Den som väntar på något gott...

Ja, en liten uppdatering då gällande allt.
Jag åkte till mediamarkt idag IGEN, tog med mig min dator och såg till att få en ny adapter som fungerade till en extern bildskärm (likadan som våran). Åkte hem, provade, och den funkade inte. Jag fattar inte!! Antar att det är bildskärmen som är felet nu! Men den visar ju nån ruta med digital/analog bla bla, så strömförsörjningen funkar ju. Tänkte gå på macaffären idag och köpa en annan sorts adapter, om inte det funkar så åker vi till mediamarkt IGEN imorrn och byter skärmen. Nu är jag riktigt less, har varit där 3 dagar i rad och det ser ut att bli en fjärde.
Idag ringde jag Älvsbyhus, de sa att de kan skicka någon från Nibe, men om det inte är något fel på värmepumpen i sig så åker vi på fakturan. Så jag har provat att starta om den igen.. Tänkte även ringa gamla husägarna, höra om de hade samma problem.
Har nu äntligen fått ett mail från Serverado som hanterar TV som vi beställt med viasat. Det verkar väldigt komplicerat.. Nu har de skickat en begäran till Servanet, som är draget här i huset, och vi måste vänta på dem innan boxen kan skickas. Serverade ringde oss nyss (eftersom vi ringt hundra ggr och bett dem ringa upp), och jag frågade hur lång tid det kan ta, eftersom vi redan väntat en månad. Hon sa att de har ganska mkt att göra, så 10 arbetsdagar får vi nog räkna med. JIPPIIII. Lär ju inte gå snabbare för att det är jul o allt nu. Förhoppningsvis har vi fått tv i slutet av januari... Beställde i november. Det är starkt jobbat av dem..
Vi hade iaf en jättemysig kväll igår, supergod mat på casinot och trots att biofilmen inte alls var imponerande (ska man se 3D ska det vara tecknat, eller iaf inte Tron! :P) så var det ändå mysigt att gå ut och äta o dricka gott :)
Dock hostar jag en massa, börjar lessna men vad gör man. Jag är ju inte ensam om att vara sjuk nu direkt.
Snart är det jul! =)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jasså, du gillade inte Tron? Jag kan säga att den bästa film jag sett i 3D hittills är Resident Evil: Afterlife :) Den var sketacool!

2010-12-21 @ 21:34:57
URL: http://lillaste.blogg.se/
Postat av: Sofie

Aha, fast jag tycker ärligt att Toy Story 3 inte var så bra i 3D, det var bara djup, inga effekter riktigt. :P Trist att Tron inte var så bra då :/ Jag hade sett fram emot den, men själva filmen då? Var den heller inge bra? :)

2010-12-22 @ 16:11:51
URL: http://lillaste.blogg.se/
Postat av: Sofie

Aha, okej..ja, jag lär ju se den iaf :) Så får jag bedöma själv då. Förresten, har din far skaffat en ny pingla, eller är jag helt efter i evolutionen? :D

2010-12-22 @ 23:04:47
URL: http://lillaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0