Valborg med majbrasa på gården

Här är de flesta av gårdagens bilder. Tog inte så extremt många, men fick åtminstone med majbrasan som sambon ansvarade för. Den blev rejäl, kan man säga! Fortfarande mycket kvistar och annat skräp kvar på gården, men mycket är borta nu iaf. Ett gäng på ca 10-15 pers (tappade räkningen när de sista kom;P) var här och grillade och hade trevligt. Vi tog ut köksbordet så vi kunde njuta av vårvärmen, som förstås blev vårkyla när solen försvann. Men brasan värmde på bra när vi åt iaf! :)
Idag har vi tagit ett varv runt sjön med Simon och Zelda, njutit lite mer av värmen :) Resten av veckan blir det intervjuer till uppsatsen för hela slanten, sen är det bara transkribering, sammanställning av resultat och diskussion kvar. Sen slutar jag skolan! Shiiet, tiden går så sjukt fort!
... jo, vi har även börjat sätta upp vindskyddet på andra sidan altanen, det är inte så mycket kvar men jag var tvungen att åka till jobbet så vi får fortsätta en annan dag. Imorrn förhoppningsvis. Vindskyddet syns förresten i bakgrunden på 1:a och 5:e bilden, men mer bilder kommer när det är klart. Tjohoo! (Och VARFÖR blir texten blå om jag skriver den efter att jag lagt upp bilder?!)
Trackback
RSS 2.0