadsrättsföreningen installerat nytt fläktsystem.
Köpt och monterad 2006, sparsamt använd fram till nedmonteringen 2009. Fläkten har knappar för tre olika hastigheter samt en knapp för belysning.
Fläkten har två fettfilter av aluminium som kan maskindiskas.
Pris: 1000:-
Finns i centrala Sundsvall.
http://www.blocket.se/vasternorrland/Rostfri_Electrolux_flakt_30357473.htm?ca=4&w=1
SÅLD! :)

Här händer det grejer...

Jag vet, min blogg har nästan torkat ut totalt, men jag har så himla mkt för mig nuförtiden. Idag har vi först och främst köpt ett ekbord med plats för 6 stolar. Sedan har jag fått en massa hjälp av mamma, bror och hans flickvän att bära bort grejer ur lägenheten. Vi (mest DE!) har burit ut diverse astunga soffmöbler, tv, stolar, kartonger m.m.m.m. Nu är det bara ett härligt kaos i lägenheten! Resten kvar ;) Inte rensat nån garderob än, och städskåpet är proppfullt.. Men det får bli nästa vecka. Om en vecka tänkte jag lämna över nycklarna. Nu står allt hos pappa, tills vi flyttar in i huset om en månad. Iiihh, det är snart dags :)
Igår var vi till h-sand för att kolla på en tv-möbel o vardagsrumsbord som vi spanat in till kampanjpris. Det visade sig att båda tagit slut dagen innan, men hon skulle ringa mig kring onsdag nästa vecka när de fått in det igen. Det blir ett vardagsrum i valnöt!
På vägen hem beslutade vi oss att åka söderut till Schedins i Kvissleby också, och där hade de bordet, fast mkt dyrare! Så vi väntar tills på onsdag och tar en till h-sand-tripp i slutet på veckan :)
Vi hittade iaf en hallmöbel i fyndhörnan på schedins:
Det blir bra det här!
Nu väntar jag på att sambon ska komma hem från akuten. Far och son var och skejtade på drakstaden ikväll, vilket slutade med en bruten arm och gips för lillgrabben :( Huvva, hoppas han mår bra.
Nu är de på väg hem iaf.
Ciaao.

Olyckor kommer sällan ensamma

Vilken underbar start på dagen. Igår märkte jag att jag hade lite ont på ovansidan foten, och idag såg jag att den är lite svullen och blå, plus att jag måste halta fram. När jag stod och kokade gröt kollade tog jag upp en olja för att läsa på förpackningen (om man verkligen kan steka med den, för det sprätter bara olja överallt när jag gör det), jag drog undan kastrullen från plattan, höll oljan i locket, och VIPS håller jag bara i locket. Flaskan studsar mot plattan, jag försöker stoppa den och bränner mig på handen (nu har jag två st 5 cm långa "plattkantslinjer" på handen och en svullen röd fläck på handleden), och sen ner på golvet. Olja ÖVERALLT. Förbannat!!!!!! Jag har skrubbat med diskmedel, men det är fortfarande glansigt.
Nu sitter grannarna och spelar dunkadunkamusik, de verkar starta festen tidigt.
Jag har en inlämninguppgift som ska vara inlämnad idag.
Handen dunkar, foten dunkar, grannarna dunkar. Vilket ultimat studieklimat!

Huskontrakt :)

Igår köpte vi ett hus! ;)
Nu jäklar har jag tagit vuxenpoäng så det räcker och blir över. Vänta bara tills vi fixat gräsmatta och en altan. Kommer bli perfekt! Bra vibbar nuförtiden :)
 

2,5:a till salu på Bergsgatan, Sundsvall!


 

Central 2,5:a på 68,5 kvadrat säljes. Nära till det mesta såsom affär, frisör, bio m.m. Fyra minuters gångavstånd till Sundsvalls centrumkärna.

Lägenheten ligger på 3:e våningen (hiss finns), och har en rymlig balkong i västerläge.

Hela lägenheten är totalrenoverad 2008.

Kök: Rostfri kyl och frys (2008), tapeter, golv, målade skåpluckor med nya handtag, fläkt, kakel m.m.

Badrum: Golvvärme, badkar, tvättmaskin (2010), kaklade väggar och golv.

Rymlig hall. Klädkammare som nu är inredd som ett pojkrum.

 

Väldigt stabil förening, Brf Källan. De har nyligen byggt ett relaxutrymme med bastu och övernattningsmöjligheter, samt installerat ventilation i huset, och i september 2010 invigdes två träningslokaler.

Bastu/relax/övernattningslägenhet samt förråd finns i samma uppgång. Tvättstuga, två träningslokaler (med bland annat löpband, spinningcykel, roddmaskin och gym-utrustning) och cykelförråd finns i huset intill.

Separat kö till motorvärmarplatser och garage.

 

Hyra: 2800:- / månad inkl. värme, vatten och kabeltv från comhem. Gemensam el, betalar f.n. 270:- / månad, d.v.s. en sammanlagd hyra på 3070:- / månad.

Hör av dig vid frågor eller om du vill boka tid för visning.

Pris 655 000:- eller högstbjudande.

 

SÅLD!


RSS 2.0