Julafton i bilder

 
Zeldis var helt flåsig hos mamma , det var några grader varmare där än vad hon är van vid :P Bjuder på världens största lejongap till mun! ;) Tack alla för en fin dag och kväll! Och GOD JUL!
 
PS. Bild 2 är årets bästa bild enligt mig! Hur kul som helst! Blir garanterat en framkallning av vissa av dessa bilder. DS.

Photoshoot vovve #1

Riktigt längesen jag fotade med systemkameran... måste verkligen göra det oftare, speciellt nu när lillan fortfarande är ganska liten. Tog en liten promenad idag och fotade henne, testade mest kameran, svårt när snön är kritvit och hon är kolsvart. Blixt var det enda som gav hyfsat resultat. Baraa synd att det snöade när man måste fota med blixt :P Lägger upp ett gäng bilder på lillan som inte är så liten längre.

Träningsvärken from hell!

I söndags tränade vi ben. Inte enligt det vanliga schemat, utan bara nya övningar. Riktigt tungt med vikter. Och herregud, ingen av oss kan gå normalt! Det är en plåga att ta sig upp ur sängen på morgnarna. Igår hämtade jag upp två läskbackar (colabacken är värst, den är astung i vanliga fall) från källaren på jobbet, det var det mest smärtsamma jag gjort på länge! Borde få en medalj för insatsen. Jag som led av att gå två trappsteg upp till "övervåningen" där uppe. Idag är det dag två efter träningspasset, vilket betyder att fr.o.m. imorgon kommer det bara bli bättre. :)
Igår fick jag som sagt hoppa in och jobba på kvällen, men dagen började desto roligare med att jag fick skotta bort minst 2 dm snö från bilen. Äntligen riktigt med snö!!! Åkte sedan några rundor och hämtade upp klasskompisar mot nackstahållet, g-holm och slutligen nedre Haga med destination Söråker! Vi hade nämligen blivit bjudna på frukost i min klasskompis nyrenoverade hus, där de flyttade in i somras. Det var så fint så! Och mysigt med, tack så mkt för frukosten A! ;)
Sedan svängde vi av en kortis i Birsta för att inhandla årets sista julklapp! Känns såå skönt, nu är jag klar med julklapparna för i år!
Blev godkänd på de två första uppgifterna i XML-kursen idag också. Bra bra, nu vet jag att jag är på rätt väg. Tänkte göra den 3:e före jul och 4:e före nyår. Borde försöka hinna med den 5:e före nyår också, men vi får se vart tiden rinner... Det är nog tur att mina serier har juluppehåll, annars vet jag vad jag skulle prioritera först tyvärr. :P
Nä, det är väl dags att sätta fart med uppgift 3! Ha en bra tisdag.
Förresten, är det INGEN som vill gå på bio med mig imorrn? The girl with the dragon tattoo. Hör av er!

Julklappar check, typ.

Idag var vi i Birsta med resten av Sundsvall. Fixade 4 julklappar till, så nu är det i princip bara nånting till sambon kvar, annars är jag helt klar för i år. Till och med kusinerna är klara. =)
Såg att klockan börjar bli dags-att-åka-till-jobbet, så det är väl dags att.. ja, åka till jobbet ;) Verkar bli en lugn lördag, nästan ingen vill äta turkisk mat veckan innan jul :( Komsi komsi!

Lucia

Imorse klev jag upp tidigt med S och S, vi såg lite luciafirande på tv:n och skjutsade S till skolan. Passade på att träna direkt när vi var i stan, så nu har vi det avklarat. De hade fyllt stan med luciamarschaller efter vägarna och vid husen, jättemysigt!
Jag följde sedan med S och handlade till jobbet. Det var värt det eftersom det bjöds på julmackor/gröt och fika ;) Jag tog ett tunnbröd och premiärsmakade årets julskinka, plus en sorts saffransbulle till efterrätt. Gott!! Nu har jag känslan av att jag är klar för dagen, men jag har ju massor av plugg och sedan jobb som vanligt, så det är väl dags att sätta fart... Skickade iaf in första uppgiften på XML-kursen igår, fast jag upptäckte direkt när jag började läsa på uppgift 2 att jag gjort en grej fel i första uppgiften. Det var visserligen rätt, men inte var de tänkt på. Får se om jag får komplettera, vet iaf hur jag ska ändra. Så skönt med uppgifter som bara ska göras utan att behöva undra tusen ggr om man tänkt rätt eller fel, skrivit tillräckligt mkt osv. Satsar på att skicka in uppgift 2 idag, så det är väl bäst att börja! Först, hämta posten! :)
Bjuder på en julhund från instagram :)

Lussebullar o julmarknad

Igår var jag en sväng med Zelda, Andreas och Malin på julmarknaden på norra berget. Hittade inget, men Zelda hade det desto roligare :P folk överallt = tossig hund :P hon som älskar aaaaalla människor, speciellt barn! Tyvärr är många barn lite rädda för hundar har jag märkt, eller åtminstone för Zelda, haha. Ett barn började skrika när Zelda kom för nära, men hon ville ju bara hälsa :P
Idag släppte jag ut henne en sväng för att hon skulle göra ifrån sig (ja, vi gör så rätt ofta här ute i skogen, med henne alltså, själva använder vi toaletten :P), och två minuter senare knackade brevbäraren på dörren... oooops! Hon hade kommit utan att jag hört det, och Zelda (som dessutom träffat brevbäraren flera ggr tidigare) sprang efter bilen! Så hon fick följa med mig in :P tur att brevbäraren är hundvan. Zelda hade bara följt med henne, hah... tokiga hund. Vi var i birsta med vovven igår, på djuraffären tyckte de att hon var väldigt glad och social! Jo tack, det har vi märkt!! Hon träffade en liten 12 veckor gammal schäfervalp på affären, schäfern var lite större trots att Zelda snart är 7 månader, men de var så söta ihop! Nosade och "pratade" med varann =)) Vi köpte iaf ett halvstryphalsband i läder (eftersom hon tuggat sönder spännet på det andra...), hon blev riktigt snygg i det! Tänkte köpa en sele också men hittade ingen som passade. Köpte även 20-pack tuggben som vi gav henne när vi var in i birsta city en sväng, vi hade ju buren på jobbet som hon var lös i bagaget... Självklart väljer hon bort benet till förmån för bilens inredning! Suuuuuck... Jag vet, vi kan bara skylla oss själva.
Jaja, annars då? Vi tränar som tusan nuförtiden! Vi börjar bli värsta biffarna ;) Jag testade 50 kg i bänkpress förra gången vi körde bröst, klarade 3 ggr (sjuuukt nöjd med mig själv). Imorgon är det bröst igen, får se om jag klarar fler repetitioner då :)
Vi har det riktigt fint här hemma nu, julpyntat och städat. Idag hittade jag en krans som jag hängde på dörren under lampan, ska sätta en spik och hänga den på mitten av dörren imorrn - eller nån annan dag. Hittade den på ica sidsjö för 25:-, det är dock inget "julpynt" på den men det kan man väl ordna själv om man vill. Mycket bättre än en krans på julmarknaden för 150 spänn! :P

RSS 2.0