Updaaate!

Hej folks! I'm alive och har äntligen tillfrisknat :) Har faktiskt varit och tränat två gånger t o m, kanske blir ett gympass idag före jobbet också :) Tänkte lägga upp lite mobilbilder från sista tiden, nöjer mig med det idag tror jag ;) Ursäkta om bilderna ligger lite knasigt, funkar visst inte att trycka på enter för att lägga dem på raden nedanför, hah.
Förra helgen (eller förrförra blir det ju nu) tog vi en långutflykt som startade i Sidsjön, gick upp för Sidsjöbacken och följde stigarna tills vi kom till södra berget där vi lunchade vid en "stuga". Sedan gick vi till hotellet och utsiktsplatsen vid södra berget och tog slalombacken ner. Gick sedan vid lv5 och stigar ovanför södermalm tills vi kom tillbaka till Sidsjön. Var ute i flera timmar, det blev typ 9 km sammanlagt men terrängen var ju minst sagt kuperad :) Mysig dag! 
Dagen efter åkte jag med mammafamiljen till döda fallet för att kolla på kusinen som hade sista teaterföreställningen. Det var andra året i rad vi åkte upp dit och kikade på henne. Vi klarade oss TYP från regnet, kom bara några smådroppar då och då, och ibland tittade även solen fram :) Tur eftersom det var utomhusteater. 
 
En kväll i veckan tänkte vi gå och se nya batmanfilmen på bio eftersom jag slutade tidigt. Tyvärr var det fullbokat så vi gick till bishops och njöt av sommarvärmen istället.
I söndags var det även då kanonväder (äntligen har sommaren kommit!) så jag och brorsan åkte ut till Yxskäret utanför Alnö och la oss på klipporna. Vi lunchade där och sedan testade jag att åka wakeboard för första gången! Skitkul och jag kom upp på första försöket *skryt skryt*! 
Vi har även varit ute och plockat blåbär. Nackdelen är att Zelda äter upp blåbären själv :)) Vi fick iaf ihop nästan ett kg när vi gick ut tillsammans häromkvällen :) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0