Trappbygget

Igår började vi med trappen. Dagen innan hade vi tänkt börja med att snabbt ta bort trappsteget som satt där, men det blev lite ändrade planer som slutade med att S gick loss på virket med grannens kofot. Det tog med andra ord betydligt längre tid än planerat. Så, igår köpte vi virke, kapade det till rätt längd, la dit marksten och mätte/förberedde. Sen var vi tvungna att avbryta för att åka till jobbet.
Idag klev vi upp i tid för att fortsätta. Konstaterade ganska snabbt att batteriet höll på att ta slut i skruvdragaren, så vi passade på att tvätta bilen så länge, både invändigt och utvändigt. Så nu syns rosten ännu bättre :P vädret kunde inte varit bättre, soligt och fint. Till slut kunde vi fortsätta, och resultatet syns på sista bilden. :) Vi är nöjda! Nu är det bara en tidsfråga innan det blir en altan/trädäck där bredvid :)

Vi tränade även Zelda att komma på inkallning, eftersom hon ibland springer över till grannarna så fort de är ute (vilket inte är helt ultimat...), och idag gick det jättebra med inkallningen eftersom vi köpte nytt hundgodis igår på hundutställningen, and she loooves it (vilket kanske syns på bilden där hon sitter som en ängel) :P

Har även hunnit med en del annat idag. Vi gick ett varv runt Sidsjön, tränade och på kvällen fick vi lite fikabesök. Plus att S har tvättat och oljat in bron på framsidan (ovanför trappen). Produktiv dag, minst sagt.
 
Trackback
RSS 2.0