Helgen som gick

Jag har haft en riktigt skön helg! Det har varit tropisk värme, riktigt varmt på dagarna och svettigt på nätterna. Utlandsvärme. I lördags åkte vi som sagt till Tranviken och badade. Tea, som aldrig åkt motorcykel förut, fick en provtur med Serkan på svarta faran, men hon föredrog bilens bekvämlighet på väg hem ;) Sen jobb, och efteråt satt jag o karln på balkongen i 26-gradig värme och njöööt.

I söndags var det mindre sol, men värmen fanns fortfarande. Så på eftermiddagen åkte jag till Kubenbadet med Serkan, Tea o Simon. Kallt när man klev upp ur vattnet! Men skönt ändå att svalka sig. Senare på eftermiddagen jagade vi färsk kyckling som vi tog med till mama. Grillning stod på schemat! Det blev gomat i form av kyckling, en färsk potatissallad med valnötter och ruccolasallad, en turkisk aubergineröra, vitlöksbröd, grillad majs och champinjoner, samt svarta tomater! Till efterrätt rabarberpaj. Man blev lagom mätt!!

Idag ska vi nog åka och bada i lilla bandsjön med pappa, morbror och kusinerna. Det är väl bra härligt med sommar!


Gänget hos mamma igår, vi spelade lite badminton, fotboll, bandy, sköt plastraket, hugg lite ved, kastade frisbee och allt annat man kan göra när man har en gräsmatta o en villa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0