Helgen!

Jag har hunnit med både att plantera diverse frön och att skruva fast stänkskärmarna på min cykel + bakskärmen på S. Av nån anledning passar inte framskärmen till hans cykel, det finns inget hååål.. Så går det när man köper en dyr värstingcykel, då måste man köpa dyra tillbehör också ;) inte clas ohlson direkt, hihi.
Vi har även beställt en vattenslang och en konstig grej som är som en domkraft, men det är en stor påse som fylls upp med hjälp av bilavgaserna och kan lyfta upp två däck samtidigt (lyfter max 3 ton, ingen fara med Toyotan iaf:P). Väldigt spännande, det visar sig om den funkar... Vi skulle ju ändå behövt köpa en domkraft tills vi ska byta däck, så varför inte testa lite nymodigheter direkt :P Så, snart kan vi tvätta bilen här hemma som RIKTIGA villaägare gör! Vi har köpt bilschampoo (heter det så?) och avfettning så nu väntar vi bara på slangen.
Var ner och tränade före lunch, och nu har vi hämtat Simon som varit på laserhallen för första gången - han var helt sjöblöt! Ikväll blir det fetaostfyllda köttfärsbiffar, nam nam. Trevlig söndagkväll! =)
Trackback
RSS 2.0