Svampsoppa & snööö

* Det snöar!! Började i onsdags tror jag, jag blev glad som en liten unge!
* Jag gjorde svampsoppa idag, första gången, blev faktiskt jättegott med tanke på att jag inte hade hälften av ingredienserna hemma och fick höfta på nästan allt :P
* Igår började jag turkiskakursen. 8 veckor kvar tills jag kan prata flytande turkiska.. typ ;P
* Bakade kladdkaka med kokostäcke häromdan. Den är nästan slut.. Jag har ätit i genomsnitt 5 st/dag. Fråga mig inte hur jag fortfarande kan gå ner i vikt... Har kommit så långt att jag nästan är orolig över mig själv, jag kanske har mask i magen som äter upp all kladdkaka.
hmm. Som ni vet så jobbar jag ju varenda helg, så jag har inte mycket till umgängesliv. Det är faktiskt nästintill obefintligt.. På lördag ska vi iaf på fest efter jobbet. tror inte det var en halloweenfest, men man kanske ska hitta nån utklädnad ändå, kan ju se det som ett partytrick.. eller nått :P

Jag har börjat läsa Stieg Larssons millenniumserie, läser första boken nu, "män som hatar kvinnor". Den var seg i början, men nu har den blivit jättespännande!! Men jag har ju så mycket annat att göra, har installerat age of empires på datorn, som är ett spel jag spelade när jag var liten. Jag har några banor kvar, men det är väldigt svårt att slita sig innan man blivit klar :P

Världsförälder

Nu har jag blivit världsförälder åt unicef! Har även sökt en kurs i turkiska, dags att lära mig en gång för alla =)
Idag tänker jag tvätta fönster och köra body pump. Var på spinning igår, jobbigast.nu!
Och imorrn blir det nog streetdance för första gången, med Nilda. phui, vad duktig jag är på träningsfronten denna vecka!! Men jag sover mycket också. Och pratar alltid halvt i sömnen med Tea när jag vaknar. Jag sa nog nått om blåögda människor imorse, måste fråga Tea sen vad det handlade om.. :P

Dyr helg!

Förra veckan var jag ledig 3 dagar. Att vara ledig kostar!
I torsdags (första lediga dagen efter 10 dagars jobb) körde jag spinning och core, sen blev det klippning. Jag klippte lugg och är nöjd, det är skönt med lite hår som täcker ansiktet :P men S tycker att jag ser ut som min mamma. Inget ont med det men.. ;)

Vi köpte även guitar hero 3 i torsdags! Med två gitarrer! Putte sa att det var ganska dumt gjort eftersom nya guitar hero släpps i november. Men det kunde ju inte vi veta.. nu har vi iaf gitarrerna. Måste bara hitta minneskortet så vi kan spela fler låtar än de första ca 6 som är med i början :P

För flera månader sedan hade jag tagit ledigt fre den 17:e, pga inomhusfestivalen Love up North på stadshuset. Samma dag visade det sig dock att alla jag tänkte gå med inte hade råd, var sjuka eller skulle jobba dagen efter. Så, jag stod där helt ensam. Det löste sig genom att min kompis Carro som låg sjuk erbjöd mig att vara med hennes kompisar. Så, desperat som jag var blev det så :P det var trevligt, men jag hade haft en fruktansvärd dag och var helt slutkörd redan innan det började. Första bandet jag ville se hade ställt in, det andra var bra men jag var för trött för att uppskatta dem, och det sista bandet började spela 01.50, och då låg jag och sov... Gav upp vid kvart över ett. zzz.. Lagade förresten mat med Tea den kvällen också :)

I lördags blev det pizzalunch.. Sen jobb till 22.15. Några kompisar till oss var och käkade på restaurangen. S gick direkt med dem på oscar, så skulle jag möta upp dem där när jag slutat.. Jag gick dit, betalade in mig, och sen upptäckte jag att de satt på "gratissidan". Så det var bara att gå ut med min 80kronorsstämpel och gå in på andra sidan. Taskigt läge :P efter ett tag gick karlarna hem medan tjejerna gick över till andra sidan och dansade. Då fick jag lite kompensation för den misslyckade fredagskvällen!

Igår kom två vänner över till oss på middag. Jag gjorde en pestopaj som blev jättegod, och S gjorde sallad och lite röror. Kompisen hade tagit med sig efterrätt.. Trevligt värre!! Innan de kom hann vi med body pump, och då är det tillåtet att äta lite för mycket :)

Nytt rekord!

Jag har varit ledig 3 kvällar i rad! New world record!! I söndags kom mamma hit o vi lagade lasagne och äppelpaj med vaniljvisp. Jättegött! Hon hade med sig massa halénskataloger, så vi bläddrade i dem. Nu har jag beställt 7 plagg därifrån för ca 1000:-. Phui. Hoppas att hälften åker tillbaka :P
I måndags och igår jobbade jag lunch. Men ikväll jobbar jag som vanligt, så nu sitter jag här. Tänkte kanske springa på stan och leta en halsduk eller vantar, eller bara kolla på lite serier o duscha :)
Igår hade jag inlämning på uppgift 2, så jag började med den på måndag kväll 22.30. Blev klar en timme senare. Det blev myyycket svammel! Men jag hoppas det går bra ändå.. Det blir lite luddigt när det inte finns nån fakta eller bok att gå efter.


Min o mammas lasagne, den svällde kan man säga!

Sa jag förresten att jag fick ett brev från posten förra veckan? Tydligen frankerade jag min ansökning till solenergitekniker i h-sand med ett frimärke (vilket var ett för lite), så de har inte ens fått mitt brev.... Kul, och jag som trodde att de bara hade fullt. Inte så konstigt att de inte hört av sig.. Lite besviken blir man ju.. TÄNK OM jag hade frankerat det rätt, då kanske jag inte jobbat kvar på restaurangen, då kanske jag varit på väg att skaffa ett nytt yrke just nu.

Shoes and socks

Såhär fint sticker mina grisstrumpor ut ur mina jobbskor (väldigt professionellt)och såhär ser mina nya stövlar ut (som jag fortfarande inte använt)

Sleepless in Sundsvall

Det regnar. Det regnade även hela föregående natt. Jag har upptäckt ett nytt problem med mina "nya" fönster. När det regnar studsar regnet mot fönsterkarmen (utanför fönstret alltså), vilket ger ett ljud på ungefär 130 dB (nästan), vilket leder till att jag vaknar och ligger sömnlös ända tills det förhoppningsvis slutar regna eller tills jag ska kliva upp på morgonen.. Nån som har en lösning på detta, förutom att täcka karmen med bomull?! =)

RSS 2.0