Mycket som händer och fötter...

Känner hur bloggen blir mindre och mindre intressant med allt annat som händer nuförtiden, finns ingen plats att printa ner allt här. Men en liten uppdatering är det väl bäst att jag bjuder på nu när jag ändå hittat hit.
Snön kom äntligen idag efter att ha lyst med sin frånvaro hela november! Lagom timing till julskyltning och första advent :) Kom att tänka på att vi bott i huset i bra precis ett år, tors den 25:e 2010 fick vi nycklarna och den helgen flyttade vi in. Tror vi sov första natten här på söndagen. När vi precis fått nycklarna den torsdagen åkte vi hit i mörkret och tänkte titta in, men vi kom knappt in pga all snö. Simon som hade täckbyxor fick göra upp en gång, och vi missade några dagars post eftersom postlådan var totalt insnöad. Lite skillnad jämfört med i år, även fast det kom en hel del snö idag!
Dagen till ära har vi skruvat ihop en garderob.. mest hela dagen! Vi kunde dock inte göra klar den för gångjärnen saknades till ena dörren. Suck! Dessutom ingick inga handtag eller knoppar, det tycker jag att de kunde sagt till om på ikea... Men men, bara att åka tillbaka imorrn.
Jag har även hunnit julpynta huset idag. Det som saknas nu är gardiner (hittar dem inte, tror de kan vara på vinden...) också tänkte jag köpa en krans att hänga på ytterdörren.
Sen till de tråkiga nyheterna.. Min farfar har gått bort, tisdagen den 22/11. Begravning nästa fredag.
Detta är farfar och farmor hos mig på min födelsedag, alltså för två månader sedan. Kul att de hann komma och se huset medan han fortfarande var pigg! <3 Vila i frid bästa farfar!

Vatten, vatten, äntligen vanligt vatten...

Igår hade jag tänkt ta en dusch före jobbet, men när jag vred om kranen visade det sig att vattnet inte behagade besöka oss då. Hade ingen aning om varför, men jag hade inte tid att fundera på det utan fick åka till jobbet oduschad. När jag kom hem sa sambon att vattnet inte luktade längre! De nya grannarna har grävt hela lördagen, så jag vet inte om de gjort nånting åt saken.. det smakar fortfarande bra iaf! Me happy :)
Idag var vi till farmor och farfar. Farfar har blivit riktigt dålig senaste veckan, han hade ramlat ihop och kan inte gå, utan sitter nu i rullstol när han väl orkar vara uppe. De ska rullstolsanpassa hemmet, ta bort trösklar och bredda dörröppningen på toa, han har även fått en ny säng, typ hästens som man kan höja o sänka lite här och var. Usch, så hemskt att det måste bli såhär! Kan inte alla bara vara friska? Orättvist, hm! Fick åtminstone fira honom på "farfarsdag", pappa var förstås också där så vi kunde fira alla fadersgestalter i släkten :)
Kvällen har ägnats åt att spela ett nytt spel på PS3, kill zone! Haha. Jag har aldrig kört såna "skjuta skjuta" spel förut, men det är ganska skoj även fast det är mindre lätt! :P
Nu måste jag verkligen ta och skicka in den himla uppgiften... Now! Hörsch!

Grattis x 2.

Idag blir Zelda 6 månader, det firade jag genom att blanda i oxfilé i hennes torrfoder nu till lunch. Jag hoppas att hon uppskattade det, men det verkade som det eftersom hon rullade runt för fullt och tiggde om mer :P Bjuder på en bild tagen alldeles nyss, en av hennes snygga sitt-poser är nu för evigt ihågkommen på bild.
I söndags fyllde sambon år vilket firades med söndagsfest här hemma. Vi blev 10-15 pers som åt buffé (lite pinsamt eftersom hälften glömdes bord i lådor och kylskåp, hah), här är "kakorna" som serverades till efterrätten:
Lite halloweentema, men de var goda! =) Vi tog tyvärr inga fler bilder under kvällen, klantigt av oss.
Det var allt jag hade att bjuda på för denna gång. Ha det!

RSS 2.0